Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!;;;

 



Επάνω το καθημερινό αγχολυτικό του μέσου "σύγχρονου" ανθρώπου.

Κάτω το δικό μου

Οικονομοτεχνική Μελέτη

Το επάνω αγχολυτικό απαιτεί ανάλογα την κατανάλωση από 60 - 270 ευρώ το μήνα (μέση τιμή πακέτου των 25 στα 3€).

1 μήνας: 60-270 ευρώ

6 μήνες: 180 - 1620 ευρώ

12 μήνες: 720 - 3240 ευρώ

Ένας καπνιστής 10ετίας έχει δώσει από 7200 - 32.400 ευρώ (όσο το κόστος αγοράς μιας γκαρσονιέρας σε μια μέση περιοχή με 1.000€/τμ)

Ένας καπνιστής 15ετίας έχει δώσει από 10.800 (ένα μέσο αυτοκίνητο 1.400 κεκ) έως 48.600 (διαμέρισμα 50 τμ ή αυτοκίνητο πολυτελείας)

Αν τα χρήματα του καπνίσματος πήγαιναν σε επενδυτικές κινήσεις ο (πρώην) καπνιστής θα είχε και ένα πάγιο εισόδημα το οποίο θα απορροφούσε κάθε παλαβωμάρα του Κούλη και των συν-αυτώ. Ή θα είχει αυτονομία σε ενέργεια και τροφή. 

Αν προστεθεί και το κόστος των χειρουργείων που γλυτώνει (αφαίρεση όγκων, καρδιολογικά, κλπ) τότε χάνεις τη μπάλα... 

Τέλος δεν κάνει "κούκου" ούτε με λιτανεία... 

Το αριστερό αγχολυτικό απαιτεί χρηματική καταβολή 140€ άπαξ (συναρμολογημένο και με τα μεταφορικά). 

Καρδιολογική Μελέτη

Το επάνω αγχολυτικό κάνει "γυαλί" τις αρτηρίες (λόγω οξείδωσης), πατσαβούρι τα νεφρά/ήπαρ (μεταβολισμός και απέκκριση ουσιών καύσης/θέρμανσης/βρασμού) και φυσικά παρέχει στον οργανισμό ωραιότατο μονοξείδιο άνθρακα (αυτό που δεν το μυρίζεις και σε σκοτώνει). 

Το κάτω αγχολυτικό (αν το κάνεις σωστά) κάνει πιο ελαστικά και ανθεκτικά τα αγγεία, προπονεί (σωστά) τον καρδιακό μυ, τα πόδια (για να μην πέσεις κατάκοιτος στο μέλλον και σε ξεσκατίζει άλλος) και βοηθάει στο να βελτιώσεις αντιστάσεις στην ινσουλίνη (για να μη γίνεις διαβητικός και σου κόψουνε κανά πόδι στο μέλλον) και να έχεις ενέργεια όλη μέρα (διότι θα αποθηκεύσεις περισσότερο οξυγόνο στα μυικά κύτταρα, τις μυοσφαιρίνες και τα ερυθρά αιμοσφαίρια). 

Συμπέρασμα της Έρευνας-Χαρτοπετσέτα: 

Κόφτε το το ρημάδι...

Daradimos Nikolaos