Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΓΗ : ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΕΣ !


Όλα τα ηλεκτρικά συστήματα και συσκευές είναι γειωμένες, δηλαδή είναι ισοσταθμισμένες από την ηλεκτρική ενέργεια της Γης. Μόνο ο Άνθρωπος "φρόντισε" να αποσυνδεθεί ....Χωρίς γείωση, οι συσκευές δεν θα λειτουργούσαν σωστά. Το ίδιο και ο Άνθρωπος.
 Όταν είναι σε επαφή με τη Γη, το σώμα λαμβάνει ένα ηλεκτρικό σήμα που ομαλοποιεί και ισοσταθμίζει τα πολλαπλά βιολογικά του συστήματα και μηχανισμούς. Το σήμα αυτό επίσης φαίνεται να είναι πηγή αρνητικά φορτισμένων ελεύθερων ηλεκτρονίων που υπάρχουν σε απεριόριστη ποσότητας στην επιφάνεια της Γης. Το στοιχείο που μελέτησαν οι επιστήμονες στην έρευνα για τη γείωση, είναι πως η μεταφορά αρνητικά φορτισμένων ηλεκτρονίων στο σώμα φαίνεται να εξουδετερώνει τα θετικά φορτισμένα ηλεκτρόνια των ελεύθερων ριζών τα οποία μετά από χρόνια φλεγμονώδη δραστηριότητα οδηγούν σε πολλές κοινές ασθένειες.

Το καλύτερο αντιφλεγμονώδες πάνω στον πλανήτη, είναι ο ίδιος ο πλανήτης!

Μια καταστρεπτική χρόνια φλεγμονή μπορεί να είναι το αποτέλεσμα της ανεπάρκειας αρνητικών ηλεκτρονίων, η οποία αποκαθίσταται με την επαφή μας με την αστείρευτη δεξαμενή ελεύθερων ηλεκτρονίων της Γη.

Όπως το φως του ήλιου μας προσφέρει την βιταμίνη D, η Γη μας προσφέρει ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που ονομάζεται βιταμίνη G (Ground=έδαφος). Τον θεωρούμε ως έναν αγνοημένο παράγοντα πρόκλησης της νόσου, ένα στοιχείο που λείπει.

Ο Gary Schwartz, PhD, καθηγητής ψυχολογίας και ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, λέει ότι η Γείωση μπορεί να είναι τόσο θεμελιώδους σημασίας όσο το φως του ήλιου, ο αέρας, το νερά και τα θρεπτικά συστατικά. 

Για όσους ρωτάνε για πόση ώρα θα έπρεπε να είμαστε γειωμένοι : Μόνιμα........αλλά επειδή αυτό είναι Αδύνατο μια ώρα την ημέρα είναι καλός χρόνος για αποφόρτιση.  Δοκιμάστε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα...Παρατηρείστε τα μικρά παιδιά που λειτουργεί καλύτερα το ένστικτο.....αρνούνται συνεχώς να φορέσουν παπούτσια!!! Το δε "πλατσούρισμα" με τα νερά, τις λάσπες είναι το Καλυτερότερό τους, γιατί η Γείωση γίνεται πιο ισχυρή με το νερό (καλύτερος αγωγός του ηλεκτρισμού)
Η Παρατήρηση ....μας δίνει  τις απαντήσεις ....
Υπάρχουν  και άλλοι λόγοι που στην επαφή μας με τη γη, τη φύση  αισθανόμαστε ευεξία -ιαματική δράση....

Γ.Γ.