Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

ΓΕΙΩΘΕΙΤΕ.....Ο Δρ James Oschman, βιολόγος, βιοφυσικός ειδικός στο πεδίο της ενεργειακής φαρμακευτικής, συγγραφέας πολλών βιβλίων, μιλάει για την τεράστια αντιοξειδωτική δράση που επιφέρει η γείωση στον οργανισμό, καθώς και τα εξαιρετικά οφέλη του στο σύνολο της υγείας μας.

«Όταν γειώνεστε, μεταφέρονται ελεύθερα ηλεκτρόνια από τη γη στο σώμα σας. Και αυτά τα ελεύθερα ηλεκτρόνια είναι ίσως τα καλύτερα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν».

Επίσης, για να δείξει την επιστημονική βάση που έχει το θέμα της γείωσης, εξηγεί τι συμβαίνει όταν ένα άτομο τραυματίζεται:

«Ακόμα και με το παραμικρό χτύπημα, π.χ. ένα χτύπημα στην πόρτα, ο οργανισμός αποστέλλει λευκά αιμοσφαίρια (ουδετερόφιλα) στο σημείου του τραύματος.

Τα ουδετερόφιλα εκκρίνουν δραστικές μορφές οξυγόνου (ROS), που ονομάζονται ελεύθερες ρίζες. Αυτό αναφέρεται και ως οξειδωτικό ξέσπασμα. Αυτά είναι σαν το Pac – Man. Είναι πολύ σημαντικά μόρια τα οποία διαλύουν τα πάντα στο πέρασμά τους. Εάν τα βακτήρια έχουν εισέλθει διαμέσου του δέρματος σας, αυτές οι ελεύθερες ρίζες θα τα εντοπίσουν και θα τα καταστρέψουν. Εάν υπάρχουν κατεστραμμένα κύτταρα, τότε θα τα διαλύσουν επίσης, ώστε να αφήσουν χώρο για την δημιουργία καινούριων κυττάρων με σκοπό την αποκατάσταση των ιστών

Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως φλεγμονώδη απόκριση.

Το πολύ σημαντικό που έχουμε ανακαλύψει, είναι το εξής: τώρα καταλαβαίνουμε γιατί υπόκεισθε στη φλεγμονώδη απόκριση, η οποία έχει πέντε χαρακτηριστικά: πόνος, ερυθρότητα, θερμότητα, απώλεια ελαστικότητας και πρήξιμο.Όλα αυτά είναι αποτελέσματα της φλεγμονής, τα οποία όμως όπως αποδεικνύεται δεν είναι απαραίτητο να συμβούν.

Η φλεγμονή, η οποία στην ιατρική, θεωρείται ένα σημαντικό μέρος της επούλωσης, είναι πράγματι ένα τεχνούργημα που προκαλείται από την έλλειψη ηλεκτρονίων στους ιστούς σας. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι τα ουδετερόφιλα παραδίδουν αυτές τις δραστικές μορφές οξυγόνου στο σημείο του τραύματος, αλλά μέρος από αυτές τις ελεύθερες ρίζες μπορεί να διαρρεύσουν στον περιβάλλοντα ιστό και να τον βλάψουν. Αυτό είναι που δημιουργεί τη φλεγμονώδη απόκριση.»

Λέει λοιπόν, ότι στις έρευνες που έχουν διεξαχθεί γα τη γείωση, έχει παρατηρηθεί, ότι εάν μετά από ένα τραύμα ακολουθήσει γείωση, τότε τα ελεύθερα ηλεκτρόνια εισχωρούν στους ιστούς και εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες, αφού τα ηλεκτρόνια είναι αρνητικά φορτισμένα, ενώ οι ελεύθερες ρίζες είναι θετικά φορτισμένες, με αποτέλεσμα να αλληλοεξουδετερώνονται.

«Αυτό που συμβαίνει με τη γείωση είναι αυτό που ονομάζω «προστασία από παράπλευρες ζημιές». Ζημιές που δεν θα έπρεπε να λαμβάνουν χώρα αλλά συμβαίνουν γιατί έχουμε αποσυνδέσει τον εαυτό μας από τη Γη διαμέσου του λάστιχου και του πλαστικού στις σόλες των παπουτσιών μας.»

4 σχόλια:

 1. Περπατάς ξυπολητος στη γη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο όρος «γείωση» αναφέρεται στην ανακάλυψη των σημαντικών πλεονεκτημάτων για την υγεία που προέρχονται από την επαφή-σύνδεση με την φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης. Η επαφή αυτή επιτυγχάνεται είτε περπατώντας απλώς με γυμνά πόδια στο έδαφος είτε ερχόμενοι σε επαφή με ειδικές συσκευές-αγωγούς που μας μεταφέρουν την ενέργεια από το έδαφος ενώ εμείς καθόμαστε, δουλεύουμε ή κοιμόμαστε.
  Αυτές οι συσκευές «εσωτερικού χώρου» είναι συνδεδεμένες μέσω καλωδίου με μια σωστά γειωμένη πρίζα στο σπίτι, στο γραφείο κλπ ή με μια κατάλληλα γειωμένη μεταλλική ράβδο έξω. Οι συσκευές που διατίθονται για τη γείωση είναι ειδικά βαμβακερά σεντόνια και μαξιλάρια που επιτρέπουν να κοιμάσαι «γειωμένος» στο κρεβάτι σου, μαξιλάρια για την καρέκλα του γραφείου ή το πάτωμα που επιτρέπουν να δουλέυεις ή να χαλαρώνεις «γειωμένος» καθώς και ταινίες Velcro, συνδεδεμένες με γείωση, που τοποθετούνται στο σώμα σε συγκεκριμένα σημεία πόνου και φλεγμονών. Οι ταινίες αυτές έχουν χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα στις έρευνες για τη Γείωση και έχουν εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα.

  Εκατοντάδες άνθρωποι – ενήλικες και παιδιά- έχουν επωφεληθεί από αυτές τις συσκευές για περισσότερο από μια δεκαετία. Οι εμπειρίες τους, όπως καταγράφονται, είναι εντυπωσιακές. Ποδηλατικές ομάδες στο Tour De France χρησιμοποίησαν υπνόσακους με γείωση και είδαν, εντυπωσιακά γρηγορότερη από το συνηθισμένο, ανάρρωση από τραυματισμούς και σωματική εξάντληση.

  Όλοι ζούμε και λειτουργούμε σε έναν ηλεκτρικό πλανήτη και ο καθένας μας είναι ένα σύνολο δυναμικών ηλεκτρικών κυκλωμάτων. Μέσα στο πολύπλοκο σώμα μας, τρισεκατομμύρια κύτταρα λαμβάνουν και μεταδίδουν ενέργεια στα πλαίσια των καθορισμένων βιοχημικών λειτουργιών τους. Η τροφοδοσία των θρεπτικών στοιχείων και του νερού στα κύτταρα ρυθμίζεται από ηλεκτρικά πεδία και κάθε τύπος κυττάρου έχει ένα φάσμα συχνοτήτων στο οποίο λειτουργεί. Η καρδιά, ο εγκέφαλος, το νευρικό σύστημα, οι μύες και το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι έξοχα παραδείγματα ηλεκτρικών υποσυστημάτων που λειτουργούν μέσα στο βιοηλεκτρικό σώμα μας. Η αλήθεια είναι πως όλες μας οι κινήσεις, συμπεριφορές και πράξεις ενεργοποιούνται με ηλεκτρισμό. Η έρευνα για την Γείωση δείχνει πως η σύνδεση με τη Γη ενεργοποιεί την άμεση αλλαγή των λειτουργιών του σώματος με βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, του νευρικού και ανοσοποπιητικού συστήματος καθώς και της λειτουγίας των μυών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επιφάνεια Γείωσης Ποδιών

  Αγώγιμη επιφάνεια, με την οποία είμαστε γειωμένοι όσο τοποθετούμε σε αυτή τα πόδια μας.

  Διαστάσεις 500mmx 350mm.
  Συνδέεται μέσω του καλωδίου σύνδεσης σε μια γειωμένη πρίζα.
  ΤΙΜΗ 120 €
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ 2018227339

  ΑπάντησηΔιαγραφή