Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΛΕΜΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ





Πολλοί σύγχρονοι φυσίατροι και εναλλακτικοί θεραπευτές υποστηρίζουν ότι το ανοσοποιητικό σύστημα έχει άμεση σχέση με το "αδύναμο "-μπλοκαρισμένο ΛΕΜΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Το λεμφικό μας σύστημα είναι ένα από τα βασικά απεκκριτικά όργανα του οργανισμού μαζί με το έντερο, τους πνεύμονες, το δέρμα και το ουροποιητικό.
Το λεμφικό σύστημα του οργανισμού είναι με απλά λόγια το "αποχετευτικό σύστημα" που μεταφέρει όλα τα άχρηστα στοιχεία από τους ιστούς στα ούρα ή στα κόπρανα για αποβολή από το σώμα.
Συγκεντρωθειτε λοιπον σε ένα καλά οργανωμένο πλανο για να ενδυναμωσετε το λεμφικο σας λοιπόν και θα δείτε το ανοσποιητικο σας να ενισχύεται και τις τιμές σας στις εξετάσεις να βελτιώνονται σημαντικά.
Τα όπλα σας θα είναι
🌷ΔΙΑΤΡΟΦΗ 🌷
Αφαιρέστε κάθε τι που αποδεδειγμένα μπλοκάρει το λεμφικο όπως 😱καφέδες, 😱ζάχαρη, 😱αλεύρι 😱γαλακτοκομικά , ελάχιστο το κρέας και το ψάρι

🌷ΣΑΟΥΝΑ 🌷 Η έντονη εφίδρωση που προκαλεί η σάουνα μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις βλαβερές τοξίνες της λέμφου. Η υψηλή θερμοκρασία διεγείρει τους ιδρωτοποιούς αδένες σε μεγάλο βαθμό. Μέσω της εφίδρωσης το σώμα αποβάλλει τοξικές ουσίες όπως βαρέα μέταλλα και ξενοοιστρογόνα

🌿ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΤΙΣΜΑ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΛΟΥΦΑΣ🌷Βουρτσίστε το δέρμα σας όταν είναι στεγνό, με ειδικό σφουγγάρι Λουφας🌿 πριν από το μπάνιο σας. Βουρτσίστε με κυκλικές κινήσεις την κάθε περιοχή από κάτω προς τα πάνω. Από τα πόδια προς τον κορμό και κατόπιν από τα δάχτυλα των χεριών προς το λαιμό. Η κατεύθυνση που ακολουθεί η ροή της λέμφου είναι από τα άκρα προς την καρδιά. Αυτή πρέπει να είναι και η κατεύθυνση του ξηρού μασάζ.
🌷Κάντε ΛΕΜΦΙΚΟ ΜΑΣΑΖ
Μελέτες έδειξαν πως το απαλό μασάζμπορεί να κινητοποιήσει εώς και 78% περισσότερο τη λέμφο και τη μικροκυκλοφορία. Το μασάζ απελευθερώνει τις μπλοκαρισμένες τοξίνες. Μπορείτε να δοκιμάσετε τα ευεργετικά οφέλη ενός λεμφικού μασάζ σήμερα κιόλας. Το συγκεκριμένου τύπου μασάζ στοχεύει στην κινητοποίηση και αποσυμφόρηση της λέμφου. Προτιμήστε το ήπιο μασάζ. Το έντονο μασάζ μπορεί να ανακουφίζει περισσότερο τους κουρασμένους και πιασμένους μύες αλλά δεν έχει τόσο ευεργετικά αποτελέσματα στην αποτοξίνωση της λέμφου.
Πάρτε ΒΟΤΑΝΑ ειδικά για την ΛΕΜΦΟ
όπως
🌿ταραξάκο, 🌿τσουκνίδα,🌿 γαϊδουράγκαθο, γάλιο,🌿 άγρια καστανιά, 🌿κράταιγο,🌿 τριγωνέλα🌿, εχινάκεια, 🌿φυτόλακα)
Δοκιμάστε όλα αυτά μαζί η έναν συνδυασμο αυτών.
Συμβουλευτείτε έναν ειδικό εάν παιρνετε φάρμακα και είστε σε κάποια θεραπευτική αγωγή.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 🌿🌿


Αρης Παπαδακης Πετρου