Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΟΥ!

 


ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΣΟΥ 😉

 «Γεια σας, έχω πολλά ονόματα: πόνος στο γόνατο, απόστημα, πόνος στο στομάχι, ρευματισμοί, άσθμα, βλέννα, γρίπη, οσφυαλγία, ισχιαλγία, καρκίνος, κατάθλιψη, πονοκέφαλος, βήχας, πονόλαιμος, νεφρική ανεπάρκεια, διαβήτης, αιμορροΐδες…και η λίστα συνεχίζεται.

Προσφέρθηκα εθελοντικά για τη χειρότερη δουλειά: να είμαι αναγνώστης του εαυτού σου.

 Δεν καταλαβαίνεις, κανείς δεν με καταλαβαίνει.  Νομίζεις ότι θέλω να σε ενοχλήσω, να σου χαλάσω τα σχέδια ζωής, όλοι νομίζουν ότι θέλω να σε χαλάσω, να κάνω κακό, να σε περιορίσω.Και δεν είναι έτσι, θα ήταν παράλογο.

 Λυπάμαι, απλώς προσπαθώ να σας μιλήσω σε μια γλώσσα που καταλαβαίνετε.

 Εγώ, το ΣΥΜΠΤΩΜΑ, δεν μπορώ να είμαι ελαφρι όταν πρέπει να σου δώσω ένα μήνυμα.

 Με μισείς, παραπονιέσαι για μένα σε όλους τους ανθρώπους, παραπονιέσαι για την παρουσία μου στο σώμα σου, αλλά δεν αφήνεις ούτε λεπτό στον εαυτό σου να σκεφτεί, να συλλογιστεί και να προσπαθήσει να καταλάβει τον λόγο της παρουσίας μου στο σώμα σου.

 Το κρατάω σταθερό γιατί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ το μήνυμα.

 Τι κάνεις?  Προσπαθείς να με κοιμίσεις με χημικά φάρμακα.  Να με κλείσεις με ηρεμιστικά, προσεύχεσαι να με εξαφανίσεις με αντιφλεγμονώδη ή να με σβήσεις με χημειοθεραπεία.

 Προσπαθείς να με κρατήσεις σιωπηλό μέρα με τη μέρα.  Και με έκπληξη βλέπω ότι μερικές φορές προτιμάς να συμβουλεύεσαι άλλους για να «εξαφανιστεί» από το σώμα σου με έναν «μαγικό» τρόπο.

 Η μόνη μου πρόθεση είναι να σας δώσω ένα μήνυμα, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να με αγνοήσετε εντελώς.

 Ξοδεύω ώρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια προσπαθώντας να σώσω τη ζωή σου και αντ' αυτού ισχυρίζεσαι ότι δεν σε αφήνω να κοιμηθείς.

 Για σένα, εγώ, το σύμπτωμα, είμαι η ασθένεια.

 Πόσο παράλογο!  Είσαι μπερδεμένος.  Δεν είμαι η ασθένεια, είμαι το σύμπτωμα.

 Πηγαίνεις στον γιατρό και πληρώνεις για να του κάνεις τόσες ερωτήσεις, μετά ξοδεύεις χρήματα που δεν έχεις, μόνο και μόνο για να με κλείσεις το στόμα.

 Γιατί με κλείνεις, όταν είμαι ο μόνος συναγερμός που προσπαθεί να σε σώσει;

 Η ασθένεια «είσαι εσύ», «ο τρόπος ζωής σου», «τα συναισθήματά σου περιέχονται» και κανένας γιατρός σε αυτόν τον πλανήτη δεν ξέρει πώς να την καταπολεμήσει.  Το μόνο που κάνουν είναι να μου επιτεθούν, δηλαδή να καταπολεμήσουν το σύμπτωμα, να με φιμώσουν, να με εξαφανίσουν.  Κάνε με αόρατο για να μη με δεις.

 Τα καλά νέα είναι ότι στο χέρι σου είναι να μη με χρειάζεσαι πια, είσαι εσύ που πρέπει να αναλύσεις τι προσπαθώ να σου πω, τι προσπαθώ να αποτρέψω.

 Όταν εγώ, ΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, εμφανίζομαι στη ζωή σου, δεν είναι για να σε χαιρετήσω, είναι για να σου πω ποιο συναίσθημα που περιέχεται στο σώμα σου πρέπει να εξεταστεί και να επιλυθεί για να μην αρρωστήσεις.

 Θα πρέπει να αναρωτηθείτε: «Γιατί εμφανίστηκε αυτό το σύμπτωμα στη ζωή μου;», «Τι θέλει να με προειδοποιήσει»;  Γιατί εμφανίζεται αυτό το σύμπτωμα τώρα;  Τι πρέπει να αλλάξω μέσα μου;

 Αν αφήσετε αυτές τις ερωτήσεις μόνες στο μυαλό σας, οι απαντήσεις δεν θα σας απομακρύνουν από αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια.  Θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε το Ασυνείδητό σας, την Καρδιά σας, τα Συναισθήματά σας.

 Όταν εμφανιστώ στο σώμα σας, πριν αναζητήσετε έναν γιατρό για να κοιμηθώ, σκεφτείτε τι προσπαθώ να σας πω.

 ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ.

 Για να πετύχετε αυτή την ισορροπία και την τελειότητα ως παρατηρητής και αναλυτής της ζωής, των συναισθημάτων, των αντιδράσεων σας, δεν θα χρειαστεί να καλέσετε γιατρό ή να αγοράσετε φάρμακα γιατί θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε την ευθύνη για τις Δημιουργίες σας.  Δεν θα νιώθετε πλέον θύμα και θα πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.

 Σταμάτα να με δείχνεις στους φίλους και την οικογένειά σου σαν να είμαι τρόπαιο, να με πληγώνεις.  Φαίνεται να νομίζεις ότι είμαι ένας θησαυρός που δεν θέλεις να τον αφήσεις ποτέ ξανά.

 Να είστε ενήμεροι, να σκεφτείτε και να δράσετε, οπότε θα το κάνω νωρίτερα και θα φύγω από τη ζωή σας!

 Με αγάπη.

 ΤΟ Σύμπτωμα σου 💜

από το βιβλίο Guarigione da autoimmuni.