Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

ΟΞΩ ΡΕ...



Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Το αν σας θέλει πραγματικά ένας άνθρωπος φαίνεται ξεκάθαρα από τα έργα του και την γενικότερη στάση του απέναντί σας..

Μερικές φορές οι άνθρωποι ξεγελιόμαστε και λαμβάνουμε ως ενδιαφέρον είτε την ανάγκη κάποιων ανθρώπων να γεμίσουν τα κενά τους με μας είτε κάποιων ανθρώπων που από καθαρό προσωπικό συμφέρον μας προσεγγίζουν....
Είναι πραγματικά δύσκολο μερικές φορές να τους διακρίνεις αλλά εδώ θα δώσουμε μερικά στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να το διακρίνουμε.
Πάντα το ενδιαφέρον ενός άλλου ανθρώπου μας δημιουργεί ένα αίσθημα ευχαρίστησης και εφορείας.. Ιδίως σε περιπτώσεις που βρισκόμαστε σε αδυναμία η έχουμε κάποια προβλήματα...
Ο άνθρωπος πoυ δεν έχει λύσει μόνος τα προβλήματα του είναι εξαιρετικά ευάλωτος σε τέτοιες περιπτώσεις..
Υπάρχουν άνθρωποι πολύ επιτήδειοι λοιπόν που αυτά τα ελλείμματα τα εντοπίζουν σε χρόνο dt....και εμφανίζονται ως σωτήρες και καλοί Σαμαρείτες να σταθούν υποτίθεται δίπλα μας.. Φυσικά θα μας δώσουν και το απαραίτητο τυράκι.. Το δόλωμα δηλαδή για να τσιμπήσουμε.. Θα εντοπίσουν προσεκτικά τι είναι αυτό που μας λείπει και θα φροντίσουν σε ελάχιστο χρόνο να το δώσουν στο μέγιστο και υπερθετικό βαθμό..
Αυτό όμως αντί να ηχήσει σαν καμπανάκι ότι κάτι δεν πάει καλά, οτι κάτι βρωμάει, μας ενθουσιάζει, μας δημιουργεί υπέρμετρη ευεξία καθώς φυσικά και μεγάλες προσδοκίες... Πολλές προσδοκίες..
Αυτό ακριβώς θέλουν να πετύχουν. Δίνοντας μας το τυράκι. να τσιμπήσουμε και να αρχίσουν να παίρνουν από μας στο μέγιστο βαθμό αυτά που οι ίδιοι θέλουν.
Το παιχνίδι παίζεται πια στο δικό τους γήπεδο καθώς όταν διαπιστώσουν ότι είμαστε πια του χεριού τους αρχίζουν να απαιτούν όλο και περισσότερα, αποσύροντας σιγά σιγά και έντεχνα τα δολώματα που είχαν απλώσει στη αρχή πλουσιοπαροχα..
Αυτό μας δημιουργεί την ανάγκη να δώσουμε ακόμα περισσότερα προκειμένου να μεταστρέψουμε την κατάσταση. Τι έγινε λες. Μήπως φταίω.. Μήπως κάνω κάτι λάθος..
Εδώ είμαι για όλα παρτα όλα λοιπόν .. Προκειμένου να μου δώσεις αυτό που στη αρχή έδινες.
Και όσο περισσότερο δίνεις τόσο ο άλλος τσινάει κάνει πίσω και απαιτεί όλο και πιο πολλά.. μειώνοντας και υποτιμώντας την κάθε προσφορά σου..
Ένα φαύλος κύκλος που στο τέλος σε φτάνει να χάνεις εντελώς το ίδιο σου τον εαυτό..
Λοιπόν ξεκάθαρα πράγματα..
Ένας άνθρωπος που πραγματικά σας θέλει πρώτον δεν εμφανίζεται ποτέ σαν ο σωτήρας σας προκειμένου από τη πρώτη στιγμή να σας προσφέρει πράγματα που άλλοι φυσιολογικοί άνθρωποι θέλουν κάποιο χρόνο να σας τα προσφέρουν προκειμένου να σας γνωρίσουν καλύτερα.
Δεύτερον ένας άνθρωπος που πραγματικά σάς θέλει νοιώθει την ανάγκη να προσφέρει και αυτός κάτι αντίστοιχο και όταν βλέπει ότι προσφέρετε όλο και περισσότερα νοιώθει την ανάγκη να προσφέρει και αυτός πιο πολλά....
Αν διαπιστώσετε ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται αλλά γίνεται ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή όσο αυξάνει η δική σας προσφορά τόσο μειώνεται η δική του και αυξάνονται οι απαιτήσεις του μάλλον παίσατε σε παγίδα..
Δεν σας θέλει... Απλά σας εκμεταλλεύεται είτε για να συμπληρώσει τα δικά του κενά είτε να πετύχει κάποιο άλλο σκοπό που έχει στο μυαλό του..
Αυτά λοιπόν είναι τα βασικά κριτήρια που μπορούν να σας σώσουν από τέτοιου είδους ανθρωπάρια..
Μην θέλετε λοιπόν και μην επιδιώκετε να γίνεται νεροκουβαλητής του κάθε απατεώνα.
Να μη θέλετε και εσείς όσους δεν δείχνουν με ουσιαστικές πράξεις ότι σάς θέλουν...
Ποιος ο λόγος να θέλεις κάποιον που ουσιαστικά δεν σε θέλει αλλά απλά σε εκμετάλλεύεται και μόνο κερδίζει από σένα..
Δείξτε άμεσα την πόρτα σε κάτι τέτοια ρεμάλια....
Όξω ωωωω ρεεεεεεε.. 🤣🤣🤣🤣🤣