Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΑΙΣΩΠOY ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑ / "Η φάρμα των ζώων" / Αλληγορία περί πολέμου ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ και ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ (ανθρώπων και μικροβίων)


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "DISEASE ALERTS! HEALTHY LIFESTYLE GO More unhealthy than healthy Υψηλή βιολογική ηλικία πολλαπλών οργάνων Borderline lifestyle Αρκετά όργανα έχουν υψηλότερη βιολογική ηλικία από την χρονολογική Quality Health Χαμηλή βιολογική ηλικία όλων οργάνων Υψηλό Επίπεδο Ανοσοποίησης Created by: ΜΗ ΥΓΙΗΣ #MUDr_Vassaras_Alexandros > #Dr_V ©2020 ΥΓΙΗΣ Το ΦΑΣΜΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ- ΕΥΖΩΙΑΣ>"


Η φράση κλειδί είναι:
" Το RT- PCR έχει δυνατότητες, δεν πάμε τυφλοί στον πόλεμο..." (δείτε προηγούμενη ανάρτηση για αυτήν την τεχνική ανίχνευσης του ιού και των πιθανών ΦΟΡΕΩΝ του!)


Μετά από συζήτηση με φίλο Ψυχολόγο, που αρέσκεται στην ακρίβεια των χρησιμοποιούμενων ΛΕΞΕΩΝ αλλά και στην ακριβολογία στα ΝΟΗΜΑΤΑ...
θα προστεθεί η διευκρίνιση... "... αλλά να μην πάμε και χωρίς όπλα και σφαίρες ! "

Το "τυφλός" αναφέρεται στο αν έχω εργαλεία για να βλέπω τα χαρακτηριστικά του πολέμου, και την εξέλιξη του, αλλά στον πόλεμο μόνο με το να βλέπω και να καλύπτομαι στα χαρακώματα σαν παρατηρητής, ΘΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΩ ή ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΩ 100% ΑΡΓΑ η ΓΡΗΓΟΡΑ!
Εν τω μεταξύ αν είμαι παρατηρητής στα "χαρακώματα", κλεισμένος στο σπίτι μου, και βλέπω τις εξελίξεις μέσα από τον διαθλαστικό φακό των ΜΜΕ, είμαι άξιος της μοίρας μου !

Τα "όπλα" είναι το ανοσοποιητικό μας και κάποια φάρμακα, ικανό και ικανά να ακινητοποιήσουν ή να τραυματίσουν ή να σκοτώσουν τον εχθρό... αλλά με ΟΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ πάλι θα ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ και ίσως και πιο σίγουρα αφού ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ και έχεις τον εχθρό απέναντι, ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι έχεις ΟΠΛΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΡΜΑΣ, ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ, και περιμένεις το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι τον σκότωσες! Αλλά ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ο εχθρός έχει το ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ! και την συνεχεία την ξέρουμε !
Εν τω μεταξύ, ούτε "όπλα" ξέρει αν και ότι ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ (πλειοψηφικά) ! Γιατί ποτέ δεν τα είδε ως όπλα (χωρίς εισαγωγικά), πολλοί μάλιστα το ανοσοποιητικό τους ούτε το γνωρίζουν ως εργαλείο και φυσικά ποτέ δεν το "γυαλίζουν/"ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ" ούτε το "ξεσκουριάζουν", και φυσικά τι σημαίνει "αναγόμωση" και "σφαίρες" ανοσοποιητικού... είναι άγνωστες λέξεις (η μια πιθανόν και κυριολεκτικά).
Υπαιτιότητι του εκπαιδευτικού συστήματος και της αποχής του ιατρικού κόσμου από την "υγειονομική παιδεία της κοινότητας", ΦΥΣΙΚΑ ! "Δεδομένα υπάρχουν" αλλά δεν τα "γνωρίσαμε όλοι μαζί", γιατί ασχολούμαστε με τα λεφτά και με το τι θα φάμε !
Τελικά, ΟΜΩΣ, ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ έχουμε (πλειοψηφικά πάντα)!

Τελικά, ποτέ κανένας νοήμων, δε βγήκε στο "πεδίο της μάχης" μονό με μια "ασπίδα", εκτός από τους Σπαρτιάτες που πήγαιναν όμως δυο δυο και όσο για το ανοσοποιητικό τους... ή τα χέρια τους ως "όπλα εξ επαφής"... !! (Quiz: τι επίκαιρο συμβολίζει η "ασπίδα" ?)

Αν θέλετε τα "ΦΑΡΜΑΚΑ" στη μάχη, είναι τα "μαχαίρια", οι "ξιφολόγχες" και οι "νάρκες"... και τα σπαρτιατικά "χέρια", δηλ όλα αυτά που σκοτώνουν εξ επαφής !
Αν τα χρησιμοποιείς σωστά και ΕΦΟΣΟΝ ο εχθρός είναι ΕΥΑΛΩΤΟΣ σε αυτά !! και δεν έχει τις δίκες του πανοπλίες και τεχνικές επίθεσης, τότε θα κερδίσει αυτός που χει την υπεροπλία!

Οι "σφαίρες" είναι τα ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ (πχ Zinc) και οι ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (πχ C) και οι ΟΡΜΟΝΕΣ (πχ D3) που θα αλληλοχρησιμοποιηθούν από/με τα όπλα, δηλ το ανοσοποιητικό, δηλ τους "κυτταρικούς στρατιώτες" μας, για να ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ !!

Δεν έχει κάτι άλλο να πεις, κανόνες και τεχνικές, τακτικές και στρατηγικές ας ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ για αυτά !
Από την πλευρά της Εφαρμοσμένης Ιατρικής Φιλοσοφίας αυτά είχα να πω !
Όσο πιο παρατημένο είναι μέσα στα χρονιά το "στρατόπεδο" σας, τόσο περισσότερη δουλειά χρειάζεται να κάνετε για να το επαναφέρετε σε κατάσταση ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ και είθε να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ... ΜΑΧΗΣ !!

Τι λέμε για τους ανοσοκατεσταλμένους, τους έχοντες χρόνιες παθολογίες και καταβεβλημένο ανοσοποιητικό και τους "ιούς" που μας επιτίθενται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρονιά !...
Αυτονόητα ... όλα αυτονόητα είναι... για αυτό μάλλον δεν ακούμε στα ΜΜΕ για όλα αυτά με σοβαρές ενημερωτικές καμπανιές ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ! (οι 3-4 εξαιρέσεις στους 6 μήνες κάνουν τον κανόνα) και ας μιλάνε για τις "ασπίδες" ... και μερικοί παρασύρονται και μιλάνε για την "ασπίδα του γείτονα" και αν την κουβαλάει στο "πεδίο της μάχης"!
Το ότι κουβαλάμε ασπίδες ξύλινες, πάνινες και τρύπιες, σκουριασμένες ασπίδες που δεν καλύπτουν πάρα ελάχιστα τις ουσιαστικές ανάγκες άμυνας, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ … γιατί με τη συγκεκριμένη «παρομοίωση» ως εργαλείο, μπορεί ο καθένας να σκεφτεί ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ τα δεδομένα και από μόνος του !

ΤΩΡΑ ποιους θα περιέγραφε, ο Αίσωπος, ως "ριψάσπιδες" και "Εφιάλτες" (που δεν έκαναν αυτά που οφείλουν ή κάνουν μόνο στο βαθμό που τους εξυπηρετεί, πάντως όχι αποκλειστικά και μόνο με οδηγό την υγεία των πολιτών), στο ευρύτερο πεδίο μάχης και στα στρατηγεία, θα το αφήσουμε για άλλη ανάρτηση...
αυτό που με ενδιαφέρει είναι να καταλάβουμε ότι έχουμε έναν βιολογικό πόλεμο και πρέπει να ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πως διεξάγεται αυτός ο πόλεμος και πως γίνεται η αναγνώριση, η επίθεση, η άμυνα και ο απολογισμός τόσο στο μικρόκοσμο των μικροβίων !! όσο και στο μακρόκοσμο των επιτήδειων φερέφωνων και δραστών !!


Τώρα πάλι θα περιμένουμε από τους ΣΟΦΙΣΤΕΣ να μας κατευθύνουν ? Πως ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΚΑΘΙΑ ?? με μια «ασπίδα»…

Από το Στρατηγείο της μάχης με τον Κορονοϊό και όλες τις συνοδές ιώσεις και βακτηριακές λοιμώξεις ! ... ΟΒΕΡ !!


(Εικόνα)  Εσείς τι είστε ? Κόκκινος, πορτοκαλί ή πράσινος στρατιώτης ? Πώς θα πάτε από το ένα στάδιο στο άλλο ? Το 75% των απαντήσεων, η ψυχή σας το γνωρίζει ήδη, δηλαδή οι κατ' επιλογήν καταχρήσεις/έξεις/εθισμοί σας (επιθυμητικό) ή/και η αδιαφορία ν' αλλάξετε συνήθειες -άσκηση, νερό- στην καθημερινότητα σας (θυμοειδές) !