Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ -"ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ WIFI ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ....."




«Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του…»"

Αυτή η δραματική δήλωση είναι εκ στόματος του κ. Barrie Trower που έχει ασχοληθεί με το θέμα των μικροκυμάτων, ίσως όσο κανένας άλλος…

Ο κ. Barrie Trower, ένας Βρετανός φυσικός ο οποίος ήταν ένας εμπειρογνώμονας όπλων μικροκυμάτων και εργάστηκε για το Βασιλικό Ναυτικό και τη βρετανική μυστική υπηρεσία.

Στο βίντεο μιλά για τις επιπτώσεις στην υγεία των WiFi και άλλες μορφές ακτινοβολίας μικροκυμάτων.

Ο κ. Trower σταμάτησε την συνταξιοδότηση και ξανάγινε ενεργός, επειδή ανησυχεί ότι οι συχνότητες μικροκυμάτων και η ένταση με την οποία τα παιδιά εκτίθενται στα σχολεία (αναφέρεται για το εξωτερικό που πολλά σχολεία έχουν) είναι παρόμοιες με εκείνες που χρησιμοποιούνται για τα όπλα μικροκυμάτων.

Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουν τα σχολεία ακόμα αλλά φρόντισε ο Σαμαράς να κάνει “δώρο” στον ελληνικό λαό το wifi εν τω μέσω κρίσης.

Στο 6:21 λέει αυτή τη φράση – «Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του…» Τότε όποιος βάζει σε όλη την Ελλάδα τι πρέπει να πάθει…;

«Όποιος βάζει wifi σε σχολείο θα πρέπει να φυλακιστεί για το υπόλοιπο της ζωής του… Πιστεύω ότι δεν αξίζουν να περπατούν πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη. […] Τα γενετικά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι γονείς με τα παιδιά τους όταν αυτά γεννηθούν. Κάθε μάνα που γεννά ένα παιδί με γενετικά προβλήματα, νοιώθει ένοχη που για τη γέννα. Θα νοιώθει ένοχη και θα ανησυχεί κάθε μέρα της υπόλοιπης ζωής της […] Καταδικάζονται οικογένειες και παιδιά για μια ζωής κόλαση… »

Υπάρχει άγνοια, λέει, γιατί ακόμα και οι επιστήμονες δεν ενημερώνονται σωστά, δεν διαβάζουν ΟΛΕΣ τις λεπτομέρειες στα φυλλάδια.  Και αυτή την άγνοια στην εργασία του την ονομάζει “σκόπιμη άγνοια”,  κρατάνε τον κόσμο στο σκοτάδι ώστε να νομίζει ότι όλα είναι ασφαλή και για τον εαυτό του αλλά και τις άλλες γενιές.

Όμως η γενετική  βλάβη μπορεί να μην φανεί άμεσα, αλλά στο μέλλον, καθώς αν ένα κορίτσι έχει πάθει γενετική ζημιά θα συνεχίζει να τη μεταδίδει σε κάθε κορίτσι της επόμενης γενιάς και δεν θα σταματήσει παρά μόνο όταν η αλυσίδα σταματήσει…

Πηγή:nea.allnewz.gr