Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΥΤΙΓΚΑ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ CHIA ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟΥ




Πουτίγκα με σπόρους chia και βατόμουρα

.1/2 φλιτζάνι αμύγδαλα
.2 φλιτζάνια νερό
.1 φλιτζάνι βατόμουρα
.1/4 φλιτζάνι σπόρους chia
.1/4 φλιτζάνι σιρόπι σφεντάμου/αγαύης
.2 κ.σ λάδι καρύδας
.1 κ.γλ εκχύλισμα βανίλιας
Μουλιάζουμε τα αμύγδαλα για 8 ώρες.
Τα ξεπλένουμε, τα ξεφλουδίζουμε και τα βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το νερό.
Χτυπάμε για 1 – 2 λεπτά.
Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε για μισό λεπτό ακόμα.
Μοιράζουμε το μίγμα σε 2 βαζάκια ή μπολάκια.
Αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
Σερβίρουμε με βατόμουρα.
Πηγή:  Συνταγές Ωμοφαγίας