Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΥΓΕΙΑΣ; !

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "Curing VS Healing * External treatment that removes all evidence of disease *Internal process through which positive changes are made Done by the physician *Usually only on the physical level *Done by the patient Encompasses the whole person physical, emotional and spiritual jstherapeuticreflexology"

Τι είναι ασθένεια? Από την εμφάνιση της μοριακής βιολογίας ξέρουμε οτι η αρρώστια, είτε είναι σκλήρυνση κατά πλάκας, είτε είναι αλωπεκίαση, είτε είναι καρκίνος του πνεύμονα μεταστατικός, είτε είναι ρευματοειδής αρθρίτιδα δεν με ενδιαφέρει, πείτε όποια ασθένεια θέλετε, είναι γιατί το γονίδιο "γύρισε το διακόπτη". Με άλλα λόγια κάθε αρρώστια είναι μια μετάλλαξη στο DNA.

Υπάρχει θεραπεία ??? Η σύγχρονη ιατρική λέει ότι εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε το γονίδιο, δεν ξέρουμε από που πατιέται ο διακόπτης και ότι αυτό γίνεται με "την δύναμη της φυσικής επιλογής", δηλαδή από κάποια "δύναμη", γι' αυτό και η ιατρική κάνει "σφουγγάρισμα" (ασχολείται με τα συμπτώματα) δεν κλείνει την "βρύση" (την πραγματική αιτία της ασθένειας). Κανένα φάρμακο δεν μπορεί να επαναφέρει το γονίδιο, μπορεί μεν να καταστρέψει κάποιον ιό αλλά την ίδια στιγμή καταστρέφει και το ανοσοποιητικό. Φάρμακο στην Αρχαία Ελληνική σημαίνει δηλητήριο. Φάρμακα είναι απαραίτητα μόνο σε έκτακτη ανάγκη.
Για την θεραπεία μιας ασθένειας απαιτείται να αλλάξει το γονίδιο. Τα γονίδια ενεργούν ανάλογα με τα μηνύματα που τους δίνουμε εμείς με τις σκέψεις και τις πράξεις μας. Τα μηνύματα είναι 2 ειδών. Είτε μηνύματα ζωής είτε μηνύματα θανάτου.
Τα γονίδια ανταποκρίνονται σε κάθε μορφής ενέργεια, στην αλήθεια, στην ανάγκη για ζωή, στο νόημα και στη σημασία της ζωής.
Ποιος ο ρόλος του ανοσοποιητικού? Ρόλος του ανοσοποιητικού είναι η αναγνώριση του δικού μου που το προστατεύει και το ξένο που το σκοτώνει, είναι ο δεύτερος εγκέφαλος, είναι ο κινητός εγκέφαλος σε όλο το σώμα ανά πάσα στιγμή. όταν π.χ καταπιείς ένα σκουπιδάκι το ανοσοποιητικό φροντίζει να βήξεις για να μπορέσει να φύγει από τον οργανισμό αυτό που αναγνωρίστικε σωστά ως ξένο. Το ίδιο συμβαίνει με κάθε ιο, μικρόβιο κτλ..Άρα πρώτα θέλουμε σοφό ανοσοποιητικό και μετά δυνατό.

Τι συμβαίνει και το ανοσοποιητικό 'χάνει' τον ρόλο του και προκαλεί κακό? Πρώτη αιτία που προκαλεί αποσυντονισμό είναι όλα τα ζωικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Μια πρωτεΐνη στο γάλα της αγελάδας, η beta καζεΐνη, μοιάζει στη μοριακή δομή με κάποια κύτταρα στο εντερικό αυλό (λέγεται μοριακή μιμητική). Το ανοσοποιητικό σύστημα σωστά την αναγνωρίζει ως ξένο σώμα και προσπαθεί να την εξουδετερώσει, όμως μπερδεύεται και λανθασμένα σκοτώνει τα κύτταρα στο έντερο νομίζοντας ότι είναι beta καζεΐνη η οποία είναι κόλλα για ξύλα. Αναλόγως ποια κύτταρα θα σκοτώσει στο έντερο προκύπτουν οι αυτοάνοσες ασθένεις, σκλήρυνση, διαβήτης, αναιμία κτλ..
Μπορεί το ανοσοποιητικό να επαναπρογραμματιστεί ??? Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να ξαναφτιαχτεί από την αρχή, εξαρτώμενο από τα μηνύματα που θα δεχτεί.

Ποια είναι τα μηνύματα ζωής που χρειάζονται τα γονίδια για να επανέλθουν τάχιστα στην φυσιολογική τους κατάσταση, δηλαδή την απόλυτη υγεία?

1) Η διατροφή. Όταν τρώμε οποιοδήποτε κρέας (κόκκινο, κοτόπουλο, ψάρι) είτε τα παράγωγά τους (γαλακτοκομικά, αυγά κτλ) τα γονίδια λαμβάνουν μήνυμα θανάτου εφόσον οι τροφές αυτές είναι κυριολεκτικά νεκρές. Όταν τρώμε φυτοφαγικά ( όσπρια / δημητριακά ολικής / λαχανικά / ωμούς ξηρούς καρπούς / ώριμα φρούτα εποχής / ωμούς σπόρους) το μήνυμα που λαμβάνουν τα γονίδια είναι μήνυμα ζωής επειδή αυτές οι τροφές (φρούτα) είναι γεμάτες ηλιακή ενέργεια και κβάντα φωτός.
(Ξέχνα τα τρία νόμιμα ναρκωτικά τσιγάρο, αλκοόλ, καφέ, καθόλου βιομηχανική ζάχαρη.)

Τα φαγητά να έχουν 6 ώρες ενδιάμεσο χρόνο, να τρως 7:00-13:00-7:00, μόνο νερό ενδιάμεσα.

2) Η κίνηση / ελαφριά άσκηση. Όταν όλη την ημέρα καθόμαστε (στην εργασία / στο σπίτι) τα γονίδια παίρνουν μήνυμα θανάτου γιατί ακινησία και θάνατος είναι έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες. Έαν όμως βρισκόμαστε σε ελαφριά χωρίς άγχος κίνηση τα γονίδια καταλαβαίνουν ότι θέλετε να ζήσετε και αναλαμβάνουν να κάνουν ότι πρέπει για να επιδιορθωσουν οποιαδήποτε ζημιά. Καθημερινά 1 ώρα ελαφρή περπάτημα το πρωί και 1 ώρα το βράδυ. Προσοχή όχι έντονη γυμναστική. Το τρέξιμο είναι στρες γιατί καίει 100% γλυκόζη. Το αργό περπάτημα δεν είναι στρες γιατί καίει 50% γλυκόζη και 50% λίπος. (Η άσκηση που απασχολεί το μυαλό παράλληλα, έχει πρόσθετα οφέλη. Η ενασχόληση με κάποια δουλειά στον κήπο είναι ωφελιμότερη από έναν περίπατο. 
Η άσκηση μειώνει τον αριθμό των παλμών της καρδιάς, βελτιώνει την πέψη γιατί παράγει ενδορφίνες.

3) Η συγχώρεση. Όταν δεν συγχωρούμε αναπαράγουμε την ίδια στιγμή αδικίας ξανά και ξανά στο μυαλό μας ακόμα και μεγάλο διάστημα αφότου έχει συμβεί το γεγονός. Τα γονίδια τότε πιστεύουν ότι θέλετε να μείνετε στο παρελθόν και το μήνυμα που λαμβάνουν είναι 100% μήνυμα θανάτου. Στην αντίθετη περίπτωση καταλαβαίνουν ότι θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, δηλαδή να ζήσετε. 

Σε συγχωρώ σημαίνει θέλω να είμαι υγιής.

Η συγχώρεση δεν σημαίνει ότι επικροτώ την κακή συμπεριφορά, ούτε ότι θα συνεχίσω να μένω με ένα άτομο που έχω συγχωρέσει μέσα σε μία σχέση, όταν το περιβάλλον είναι καταστρεπτικό και ζημιογόνο σε μένα.

4) Το νόημα στην ζωή. Όταν η ζωή μας έχει ένα πολύ μεγαλύτερο νόημα από την ρουτίνα δουλεία-φαγητό-σπίτι-σεξ-ύπνος, τα γονίδια ανταποκρίνονται άμεσα. 
Το πραγματικό νόημα στην ζωή δεν έχει να κάνει με τον εαυτό μας αλλά με τους άλλους (πως θα καταφέρεις να βοηθήσεις τον διπλανό σου).
Εάν το νόημα της ζωής είναι καλό, τα γονίδια είναι δραστήρια, εάν το νόημα της ζωής είναι κακό τα γονίδια καταστρέφονται γιατί δεν νοιώθουν αναγκαία και μετατρέπονται σε γονίδια που προκαλούν ασθένειες, μεταμορφώνονται σε μεταλλαγμένα γονίδια. 
Είναι μήνυμα θανάτου όταν κάνεις κάτι που δεν το θέλεις.

5) Η αγάπη. Η αγάπη έχει βιολογική ενέργεια πάνω στο DNA, στο κυτταρικό επίπεδο και είναι η πιο ισχυρή ζωογόνα ενέργεια. 
Τα γονίδια ανταποκρίνονται στην αγάπη ακόμα και αν έγινε μετάλλαξη τους.
Μία έρευνα έδειξε όταν ένα ποντίκι γεννάει, η μητέρα συνεχώς γλείφε το μικρό ποντίκι. Το γλείψιμο της μητέρας δεν είναι μόνο μία έμφυτη συμπεριφορά, αλλά και μία σημαντική πράξη έκφρασης αγάπης προς το μικρό της. Αυτή η πράξη αγάπης ενεργοποιεί τα γονίδια στο νεογέννητο ποντίκι για την παραγωγή αυξητικών ορμονών. Παρόμοια, ένα πείραμα που διεξήχθη σε αμερικανικό νοσοκομείο έδειξε ότι τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα, μεγαλώνουν πιο γρήγορα και είναι πιο υγιή όταν οι νοσοκόμες που τα φροντίζουν ασχολούνται μαζί τους τακτικά, ταΐζοντας και αγκαλιάζοντάς τα. Τα πειράματα αυτά αποδεικνύουν ότι η ενέργεια της αγάπης έχει την δύναμη να ενεργοποιεί τα γονίδια να παράγουν αυξητικές ορμόνες που είναι απαραίτητες για την αύξηση και αντιγραφή των κυττάρων. Τα γονίδια είναι υπεύθυνα για την αύξηση των κυττάρων και την θεραπεία κατεστραμμένων ή αρρωστημένων κυττάρων. Για να αυξηθούν τα κύτταρα, πρέπει πρώτα τα γονίδια να αντιγραφούν και αυτό δεν θα συμβεί από μόνο του. Τα γονίδια είναι χημικές ουσίες που περιέχουν γενετικές πληροφορίες (DNA), το οποίο DNA δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο του, παρά μόνο από ενέργεια που προέρχεται από εξωτερικό παράγοντα. Η αγάπη είναι μία δύναμη που ενεργοποιεί τα γονίδια να προχωρήσουν σε κυτταρική αντιγραφή.

6) Εμπιστοσύνη στο Θεό. Αν ασχοληθείς λίγο με την επιστήμη γίνεσαι άθεος, αν ασχοληθείς σοβαρά, βλέπεις το Θεό παντού, είχε πει ο Πασκάλ. Έστω ότι είσαι εσύ Θεός και το παιδί σου που υπεραγαπάς κάνει ασταμάτητα λάθη τα οποία του προκαλούν σοβαρά προβλήματα. Ως Θεός θα μπορούσες σε ένα δευτερόλεπτο να εξαφανίσεις τα προβλήματα αλλά το παιδί σου θα συνέχιζε να τα κάνει ξανά και ξανά. 'Αρα χωρίς να το θές θα προτιμούσες να περάσει από μία διαδικασία ώστε να μάθει από τα λάθη του. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται ασθένεια. Το παιδί τώρα κατάλαβε από τα λάθη του και είναι έτοιμο να επανέλθει. Θα το επανέφερες αμέσως στην αρχική του κατάσταση ή θα ήθελες να νιώσει σιγά σιγά όλα τα αληθινά όμορφα πράγματα που του έχεις ετοιμάσει, να τα βιώσει και έτσι να μην τα ξεχάσει ποτέ? Τι θα του έλεγες λοιπόν (ποια θεραπεία θα επέλεγες για το παιδί σου)? 'Παιδί μου αναπαύσου και μην ανησυχείς για τίποτα, κάνε χαλαρωτικά μπάνια, κάνε ήρεμους περίπατους στα πιο όμορφα μέρη που ετοίμασα για σένα, απόλαυσε τον ήλιο, απόλαυσε όλα τα φαγητά της φύσης, κάνε παρέα με τους φίλους σου, γέμισε την καρδιά σου με αγάπη, έχε μου εμπιστοσύνη....' Ακριβώς τα παραπάνω έρχεται να επιβεβαιώσει πλέον και η επιστήμη.

Δυστυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα πιστεύουν ότι προερχόμαστε από τον πίθηκο και στο παραπάνω παράδειγμα θα ρωτούσαν γιατί ο Θεός δεν μας σταματάει κάθε φορά που κάνουμε λάθος. Μα γιατί απέραντη αγάπη σημαίνει απέραντη ελευθερία. Όλα τα στραβά αυτού του κόσμου από αυτήν την ελευθερία μας προέρχονται. Μην πείτε ο Θεός με δοκιμάζει, ότι ο Θεός δεν θέλει να γίνω καλά. Η φράση 'Θεία Δίκη' είναι ανθρώπινη εφεύρεση.

Με εκτίμηση,

Δρυόκοπος ο Άρειος

Πηγή