Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ - ΠΕΡΙ ΜΙΑΣ ΙΩΣΗΣ 100+ ΧΡΟΝΩΝ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

(Spoiler alert: Τα τεστ δεν διαχωριζουν μεταξυ των κορονοιων)

Παρακολουθήστε τον παράκατω δημοσιογράφο, να ΑΝΑΛΥΕΙ τι συμβαίνει σε μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟ την ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ !!

https://www.facebook.com/BenSwannRealityCheck/videos/585545885472730/

Τα συμπεράσματα δικά σας !!
Κάνει δε, ειδική μνοία σε έρευνα που παρουσίασε το επιστημονικό περιοδικό LANCET και όπου ξεκάθαρα επισημαίνετε το ότι ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ στα σπίτια μας, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ τη διασπορά ή τον αριθμό θανάτων !
Στη Σουηδια μετα απο 6 μηνες, οσοι παρακολουθουν την καταγραφη περιστατικων... σε μια χωρα που δεν εκλεισε οικονομικα ουτε μια μερα !! το νουμερο των θανατων εμεινε "κολλημενο" στις 5.000+... Oποιος νομιζει οτι αυτο το νουμερο εχει οποιαδηποτε εξηγηση, σε σχεση με τα νουμερα και την αυξηση που παρουσιαζουν αλλες χωρες με παρουσιαζομενα δραματικα σεναρια αυξησεων κρουσματων και κινδυνολογια περι θανατων και με συνεπεια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ LOCKDOWNS... να μας εξηγησει τα δεδομενα της Σουηδιας.

Εχουμε σοβαρο θεμα στα χερια μας, ειδικα με την περιπτωση ψευτικης καταγραφης περιστατικων, ή ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ με την ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ !!

Δηλαδη, η ερωτηση δεν ειναι αν λεμε ΑΛΗΘΕΙΑ (?) στον κοσμο σχετικα με τους θανατους απο Κορονοιο φέτος... !!

... ΑΛΛΑ ΑΝ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ λογω ενος ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ή ενος ΙΟΥ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ή αλλων ΙΩΣΕΩΝ καθε προηγουμενη χρονια, τα τελευταια 100 ή 1000 χρονια !!!??

Τι λεμε για αυτους που ΔΕΝ καταλαβαινουν ! ... ...

1ον - Ο Κορονοιος υπαρχει απο παντα ! Τα τεστ ανιχνευουν Κορονοιο ! Ο SARS-COV-v2.0 ειναι Κορονοιος αλλα ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΡΟΝΟΙΩΝ !

2ον - Οι ηλικιωμενοι πεθαινουν απο τα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, αλλα εμεις ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ COVID ή ΚΟΡΟΝΟΙΟ αφου τους βρισκουμε θετικους σε ΚΟΡΟΝΟΙΟ (δεν διευκρινιζουμε απο ποιον, αφου τα τεστ δεν μπορουν να τους διαχωρισουν), ΑΡΑ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ που πεθαναν περσι και προπερσι και τα τελευταια 100 χρονια, ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ή αλλη ΙΩΣΗ και εξαιτιας της να πεθαναν ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ τα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ τους !! ή ανεξαρτητα απο την ΙΩΣΗ να πεθαναν λογω των νοσηματων τους ακομη και αν ειχαν ιωση !

ΑΠΛΑ ΠΕΡΣΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ και οι ηλικιωμενοι ασθενεις πεθαιναν ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, απο τα υποκειμενα νοσηματα τους, χωρις να ξερουμε οτι ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ !

Και μην πει κανεις οτι θα βλεπανε κατι στις ακτινογραφιες τις προηγουμενες χρονιες , γιατι ΟΧΙ δεν θα εβλεπαν, αφου και τωρα δεν βλεπουμε στις πλειστες των περιπτωσεων και επισης θα ρωτουσα ΓΙΑΤΙ ασχολουμαστε με τους Ασυμπτωματικους !
Η νοσος μπορει να ειναι παρουσα χωρις συμπτωματα και χωρις απεικονιστικα ευρηματα, αλλιως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η εννοια ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΣ !

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ, παρα μονο το οτι ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ τα ΜΜΕ και ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ και κυριως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ που θα τα δουμε ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ και ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εχει με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ που βιωνουμε, η παρουσια ενος ακομη ΙΟΥ που πολλαπλα ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΩΝ ΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ και σε ολη την Ευρωπη και τον γνωστο κοσμο ΗΔΗ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ !!

Αν θελετε ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ για να ταρακουνιομαστε με ΔΕΔΟΜΕΝΑ και ΣΩΣΤΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ και ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ και ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ καποια στιγμη Η ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ !

[ Το βιντεο ζητηστε αν θελετε καποιους νεους στο σπιτι σας, να σας το μεταφρασει, αν δεν γνωριζετε καλα Αγγλικα ... αλλα η ουσια του ειναι τα παραπανω σκεπτικα ! ]

Προτεινομενο απο #Dr_V #MUDr_Vassaras_Alexandros
#Coronavirus_100_years_seasonal_flu

Βιβλιογραφια / References :
(ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΣ) !!! δειτε το νουμερο 4. !!!

1.
Rapid detection and monitoring of human coronavirus infections, A.H.L.Bruning,
https://doi.org/10.1016/j.nmni.2018.04.007
https://www.sciencedirect.com/…/artic…/pii/S2052297518300350
2.
Differential Downregulation of ACE2 by the Spike Proteins of Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus and Human Coronavirus NL63
Ilona Glowacka, Stephanie Bertram, Petra Herzog, Susanne Pfefferle, Imke Steffen, Marcus O. Muench, Graham Simmons, Heike Hofmann, Thomas Kuri, Friedemann Weber, Jutta Eichler, Christian Drosten, Stefan Pöhlmann
Journal of Virology Dec 2009, 84 (2) 1198-1205; DOI: 10.1128/JVI.01248-09
3.
Coronaviruses and SARS-CoV-2: A Brief Overview
Stephan Ludwig, PhD,* and Alexander Zarbock,
DOI: 10.1213/ANE.0000000000004845
4.
AUGUST 14, 2020 <------- !!!! (αρχιζουμε να καταλαβαινουμε πως να διαχωρισουμε τους ιους με τα τεστ... δηλαδη του χρονου !!)
Safaa M Naeem, Mai S Mabrouk, Samir Y Marzouk, Mohamed A Eldosoky, A diagnostic genomic signal processing (GSP)-based system for automatic feature analysis and detection of COVID-19, Briefings in Bioinformatics, , bbaa170, https://doi.org/10.1093/bib/bbaa170
5.
Thursday, JUNE 11, 2020 <-----!!!! (τοτε δεν ξεραμε σιγουρα)
NIH researchers identify key genomic features that could differentiate SARS-CoV-2 from other coronaviruses that cause less severe disease
https://www.nih.gov/…/nih-researchers-identify-key-genomic-…

↓↓↓↓ ******* ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: ******* ↓↓↓↓

https://www.facebook.com/BenSwannRealityCheck/videos/585545885472730/