Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΦΛΟΥΔΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ




Φλούδες από χοντρόφλουδα λεμόνια με στέβια στην κατάψυξη για να διατηρηθούν καιρό.
Εκτός ότι έχουν πολλά θρεπτικά έχουν υπέροχη γεύση και δίνουν την αίσθηση του γλυκού του κουταλιού! Οι ίνες τους δεν καταστρέφονται στην κατάψυξη διότι είναι στεγνά δεν έχουν υγρασία πολύ στη φλούδα. Και ακόμη και μισοξεπαγωμένα τρώγονται σαν παγωτό σε κομμάτια. Μπορείτε επίσης να τρίβετε μέσα στη σαλάτα σας χωρίς τη στέβια βέβαια. Καλύπτουν πλήρως την επιθυμία για γλυκό χωρίς ιδιαίτερες θερμίδες.

Φλωρα Παπαδοπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου