Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...- ΔΡ. ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΕΡΒΑΝ ΣΡΕΜΠΕΡ. (ΒΙΝΤΕΟ 8:50 ΛΕΠΤΑ)Το αφιερώνω σε όλους μας που "νομίζουμε" ότι δεν έχουμε καρκίνο, και ιδικά σε μια φίλη που μετά το πατέρα της,  ανεβαίνει και δεύτερο "Γολγοθά" με την  αδελφή της....δεν μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από το να δίνω ερεθίσματα .....

Η μάχη εναντίον του καρκίνου Αρχίζει στην Κουζίνα....
Το Φαγητό είναι κάτι που κάνεις στο Σώμα σου Τρεις φορές τη Μέρα, Κάθε Μέρα...
Έτσι διαμορφώνεις τη Φυσιολογία σου.....
"Χτίζω" μια Αντικαρκινική βιολογία.......
..........................................................................................................................
Συνέντευξη με τον γιατρό Νταβίντ Σερβάν Σρεμπέρ, συγγραφέα του παγκόσμιου μπεστ σέλερ "Anticancer - ένας νέος τρόπος ζωής", με θέμα τις καρκινικές και τις αντικαρκινικές επιδράσεις ορισμένων τροφών, και ποιες αλλαγές στον τρόπο ζωής μας ωφελούν στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου.

Οι πληροφορίες αυτές πηγάζουν από την πιο προηγμένη επιστημονική αρθρογραφία αναφορικά με τη σχέση διατροφής και καρκίνου.

Ο πρόλογος του βιβλίου έχει γραφεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Νταβίντ Σερβάν Σρεμπέρ:

"Οι γιατροί, όπως και οι ασθενείς, είναι όμηροι δύο ισχυρών βιομηχανιών.
Από τη μια μεριά, υπάρχει η φαρμακοβιομηχανία, που προσφέρει εύκολες φαρμακευτικές λύσεις αντί να ενθαρρύνει τους ασθενείς να αλλάξουν συνήθειες.
Και από την άλλη, η βιομηχανία των τροφίμων προστατεύει ζηλότυπα τα συμφέροντά της εμποδίζοντας τη διάδοση ρητών συστάσεων γύρω από τις συνδέσεις ανάμεσα στις τροφές και την αρρώστια.

Το κοινό στοιχείο και των δύο είναι μια βαθιά επιθυμία να μην αλλάξει τίποτα.

Εκείνοι που θέλουν, όπως κι εγώ, να προστατευτούν από τον καρκίνο, δεν πρέπει να παραμένουν παθητικά θύματα αυτών των οικονομικών δυνάμεων. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να οπλιστούμε με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το τι μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της νόσου χωρίς να προκαλεί βλάβες στον οργανισμό.

Το θετικό είναι ότι υπάρχουν ήδη αρκετά δεδομένα για τις αντικαρκινικές επιδράσεις των τροφών ώστε να μπορούν όλοι να αρχίσουν να εφαρμόζουν αυτές τις πληροφορίες."

Μια συναρπαστική πτυχή του βιβλίου είναι ο αγώνας που έδωσε ο συγγραφέας με τον δικό του καρκίνο του εγκεφάλου. Ήταν στην προσπάθειά του να κρατηθεί ο ίδιος ζωντανός, που έψαξε την επιστημονική βιβλιογραφία και ανακάλυψε την ευρεία γκάμα των πληροφοριών που μας δίνει στο βιβλίο του.

Έτσι ώστε να μπορούμε κι εμείς, τώρα, να μην πέσουμε θύμα, σύμφωνα με τα δικά του λόγια, "της παραπλανητικής αίσθησης της ανημπόριας".

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

1) Σύνδεσμος για το βιβλίο στον ιστοχώρο του εκδοτικού οίκου Ψυχογιός, που εξέδωσε την ελληνική μετάφραση: http://www.psichogios.gr/site/Books/s...
2) Σύνδεσμος για να διαβάσετε αποσπάσματα από το βιβλίο, στον δικό μου ιστοχώρο:
http://www.YoutubeTranslations.gr/ant...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου