Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ



Πολύ καλά θα ήταν ο άνθρωπος κάθε Κυριακή που θα αναπαύεται να αναπαυτεί πιο τέλεια και να αναπαύσει όλα τα όργανά του και να φάει μόνο φρέσκα φρούτα και σαλάτες άψητες με λεμόνι και αγνό λάδι.
Έτσι όχι μόνο αναπαύονται όλα τα όργανα και ζωντανεύει και αναζωογονείται ο οργανισμός, αλλά και όσα δηλητήρια και τοξίνες μέσα σε μια βδομάδα ο οργανισμός δεν μπόρεσε να τα διώξει, καθαρίζονται και αποτοξινώνονται θαυμάσια με φρούτα και λαχανικά.
Κι έτσι ο άνθρωπος δεν θα αρρωστήσει ποτέ από καμία χρονία αρρώστια όπως σήμερα, και που κάνουν μαρτύριο την ανθρώπινη ζωή και τόσον πρόωρα τον στέλνουν στο αιώνιο ταξίδι.
Έπειτα πρέπει τρεις φορές τον χρόνο, στην εποχή των φρούτων, τον Ιούνιο, αρχές Σεπτεμβρίου και τον Ιανουάριο, όταν ωριμάσουν καλά τα φρούτα να κάνει από δέκα μέχρι δεκαπέντε μέρες αποτοξινωτική δίαιτα και θεραπεία με φρούτα και άψητα λαχανικά φρέσκα με λεμόνι και λάδι ως σαλάτα.
Έτσι όσα δηλητήρια και τοξίνες μένουν κατά περιόδους μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό καθαρίζονται και αποτοξινώνονται θαυμάσια και δεν προφταίνουν να παλιώσουν και να σακατέψουν τον οργανισμό και να δημιουργήσουν τις χρόνιες αμέτρητες και αθεράπευτες αρρώστιες.
-----------------------------------------------------------
Απόσπασμα από το βιβλίο του Μιλτιάδη Θεοδωρίδου: “ΝΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ” - 1963 -