Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ...


Μιας και αρχιζουν οι ζεστες και θα τρεχετε για ηλιοθεραπεια μαθετε τα εξης βασικα απλα πραγματα για να μην προκαλεί ζημια πανω σας κατι τοσο πολύτιμο οπως ο ηλιος.

1) Ο ηλιος πρέπει να λουζει το σωμα μας καθε μερα σε οσο μεγαλύτερη επιφάνεια γινετε.
Οχι για το ποζεριλικι και το μαυρισμα αλλα ειναι ζωτικης σημασιας για την ευρυθμη λειτουργία του σωματος.
2) Μην καθεστε το μεσημέρι για ηλιοθεραπεια.
Κανενα αλλο πλασμα της φυσης δεν αραζει το μεσημερι στον ηλιο ολα εχουν πιασει σκιες η κατάλληλες ωρες ειναι απ το πρωι μεχρι 11 με 12 βαρια βαρια και μετα τις 6 το απόγευμα.
Τις αλλες ωρες σε σκιες και ο ηλιος ακτινοβολει και εκει αλλα οχι κατασαρκα και εχει μεγαλη διαφορα αυτο!
3) Μην φορατε αυτες τις αηδιες που λεν αντηλιακα ουτε καν τα βιολογικα αντηλιακα να βαζετε πανω σας διοτι ειναι περιττο ανουσιο και επιζημιο.
Οι ακτινες πρέπει να βρισκουν το δερμα καθαρο.
Να αποροφα τις ακτινοβολιες και να θρεφει τον οργανισμο.
Και θα μου πεις ναι ρε φιλε αλλα θα καω.
Οχι, δεν θα καεις!
Αν κανεις τις ωρες που πρεπει οσο πρεπει και οχι να καθεσε με τις ωωωωωωρες σαν ανοητος για να κανεις ποζεριες με το μαυρισμα.
Οταν νιωθεις οτι το σωμα χορτασε απο ηλιο τραβιξου σε μια σκια μην το παιδευεις να ακους το σωμα οχι τις εγωικες βλακειες του μυαλου.
Επισης παιζει ρολο τι τρως.
Η προστασια του δερματος ξεκινα απο μεσα προς τα εξω στην πραγματικότητα.
Εγω ειμαι πολυ ασπρος με ανοιχτα χρωματα και οταν ημουν παμφαγος αλλα και βιγκαν ακομα καιγομουν αμεσως απ τον ηλιο, γινομουν κατακοκκινος και με εκανε να νιωθω αδυναμία ο ηλιος.
Απο τοτε που εγινα φρουτοφαγος και τρεφομαι μονο με φρουτα και λιγα λαχανικα το δερμα μου οση ωρα και να κατσω στον ηλιο δεν πεθαίνει τιποτα απολυτος ποτε δεν βαζω αντηλιακα και χαζομαρες πανω μου.
3)Βγαλτε τα γυαλιά ηλιου ειναι απλα ακομα μια ανοησια των κοινωνικών καταβολων.
Το σωμα αναγνωρίζει τον ηλιο και κανει διαχείριση της ακτινοβολίας του για να παραγει βιταμίνη D απο ΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Αν εσυ φορας το γυαλι και αραζεις στον ηλιο το σωμα αντιλαμβάνεται οτι εχει σύννεφα ή οτι ειναι απόγευμα και δεν κανει σωστη διαχείριση της ακτινοβολίας.
Συν οτι τα γυαλια κανουν αδυναμα τα ματια σας διοτι ο ηλιος γυμναζει το ματι με τις κινησεις που κανει το ματι σε αυτον για να προσαρμοστεί.
Μην ψαχνετε τις ευκαιριακες λυσεις σε κρεμουλες και γυαλιά αλλα κανετε αυτο που οριζει η φυση σας, να ακολουθειτε ολες τις νομοτελειες της.
Σωστο υπνο, ασκηση, σωστη διατροφή=(φρουτοφαγια με καποια λαχανικα) και εκθεση με καθαρο και γυμνο σωμα στον ηλιο, αερα, γη και νερο!!!
Τι πιο απλο αληθινο και ομορφο;

Φοξ Μίστερ