Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ....


Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Πάνω από εκατό χρόνια πριν, ο Rudolf Steiner έγραψε τα εξής:


«Στο μέλλον, θα εξαλείψουμε την ψυχή με φάρμακα. Με το πρόσχημα μιας «υγιούς άποψης», θα υπάρχει ένα εμβόλιο με το οποίο το ανθρώπινο σώμα θα θεραπεύεται το συντομότερο δυνατόν άμεσα κατά τη γέννηση, έτσι ώστε ο άνθρωπος να μην μπορεί να αναπτύξει τη σκέψη της ύπαρξης της ψυχής και του Πνεύματος.

Σε υλιστικούς γιατρούς, θα ανατεθεί το καθήκον να αφαιρέσουν την ψυχή της ανθρωπότητας. Όπως σήμερα, οι άνθρωποι εμβολιάζονται κατά αυτής της ασθένειας ή της άλλης ασθένειας, έτσι στο μέλλον, τα παιδιά θα εμβολιαστούν με μια ουσία που μπορεί να παραχθεί ακριβώς με τέτοιο τρόπο ώστε οι άνθρωποι, χάρη σε αυτόν τον εμβολιασμό, να είναι άνοσοι στην «τρέλα» της πνευματικής ζωής.

Ο άνθρωπος θα είναι εξαιρετικά έξυπνος, αλλά δεν θα αναπτύξει συνείδηση, και αυτός είναι ο πραγματικός στόχος ορισμένων υλιστικών κύκλων.

Με ένα τέτοιο εμβόλιο, μπορείτε εύκολα να χαλαρώσει ο δεσμός του αιθερικού σώματος με το φυσικό σώμα.
Μόλις το αιθερικό σώμα αποκολληθεί, η σχέση μεταξύ του σύμπαντος και του αιθερικού σώματος θα γίνει εξαιρετικά ασταθής και ο άνθρωπος θα γίνει αυτόματο, γιατί το φυσικό σώμα του ανθρώπου πρέπει να γυαλιστεί (καλλιεργηθεί-σφυρηλατηθεί)* σε αυτήν τη Γη με πνευματική βούληση.
Έτσι, το εμβόλιο γίνεται ένα είδος μανιώδους* δύναμης.
Ο άνθρωπος δεν θα μπορεί πλέον να απαλλαγεί από ένα δεδομένο υλιστικό συναίσθημα. Γίνεται υλιστικός στην σύστασή του και δεν μπορεί πλέον να ανέβει πνευματικά ».

Rudolf Steiner (1861-1925)

Richard Kayvan

 Page 16/21

https://paam.wildapricot.org/.../07%20RS-Traditional..