Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΟΤΕ !....

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Αααααα, τι μου λες; «σκιάχτηκα».

Τρομακτική πρόβλεψη από …..«επιστήμονες»:
Ο κορονοϊός δεν θα φύγει ποτέ.
O κορωνοϊός θα μας «συντροφεύει» σε όλη μας τη ζωή.

Όπως είπε ο ίδιος ο Σ.Τσιόδρας: “Σχετικά με ανακοινώσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πως ο ιός μπορεί να μην φύγει ποτέ από την ζωή μας.

Τώρα το καταλάβατε, «επιστημονικά τούβλα», ότι οι ιοί, τα βακτήρια, οι μύκητες, κι όλα αυτά τα «θαυμαστά» μικρο-πλάσματα του Θεού, υπήρχαν, υπάρχουν, και θα υπάρχουν για πάντα και για το καλό μας αρκεί να τα φερόμαστε με σεβασμό για μια αρμονική συμβίωση, κι όχι να τα πολεμάμε πολεμώντας τον εαυτό μας στην ουσία, και προκαλώντας αναστάτωση και δυσβίωση;

Τι νομίσατε «καθηγητές της πλάκας» ότι ο Πάνσοφος Δημιουργός έκανε «λάθος» που δημιούργησε τα μικρο-πλάσματά Του, και πάτε εσείς να Τον «διορθώσετε» με τις επικίνδυνες βλακείες σας, φίμωτρα, αποστάσεις, αντισηπτικά και εμβόλια;

Αλλά που, ποιος, και γιατί; Είναι πολλά τα λεφτά και τεράστια η ηλιθιότητα.

Αυτό αφιερωμένο σε όποιους πίστεψαν πως το «αντίπαλο δέος» ο «σωτήρας» είναι κάποιος «μέγας» καθηγητής, από ένα άλλο «μεγάλο» πανεπιστήμιο.

Δεν καταλάβατε πως όλοι αυτοί «γαλουχήθηκαν» από την ίδια «παστερική» ιατρική;

«Μακάρι να μην επιβεβαιωθώ»: Η τρομακτική πρόβλεψη του Dr Ιωαννίδη γι’ αυτό που έρχεται στην Ελλάδα. Αυτό που ουδείς μπορεί να γνωρίζει είναι αν το δεύτερο κύμα θα είναι ισχυρότερο σε σχέση με το πρώτο. Μιλώντας στην ιστοσελίδα protagon.gr ο καθηγητής Ιωαννίδης εξέφρασε τους φόβους του για ένα ενδεχόμενο δεύτερο κύμα.

Βαρέθηκα να ακούω ανοησίες, αϊ σιχτίρ.