Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!....



 Ήταν παρα πολύ δύσκολο, μέσα σε τόσα εγκλήματα που γίνονται εις βάρος μας μέσω της διατροφής, να καταλήξω στο ποιο θα έπρεπε να ήταν εκείνο με το οποίο θα ξεκινούσα αυτή την αποκάλυψη. 

Το σώμα μας, πέρα από αυτό που βλέπουμε, έχει μέσα του χαρίσματα θεϊκά, τα οποία η αλαζονεία του ανθρώπου δεν εκτίμησε και δεν σεβάστηκε. Το κακό λοιπόν έχει πολύ βαθιά ρίζα η οποία είναι η ασέβεια του ανθρώπου για το άγνωστο και τη ζωή που έχει ΧΑΡΙΣΤΕΙ σε όλη την πλάση, που μέσω της αλαζονείας που τον διακατέχει, προσπαθεί εμμέσως να πάρει τη θέση του δημιουργού, χωρίς όμως να γνωρίζει όλα όσα χρειάζονται. Και το χειρότερο απ' όλα, μεταδίδει και αναπαράγει μέσω της εκπαίδευσης των επιστημόνων, αυτήν την ασέβεια. 

Ο κάθε άνθρωπος μέσα στο σώμα του έχει τον δικό του "ιατρό" (το DNA του), ο οποίος έχει τη ικανότητα να αποκαθιστά την τάξη όταν κάτι δεν λειτουργεί καλά μέσω τριών βασικών μηχανισμών: της απόπτωσης (η προκαθορισμένη από το DNA διάρκεια ζωής ενός κυττάρου που πεθαίνει και φεύγει), της φαγοκυτταρωσης (δίνει εντολή να φαγωθεί από συγκεκριμένα κύτταρα εκείνο που βλάπτει τον υπόλοιπο οργανισμό) και της αναγέννησης (δίνει την εντολή να φτιαχτούν εκ νέου κύτταρα υγιή). Αυτή η ικανότητα του DNA μας να λειτουργεί προς όφελός μας και χωρίς εμείς να το καταλαβαίνουμε, εδώ και πολλά χρόνια έχει σαμποταριστεί από όλα εκείνα που μας προσφέρουν προς κατανάλωση κι έχουν μεταλλαξιογονο δράση, δηλαδή έχουν την ικανότητα να τροποποιούν τον προσωπικό μας ιατρό που όπως προανέφερα, δεν είναι άλλος από το DNA μας. Με αυτόν τον τρόπο, βραχυκυκλώνει δηλαδή το DNA μας που αποτελεί το κέντρο λήψης αποφάσεων κι αρχίζει να δίνει λάθος εντολές. 

Παράδειγμα τέτοιου μεταλλαξιογονου στοιχείου  είναι το χλώριο, που χρησιμοποιείται κατά κόρον ως πρόσθετο για την εξυγίανση του νερού μας, αλλά και ως πρόσθετο στο αλάτι που αγοράζουμε από το σουπερμάρκετ και είναι μόνο ένα από το πλήθος των μεταλλαξιογονων που μας προσφέρουν για κατανάλωση. 

Σήμερα όμως δεν θα εμβαθύνω στο χλώριο, στο αγοραστο αλάτι και στα προβλήματα που δημιουργούν αυτά. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο από μόνο του. Σήμερα θέλω να κρατήσετε πως το μεταλλαξιογονο και το μεταλλαγμένο σαμποτάρει τον χαρισμένο από τη φύση προσωπικό μας ιατρό. 

Σας εξήγησα την έννοια του μεταλλαξιογονου, τώρα θα σας εξηγήσω ποιο είναι το μεταλλαγμένο έτσι ώστε να κατανοήσετε λίγο πιο βαθιά πόσο άμυαλοι και ασεβείς είμαστε οι άνθρωποι μπροστά σ' εκείνο που θα έπρεπε να νοιώθουμε ΔΕΟΣ. 

Όλοι μας έχουμε ακούσει κάποια στιγμή στη ζωή μας, πως στην φυση υπάρχει ισορροπία και πως τα πάντα στην πλάση έχουν τον ρόλο τους. Επίσης γνωρίζουμε πως όλα έχουν έναν ρυθμό αναπαραγωγής πίσω από τον οποίον κρύβεται και παλι η εντολή του DNA του εκάστοτε είδους. Όμως το DNA, εκτός από τον ρυθμό αναπαραγωγής, ελέγχει και το τι ρόλο παίζει το κάθε ον σε όλο αυτό που αποκαλούμε συμπαντική ισορροπία που είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ζωής και της ύπαρξης. Αν λοιπόν μπορούμε να κατανοήσουμε, πως δεν θα ήταν εφικτή η ύπαρξη μας χωρίς τροφή, μπορούμε να κατανοήσουμε πως το ίδιο ισχύει για οτιδήποτε υπάρχει και πως όλα είναι μια αλυσίδα και πως όλα είναι απαραίτητα και φτιαγμένα ώστε να αναπαράγονται. Δεν είναι καθόλου τυχαία η μορφή του κάθε είδους, ούτε τα επιμέρους του χαρακτηριστικά, στα οποία παίζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο η γεωγραφική κατανομή. Έτσι βλέπουμε πως η τίγρης της Ινδίας, διαφέρει από την τίγρη της Αφρικής, όπως ακριβώς διαφέρει και ο άνθρωπος της Ευρώπης από τον άνθρωπο της Αφρικής. Επίσης μπορούμε να κατανοήσουμε πως δεν είναι τυχαίο ούτε το πως επιτυγχάνεται η αναπαραγωγή, ούτε πως υπάρχει φυσική διαλογή να αναπαράγεται και να διαιωνίζεται το κάθε είδος. Το κάθε είδος, επιλέγει με φυσικό τρόπο το όμοιο του για να αναπαραχθεί γιατί υπάρχει ως εντολή στο DNA του και παρατηρούμε πως τα είδη που έχουν σεβαστεί αυτό το νόμο, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, είναι και οι πιο αρχέγονες υπάρξεις. 

Ο άνθρωπος λοιπόν, ήρθε με την ιδέα να παρέμβει σε αυτή την συμπαντική σοφία που είναι καταγεγραμμένη στο DNA του κάθε είδους και να  διασταυρώσει τα γονίδια ενός είδους με άλλα είδη, γεγονός που από μόνο του φανερώνει αλαζονεία αλλά και διαστροφή του. Η διασταύρωση γονιδίων τομάτας με γονίδια ψαριού, είναι μόνο μια από τις ακρότητες που έχει επιφέρει αυτή η διαστροφή. Ο οργανισμός μας δεν είναι φτιαγμένος ώστε να χρησιμοποιήσει την πληροφορία από τέτοια τρόφιμα αλλά έχει την ικανότητα να προξενήσει μεταβολές στα δικά μας κύτταρα μέσω του DNA μας ώστε να μπορέσει να την εκμεταλλευτεί. Κι έτσι τα τροποποιημένα μας τώρα κύτταρα αποτελούν κάτι άγνωστο κι εχθρικό για το ανοσοποιητικό μας με αποτέλεσμα να έχουμε από την μια αύξηση των αυτοάνοσων ή στην περίπτωση που αφήνουν αδιάφορο το ανοσοποιητικό μας, αύξηση των τροποποιημένων γενετικά κυττάρων μας που είναι οι καρκίνοι. 

Ευτυχώς μέσα στο διαδίκτυο, υπάρχει αρκετή πληροφορία σχετικά με το ποια τρόφιμα είναι τα μεταλλαγμένα και ποιες ουσίες έχουν μεταλλαξιογονο ικανότητα. Εγώ αύριο θα επανέλθω να σας μιλήσω για το ποια είναι τα ζημιογόνα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται στο αλάτι και με ποιο μηχανισμό αυτά (αλλά και πολλά άλλα που θα προσπαθήσω με τακτική ενημέρωση κι όσο γίνεται πιο γρήγορα να σας τα πω) ξεκινούν έναν μηχανισμό στο σώμα μας που λέγεται χρόνια φλεγμονώδης αντίδραση η οποία είναι ΜΑΚΡΑΝ η κυριότερη αιτία της πρόωρης καταστροφής της υγείας μας και του πρόωρου θανάτου σήμερα. 

Προς το παρόν, ψάξτε, βρείτε και σημειώστε ποιες από τις τροφές που χρησιμοποιείτε είναι μεταλλαγμένες. Το κρέας και τα παράγωγα του εφόσον το ζώο δεν είναι ελευθέρας βοσκής κι εφόσον έχει εμβολιαστεί, είναι ΟΛΑ μεταλλαγμένα!

Maria Fiotaki