Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ !!! ;;;


https://www.facebook.com/profile.php?id=100064749276842&__tn__=-UC-R

Γιατρέ μιλήσατε για τα αντηλιακά και και την επίδρασή τους στο ορμονικό

Μπορείτε να επεκταθείτε λίγο?


Πως αλλάζουν ή επηρεάζουν τα αντιηλικακά το ορμονικό μας?

Όταν τα απορροφάμε, δρουν σας οιστρογόνα ή σαν αντιτεστοστερόνη οπότε διακόπτεται η ορμονική μας ισορροπία. Επηρεάζεται και η ανάπτυξη ενός εμβρύου. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ισορροπία. Το αρσενικό έμβρυο πρέπει να έχει τεστοστερόνη όσο αναπτύσσεται. Αν την έχει, προκύπτει μεγάλη διάσπαση. Μέσα από τα ζώα διαπιστώνουν ότι η ικανότητα των αρρένων να έχουν φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά ως ενήλικες, μειώνεται διότι ο εγκέφαλος πρέπει να κάνει τη λεγόμενη σεξουαλικά διαφοροποίηση, ώστε να πάει στο μέρος του εγκεφάλου που κυριαρχεί η τεστοστερόνη και να καταπιέσει την επιρροή των οισγτρογόνων στον εγκέφαλο.


Οπότε όταν τα έμβρυα κολυμπούν στα οιστρογόνα όταν αναπτύσσονται δεν θα μπορούν ναχουν φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά ως ενήλικες.


Πολλοί θεωρούν ότι το αντιηλιακό, κάθεται πάνω στο δέρμα αλλά το δέρμα είναι μηχανισμός απορροφήσεων και εκκρίσεων.


Είναι πολύ απορροφητικό, κι είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα. Και όταν βάζεις διάφορα σ’αυτό το όργανο, το αντιηλιακό εντοπίζεται στο αίμα σε πέντε λεπτά, και μέσα σε λίγες ώρες, εντοπίζεται στο συκώτι, τον σπλήνα, τους όρχεις και στον εγκέφαλο. Οπότε απορροφάται και πάει σε όλα τα όργανά μας.


Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι δεν ισχύει μόνο για τα αντιηλιακά αλλά και για τις λοσιόν, το μέϊκ απ και σε πολλά άλλα. Πρέπει να ξαναδεί ο κόσμος τι χρησιμοποιεί και πως.


Πρέπει να διαβάζουμε την ετικέτα σε κάθε προϊόν. Βάζουν αντιηλιακά παντού. Εϊναι φοβερό. Τα βάζουν στα σαμπουάν, στις λοσιόν σώματος, στο μέικαπ. Χρησιμοποιούσα μία μάρκα φυσικού μέικαπ για χρόνια. Έφριξα όταν είδα πως έβαζαν κι εκεί διοξείδιο τιτανίου.


Το διοξείδιο τιτανίου εμποδίζει την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά μόνο ένα μέρος της όχι όλη. Και όταν τη χτυπάει ο ήλιος, απενεργοποιείται. Φωτοδιασπάται οπότε παύει νάχει χρησιμότητα. 


Το βάζουν και σε κραγιόν.


Δεν προστατεύει όπως λένε, και είναι τοξικό όταν απορροφάται Στο βιβλίο μου έχω φωτο-μικρογραφίες από τα μόρια που βρίσκονται μέσα στον πυρήνα του κυττάρου και ουσιαστικά προκαλούν το θάνατο των κυττάρων του δέρματος.


Όταν το αλοίφεις στο δέρμα, προκαλεί το θάνατο στα επιδερμικά κύτταρα. Έχω σχεδιάγραμμα στο βιβλίο για το «μονοπάτι προς το θάνατο».


Είναι φοβερό μέχρι και σε τρόφιμα το βάζουν. Να διαβάζετε τις ετικέττες στα τρόφιμα. Το βάζουν κι εκεί για να προστατεύσουν το χρώμα. Ακόμα και σε προϊόντα από μαγαζιά υγιεινών τροφών.


Αν δεν διαβάζεις τις ετικέττες, θα καταπιείς διοξείδιο του τιτανίου!!


Πηγή