Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ….”ΠΕΙΡΑΜΑ” της ΚΙΝΑΣ;


Αποτέλεσμα εικόνας για κοροναιοσ


Βλέποντας στην τηλεόραση απίστευτες εικόνες, όπου αστυνομικοί και “διασώστες“ να σέρνουν έξω από τα σπίτια τους με την βία,
και με συνέπεια εξαρθρώσεις και κατάγματα σε ασθενείς με πυρετό, επειδή επέλεξαν την κατ΄οίκον και την κατ΄ιδίαν νοσηλεία, αντί να θέλουν να πάνε στο “οργανωμένο νοσοκομείο” για το “καλό τους” γιατί άραγε;…….ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

Βλέποντας επίσης στην τηλεόραση εικόνες ανθρώπων να πέφτουν κάτω από τον “ιό τάχα” ή την “θεραπεία” γιατί άραγε;……ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

Στις 30 Δεκεμβρίου 2019 ένας 34χρονος γιατρός στην “Γουχάν” είχε προσπαθήσει να προειδοποιήσει φίλους και συναδέλφους του για τον κορωνοϊό; Ένα μήνα μετά, έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από τον ιό; ενώ νοσηλευόταν στην εντατική; γιατί άραγε; ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ στην ΚΙΝΑ ο πληθυσμός είναι: 1,408,998,709 άνθρωποι.

Περίπου 9,000,000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο στην Κίνα από διαφορετικά αίτια.

Περίπου 1.8 εκατομμύρια από αυτούς πεθαίνουν εξ αιτίας της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, όπου καρκίνος και καρδιαγγειακά είναι οι κύριες αιτίες θανάτου.

Αναλυτές υποστηρίζουν πως κάθε χρόνο στην Κίνα πεθαίνουν εξ αιτίας επιπλοκών του ιού της “κοινής γρίπης” 84,200 με 92,000 άνθρωποι; (The Lancet Public Health in September 2019);

Κανείς δεν ασχολείται με αυτά όμως και ……..ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι εκατό τρισεκατομμύρια βακτήρια ζουν στο σώμα μας και τα περισσότερα δεν μας ενοχλούν καθόλου, ως “επιβάτες και συγκάτοικοι”. Αντίθετα, σχεδόν το 99% από αυτά φροντίζει να έχουμε καλή υγεία δυναμώνοντας το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πλειονότητά τους αυτοί οι μικροοργανισμοί είναι σύμμαχοί μας, καθώς μας βοηθούν να διασπάσουμε τις τροφές που καταναλώνουμε, αλλά και μας προστατεύουν από τους βλαβερούς μικροοργανισμούς καθώς τους κρατούν υπό έλεγχο, και είναι προφανές ότι το γαστρεντερικό μας μικροβίωμα συνδέεται άμεσα με τη διατροφή μας. Πρόσληψη, πέψη, αφομοίωση, αποβολή.

Βέβαια εάν τρώτε σούπα με “φτερά νυχτερίδας, νύχια σκύλου, μυαλά γάτας, ουρές αρουραίων, ξεροψημένες κατσαρίδες” και άλλες “λιχουδιές”, δεν εγγυώμαι την ισορροπία του μικροβιώματός σας κύριοι Ασιάτες. Σε συνδυασμό με την μόλυνση του περιβάλλοντος, το επίπεδο ετοιμότητας του ανοσοποιητικού σας, και την συνήθη “ιατρική αντιμετώπιση”, κλπ, κλπ, κλπ, Χμμμμ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ πως τα περισσότερα βακτήρια είναι ενεργά όταν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι πάνω από +5 βαθμούς Κελσίου. Σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες παρατηρείται μια μορφή χειμερίας νάρκης. Το ανώτατο όριο δραστηριότητας των βακτηρίων είναι η θερμοκρασία των +37 βαθμών Κελσίου.

Πέραν των + 37 καθίστανται σιγά σιγά ανενεργά όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία και διαρκεί, και πέραν των +70 βαθμών Κελσίου πεθαίνουν ή καθίστανται τελείως ανενεργά.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι ο οργανισμός του ανθρώπου έχει τη δυνατότητα να παράγει πυρετό όταν ενεργοποιεί την άμυνά του εναντίον του παθογόνου παράγοντα, στην οξεία φάση.

Εδώ και πολλά χρόνια οι επιστήμονες έχουν μιλήσει για το συνεχές μιας ενοποιημένης θεωρίας για τις αρρώστιες, οξείες και χρόνιες, όπου όλες οι χρόνιες παθήσεις προέρχονται από τις οξείες που καταπιέστηκαν σε βαθύτερο επίπεδο.

Όταν πάψει ο οργανισμός του ανθρώπου να έχει τη δυνατότητα παραγωγής πυρετού, σημαίνει ότι δεν επιτρέψαμε αυτή την φυσική φλεγμονώδη διαδικασία να την εκφράσει και έχει τώρα πάει σε ένα βαθύτερο επίπεδο, σε όργανο, ή ακόμα και σύστημα ολόκληρο σε μια κατάσταση υποφλεγμονώδη χωρίς πυρετό πλέον ή δέκατα, και με γενική κακουχία, εκφυλισμό, κλπ.

Η διαφορά δηλαδή μεταξύ μιας φλεγμονώδους φυσικής διαδικασίας σε χρόνιο επίπεδο και σε οξύ επίπεδο, είναι η παραγωγή ή η μή παραγωγή του πυρετού.

Γιατί Ο ΠΥΡΕΤΟΣ λοιπόν είναι υπό ΔΙΩΓΜΟ;…….ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι το 1897, σε ένα εργαστήριο της “Bayer” στο Βούπερταλ της Γερμανίας, ο νεαρός επιστήμονας Δρ. Felix Hoffmann είναι ο πρώτος που κατάφερε να συνθέσει από το πετρέλαιο μια χημικά καθαρή και σταθερή μορφή ακετυλοσαλικυλικού οξέος (ΑΣΟ), το οποίο γίνεται το δραστικό συστατικό της ASPIRIN®, κι από τότε………

More than 6 million Americans take aspirin daily, 2019.

Εκτός από την “Ασπιρίνη” κυκλοφορούν σήμερα τα πιο κάτω φάρμακα για τον πυρετό. Παρακεταμόλη, Ηβουπροφένη, Μεφαιναμικό οξύ.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι ο Λουί Ζαν Παστέρ (Louis Jean Pasteur), Λουδοβίκος Παστέρ (27 Δεκεμβρίου 1822 – 28 Σεπτεμβρίου 1895), ήταν ο Γάλλος χημικός που έγινε διάσημος για τις ανακαλύψεις του στη Μικροβιολογία, ως ο “Πατέρας” της Μικροβιολογίας, και της Ανοσολογίας, κι από τότε………..

Overall antibiotic total expenditure in 2010 was $10.6 billion in US.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι η θεωρία του 19ου αιώνα ότι οι ασθένειες προκαλούνται από μικρόβια οδήγησε στην ανακάλυψη θεραπειών για πολλά λοιμώδη νοσήματα. Τα πρώτα ερευνητικά κέντρα ιατρικής ιδρύθηκαν στις αρχές του 20ού αιώνα, συνήθως ως παραρτήματα μεγάλων νοσοκομείων. Ο εμβολιασμός άρχισε να γενικεύεται, ενώ τα μέσα του αιώνα σημαδεύθηκαν από την εμφάνιση των αντιβιοτικών φαρμάκων.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ πως σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών της επικρατούσης ιατρικής η θεραπεία των απλών ιώσεων του αναπνευστικού συστήματος είναι συμπτωματική, δηλαδή πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα-ένα τα συμπτώματα.

Αν έχετε πυρετό, θα πάρετε αντιπυρετικά, λένε.

Καλό όμως είναι, λένε, να μην χορηγήσετε αντιπυρετικό όταν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη των 38,5οC.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ πως δεν δίνουν οι ιατροί της επικρατούσης ιατρικής ως συνήθως αντιβιοτικά για την αντιμετώπιση των ιών, αλλά χορηγούν μάλλον αντι-ικά φάρμακα.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι τα αντι-ικά φάρμακα έχουν παρενέργειες όπως: οι πιο συχνές παρενέργειες είναι ναυτία, εμετοί, διάρροιες, πονοκέφαλοι, κόπωση και βήχας! Αλλά και περιστατικά ξαφνικών ψυχώσεων και αρκετές αυτοκτονίες πολύ νέων παιδιών. Σε “κάποια χώρα” συνολικά πέθαναν 12 παιδιά και 32 είχαν αφύσικη συμπεριφορά, όπως ένα 14χρονο κορίτσι πήδηξε ή έπεσε από μια πολυκατοικία αφού πήρε το φάρμακο, κι ένα 17χρονο αγόρι πήρε το φάρμακο πριν πάει για ύπνο, σηκώθηκε, βγήκε από το σπίτι και στάθηκε μπροστά σε ένα φορτηγό το οποίο τον σκότωσε.

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι πρόκειται για ακριβά φάρμακα και για τα οποία ξοδεύτηκαν πολλά εκατομμύρια στην έρευνα.

The $1.6 billion business of common flu in US, what does that mean for business?
There are a few major makers of the vaccine in the U.S.: “Sanofi Pasteur” is the largest, supplying a projected 65 million doses or more this year, followed by Australian company “CSL”, at up to 54 million doses (after acquiring Novartis’s flu vaccine unit in August), and “GlaxoSmithKline”, at up to 38 million doses.
“Tamiflu” alone sales hit almost $3 billion in 2009 - mostly due to its use in the H1N1 flu pandemic - but they have since declined.

Στην πραγματικότητα, αυτό που κάνουν τα αντιπυρετικά, τα αντιβιοτικά, και τα αντι-ικά φάρμακα είναι να διαταράσσουν επικίνδυνα την φυσική χλωρίδα του οργανισμού μας και να δίνουν την ευκαιρία στους παθογόνους μικροοργανισμούς που γίνονται στην συνέχεια ανθεκτικοί σε αυτά, να μεταλλάσσονται και να πολλαπλασιαστούν.

Αυτά λέει “Ο ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ” και τρέχει να κρυφτεί στην ζούγκλα χωρίς διεύθυνση, κινητό, και διαδίκτυο.

Κι εγώ συμπληρώνω για να είμαστε ακριβοδίκαιοι πως, και τα φάρμακα χρειάζονται όταν .……χρειάζονται όπως πχ ο μπακλαβάς, ένα κομματάκι τα Χριστούγεννα κι ένα το Πάσχα, κι όχι ……κάθε μέρα.