Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΜΗ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ



Μια καλή άσκηση είναι το να μη νιώθεις ότι πρέπει συνεχώς να γεμίζεις την παρούσα στιγμή με κάτι, αλλά να απολαμβάνεις την παρούσα στιγμή ακόμα και αν αυτή δεν περιέχει τίποτα.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ



Στην αναζήτηση της αλήθειας, εκείνοι με την μικρή διανόηση καταλήγουν σε κάποια θρησκεία ή αίρεση.

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ



Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της εποχής μας είναι η απώλεια εμπιστοσύνης του κοινού στην επιστημονική κοινότητα, λόγω ενός πολύ συχνά διεφθαρμένου συνασπισμού κυβερνητικών και εταιρικών οντοτήτων.

ΗΛΙΟΣ : ΟΛΑ ΜΕ ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ!

 


<Ο Ηλιος ήταν και θα συνεχίσει να είναι σύμμαχος στην ζωή μας (φωτοσύνθεση) και στην υγεία μας. Απλά, το ‘πότε’ εκτίθεται κανείς στον ήλιο και ‘πόσο’ είναι το βλαβερό.

ΑΛΗΘΕΙΑ!

 


«Κανείς δεν μπορεί να ‘πείσει’ κανέναν. Το μόνο που μπορούμε να πράξουμε είναι με απλό, λιτό και σαφή τρόπο να καταδείξουμε την ομορφιά της Αλήθειας και τις συνέπειες του ψέματος. Τα λοιπά είναι στην ελεύθερη βούληση και εκλογή του εκάστοτε ατόμου».
Κ.Μ.


ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΑΣ


Οι περισσότεροι άνθρωποι ακούγοντας τη λέξη Υποσυνείδητο φαντάζονται κάτι μυστηριακό στον οποίο δεν έχουμε καμία πρόσβαση και κανέναν έλεγχο.

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ...





 "Ο άνθρωπος που φοβάται να κάνει εχθρούς, δεν έχει ποτέ αληθινούς φίλους.

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

 



Κάθε φορά που ερωτεύονται δύο άνθρωποι, γεννιέται το σύμπαν.

Η, για να μικρύνω το βεληνεκές, κάθε φορά που ερωτεύονται δύο άνθρωποι γεννιέται ένας αστέρας με όλους τους πρωτοπλανήτες του.

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024