Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΡΘΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.......

 · Αποτέλεσμα εικόνας για Η γης χάνεται κάτω από τα πόδια μου

Τι είναι αυτό που όρθιο μπορεί να σε κρατήσει όταν η γης χάνεται κάτω από τα πόδια σου;


-Ένα ζευγάρι μάτια που ξέρεις ότι με λατρεία σε προσμένουν να σε αντικρίσουν όποιες και αν είναι οι συνθήκες. Πάντα υπάρχουν δίπλα σου αυτά τα μάτια.

-Ένα χέρι που θα σου χαϊδέψει τον ώμο δίνοντάς σου κουράγιο, αφού σε σένα πιστεύει. Πάντα υπάρχει ένα τέτοιο χέρι.

-Ένα στόμα που θα σου υπενθυμίσει ότι και ετούτο θα περάσει όπως πέρασαν όλες οι μπόρες της ζωής σου. Πάντα τέτοια λόγια μπορείς να ακούσεις από τον κατάλληλο ομιλητή.

-Μια θύμηση ενός αγνώστου που σου χαμογέλασε πρόσφατα, δείχνοντάς σου το πόσο σημαντικός είσαι τουλάχιστον για εκείνον που σε συνάντησε έστω και τυχαία. Πάντα κάποιος μας έχει χαμογελάσει δίνοντας αξία και ποιότητα στη στιγμή εκείνη.

-Μια γνώση, ότι ο Γκάντι άλλαξε το μέλλον της χώρας του μετά από χρόνια που έκανε στη φυλακή και ο Μαντέλα επηρέασε ένα ολόκληρο πλανήτη μετά από χρόνια στην απομόνωση.
Πάντα έχεις την πρόσβαση σε αυτή τη γνώση.

-Μια εικόνα, αυτή του οράματός σου, η οποία θα πρέπει να είναι ανεξάρτητη από τις συνθήκες που αντιμετωπίζεις. Πάντα οι συνθήκες στο τέλος διαμορφώνονται από τα οράματα των ανθρώπων.

-Μια πίστη, αυτή της καρδιάς σου, πως ότι και να γίνει, στο τέλος η αλήθεια σου θα λάμψει. Πάντα όποτε η γης χάνεται κάτω από τα πόδια σου, η πίστη σου δοκιμάζεται και όχι η προσωπικότητά σου.

Η Ψυχολογία με λόγια απλά.