Κυριακή 8 Μαΐου 2022

ΜΑΡΤΗΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

 


"Γεια, είμαι ο Alessandro, είμαι 25 ετών και σπουδάζω ιατρική.

Είμαι βίγκαν για 1 χρόνο, από τότε που γνώρισα έναν Χάρε Κρίσνα τυχαία και ανακάλυψα με τεράστια έκπληξη ότι πάντα υπήρχαν λαοί που ζουν ευτυχισμένοι και πάνω από όλα ΥΓΙΕΙΣ χωρίς να τρώνε ζώα.

Τον ρώτησα: "Πώς είναι δυνατόν? Αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτό που έχω σπουδάσει χρόνια!!" Αλλά η απάντηση ήταν εκεί.

Σε λίγο ερώτησα και ανακάλυψα, όχι μέσω πανεπιστημιακών βιβλίων, δυστυχώς, ότι το γάλα δεν είναι προστατευτικό από την οστεοπόρωση, αντιθέτως την προκαλεί.

Και ότι γενικά οι ζωικές πρωτεΐνες πρέπει να θεωρούνται ο μεγαλύτερος νεοπλασματικός παράγοντας κινδύνου από όλους.

Και ότι η ανατομία και η φυσιολογία μας δείχνουν ότι δεν είμαστε «παμφάγοι».

Και τέλος, ότι μια παγκόσμια vegan δίαιτα θα έσβηνε ταυτόχρονα την παγκόσμια πείνα, το ολοκαύτωμα των ζώων και μεγάλο μέρος της καθημερινής καταστροφής του πλανήτη.

Με δεδομένα στα χέρια, δεν μπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν συνέβη τίποτα.

Κάποιος οδήγησε ολόκληρη την κοινωνία να πιστέψει ότι οι πρωτεΐνες υπάρχουν αποκλειστικά στα ζώα.

Εξακολουθούν να μας αναγκάζουν να τρώμε κρέας με τον μύθο των απαραίτητων αμινοξέων, ξεπερασμένο πια εδώ και 30 χρόνια, και στα πανεπιστήμια συνεχίζουμε να δίνουμε εξετάσεις γι' αυτό, και μεταξύ άλλων τα βιβλία αποφεύγουν να εξηγήσουν τι πραγματικά περιέχει και αν μας αφήσουν μελετήστε το. , πολλοί από εμάς θα σταματούσαμε να το τρώμε και φυσικά θα ενημερώναμε και τους ασθενείς.

Αναρωτήθηκα: -Αν αποδεικνύεται ότι μέσω της πρόληψης (διατροφή χωρίς ζώα) οι καρδιαγγειακές παθήσεις, ο διαβήτης, η υπέρταση, οι νευρολογικές παθήσεις και οι όγκοι, που προκαλούνται κυρίως από μια μη φυσιολογική διατροφή, θα μειωνόταν κατά τα δύο τρίτα, γιατί όχι?υπάρχουν γιατροί vegan?(είναι λιγότερο από 1%)

Και γιατί η σύγχρονη ιατρική (σε αντίθεση με αυτό που ισχυριζόταν ο Ιπποκράτης) είναι 99% θεραπευτική, και 1% προληπτική, και όχι το αντίστροφο?

- Η απάντηση είναι μία: γιατί η ασθένεια είναι επιχείρηση. Η μεγαλύτερη. Και γι' αυτό πρέπει να διατηρηθεί έτσι.

Το σύστημα είναι απλό: παραπληροφορεί τον γιατρό, ο οποίος θα παραπληροφορήσει τον ασθενή. Εάν δεν μπορείτε να τον εξαπατήσετε, αγοράστε τον.

Όποιος κάνει έρευνα και μελετά που δεν συνάδει με την επίσημη εκδοχή είναι αιρετικός: περικυκλώνεται, χλευάζεται, απομακρύνεται, καταστρέφεται.

Και τα θέματα που φιμώνονται σιωπηλά στο ιατρικό περιβάλλον είναι τόσα πολλά που σε κάνουν να ανατριχιάζεις:

Αφήνοντας έξω όλη την τεκμηρίωση για φάρμακα, εμβόλια, ψευδείς πανδημίες, τεστ Παπανικολάου, αντισυλληπτικά χάπια και ούτω καθεξής, επειδή δεν θα έβγαινε ποτέ, θέλω απλώς να τονίσω ένα πράγμα: αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν γιατί θα επηρέαζε τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών και των λόμπι τροφίμων και των πρώτων τους ξαδερφών.

Οι κυβερνήσεις συνεννοούνται μαζί τους (μια διεθνής συνεργασία) και χρησιμοποιούν τα μέσα ενημέρωσης για να διαδώσουν παραπληροφόρηση και φόβο, για να πείσουν τους υγιείς ότι είναι άρρωστοι. Αυτές οι εγκληματικές οντότητες όχι μόνο επωφελούνται από την ασθένεια των πολιτών, επινοούν ανύπαρκτες παθολογίες και σχετικές θεραπείες εικονικού φαρμάκου ή ακόμη και δημιουργούν νέους πραγματικούς αιτιολογικούς παράγοντες στο εργαστήριο, αλλά πείθουν συστηματικά τους ανθρώπους να καταπίνουν δηλητήρια με την εγγύηση ότι είναι ακόμη καλά. Αυτό είναι κακή πίστη, αυτό είναι τρέλα.

Όσο για μένα, συνειδητοποίησα, ως μελλοντικός γιατρός, ότι είμαι εκφραστής της πιο χειραγωγημένης κατηγορίας όλων:

η αλήθεια είναι ότι ήδη ως σπουδαστές μας προδιαθέτουν στον πνευματικό αυτοματισμό, μας ωθούν στην ομολόγηση της σκέψης, σε σημείο να μας εξαπατούν να λογικευόμαστε με το κεφάλι μας, αλλά στην πραγματικότητα μας εμποδίζουν να εμβαθύνουμε επαρκώς, κάνοντας έτσι απλούς θεατές. και εργάτες αυτού που αντίθετα θα έπρεπε να είναι το επάγγελμά μας. Είμαστε τουρίστες της επίσημης ιατρικής. Και συνένοχοι χωρίς να το γνωρίζουν για τα λόμπι του θανάτου.

Παραθέτω πάλι τον Ιπποκράτη: «Η τροφή να είναι το φάρμακό σου».

Αντίθετα, μετά από 2000 χρόνια έχουμε εξελιχθεί ως εξής: "Αφήστε τις φαρμακευτικές εταιρείες να σας πουλήσουν το φάρμακό σας!" (με λεφτά του κράτους που προφανώς είναι δικά μας λεφτά).

Εμείς που μια μέρα θα γίνουμε γιατροί, έχουμε την ευθύνη και το καθήκον να ενημερώνουμε τους εαυτούς μας στις 360°, και δεν πρέπει να απομνημονεύουμε απλώς αυτά που μας λένε. Και αφού ενημερωθούμε, μπροστά σε στοιχεία όπως η εξίσωση ζώα = κακό, δεν μπορούμε να μένουμε με κλειστά χέρια και στόμα. Αυτό θα ήταν όχι μόνο καθαρή υποκρισία, αλλά και σοβαρό λάθος για τους μελλοντικούς ασθενείς μας και για τη Ζωή γενικότερα. Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να θεραπεύσουμε κανέναν αν δεν είμαστε καν σε θέση να αλλάξουμε τις συνήθειές μας, όπως το να σκοτώνουμε και να τρώμε ζώα χωρίς λόγο, και στη συνέχεια να αρρωστήσουμε ως αποτέλεσμα. Πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Αυτό είναι όλο."

La Vale



από Georgios Georgiadis