Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ....



"Είμαστε όντα συντονισμένα σε συχνότητες – Η απαγορευμένη γνώση"

Αυτό το εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά τους πραγματικούς μηχανισμούς με τους οποίους η τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Και το πώς ο κάθε ένας από μας αντιδρά στην μεγαλύτερη αλλαγή του περιβάλλοντος που έχει δει ποτέ αυτός ο πλανήτης

Πριν δύο δισεκατομμύρια χρόνια όταν άρχισε η ζωή για πρώτη φορά σε αυτόν τον πλανήτη την περιέβαλε μια φυσική συχνότητα . Εξαιτίας της κατάφερε να αναπτυχθεί και αναπόφευκτα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με και μέσω αυτής.

Τη σημαντική σχέση αυτή, η επιστήμη μόλις τώρα αρχίζει να κατανοεί.

Η έρευνα δείχνει ότι η έκθεση μας σε αυτές είναι απολύτως απαραίτητα για μας. Ελέγχουν την ψυχική και σωματική μας υγεία , συγχρονίζουν κιρκαδικούς ρυθμούς μας, βοηθούν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και βελτιώνουν την αίσθηση της ευεξίας. Πρόκειται για τις συχνότητες Σούμαν (SR) -μια σειρά εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων (ELF) του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος της Γης. Η θεμελιώδης είναι στα 7.83 Hz .

Όχι μόνο μας περιβάλλουν αυτές οι φυσικές συχνότητες, αλλά οι οργανισμοί μας είναι γεμάτοι από αυτές. Τα κύτταρά μας επικοινωνούν χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Ο εγκέφαλός μας εκπέμπει ένα σταθερό ρεύμα των συχνοτήτων και το DNA μας παρέχει οδηγίες, χρησιμοποιώντας κύματα συχνότητας. Χωρίς αυτές δεν θα μπορούσαμε να υπάρχουμε για περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο.



Με τι θα έμοιαζε η ακτινοβολία αν θα μπορούσαμε να τη δούμε

Αυτή η λεπτή ισορροπία έχει χρειαστεί δισεκατομμύρια χρόνια για να τελειοποιηθεί. Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων 25 ετών η αρμονία έχει διαταραχθεί και μάλιστα δραματικά.

Η ανθρωπότητα βυθίζεται σε έναν ωκεανό τεχνητών συχνοτήτων. Είναι παντού γύρω μας, γεμίζοντας τον αέρα και πνίγοντας του φυσικού συντονισμού της γης.

Με γυμνό μάτι ο πλανήτης φαίνεται να είναι ίδιος. Αλλά σε κυτταρικό επίπεδο είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει υποστεί η ζωή στη γη, τις επιπτώσεις της οποίας μόλις τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε και να αισθανόμαστε.

Το ντοκυμαντέρ μιλάει και αναλύει όλες τις επιπτώσεις τις κινητής τηλεφωνίας και των wifi, χωρίς να προσθέτει, βέβαια κι εκείνες των έξυπνων μετρητών, αλλά κύρια των οπλικών συστημάτων τύπου HAARP που είναι και το βαρύ πυροβολικό.

Καταγράφει μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν υποφέρει από καρκίνο και την ηλεκτρομαγνητική δυσανεξία – Η νέα επιδημία -ασθένεια που γίνεται αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα.

Κάποιοι είναι πιο ευαίσθητοι από άλλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι επιπτώσεις της η/μ μόλυνσης δεν είναι βλαβερές σε κάθε περίπτωση.

Οι ‘επίσημες’ καθησυχαστικές μελέτες από το MTHR: Mobile Telecommunications and Health Research Programme και οι χλιαρές οδηγίες του ICNIRP μαζί με την ελλειπή πληροφόρηση και καθοδήγηση, ειδικά των νέων, αφήνουν την αλόγιστη χρήση των κινητών σε βάρος του κόσμου, ειδικά του ‘ανεπτυγμένου’.

Όμως οδηγίες κινητών στα ‘ψιλά γράμματα’ προειδοποιούν για τον καρκίνο και μάλιστα συμβουλεύουν και σε ποια απόσταση πρέπει κανείς να κρατάει το κινητό του προκειμένου να μην έχει πρόβλημα. Πόσοι τα ξέρουν όλα αυτά; Σε πόσους αναφέρονται όταν αγοράζουν στο παιδί τους κινητό;





Το νέφος ακτινοβολίας ολόγυρα μας καταστρέφει την ζωτικής σημασίας ορμόνη την μελατονίνη που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Αυτή μας προστατεύει από τον καρκίνο και είναι πηγή ζωής.

Κάτι άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι ‘καλές’ συχνότητες είναι αυτές που βοηθούν στην πνευματικής μας εξέλιξη, αφού δεν είναι τίποτα λιγότερο από το ίδιο το Θείο. Άρα οποιαδήποτε ανακοπή της αρμονικής μας σύνδεσης με αυτές μας μπλοκάρει όχι μόνο ψυχικά, αλλά και πνευματικά. Το έχουμε ξαναπεί εδώ άλλωστε, η παγκόσμια επιδημία αυτοκτονιών εκεί οφείλεται και το χειρότερο είναι ότι το ξέρουν. Και δεν κάνουν τίποτα γι’ αυτό. Η κρίση, μια ερωτική απογοήτευση κλπ είναι απλά οι αφορμές.

Μπορεί να διαλέξεις το ενσύρματο wifi στο σπίτι, αλλά το ελεύθερο είναι πλέον της ‘μόδας’, παντού!

Αλλά η καλύτερη ‘προστασία’ είναι η ενημέρωση και η συνειδητοποίηση και η αποφασιστικότητα ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να το σταματήσουμε.
Είμαστε όντα συχνοτήτων και δονήσεων κι αυτές τώρα που μας περιβάλλουν είναι άγνωστες προς τη φύση μας. 
Οι εταιρείες έχουν τα δικά τους συμφέροντα -τα οποία διαπλέκονται με κυβερνήσεις και οργανισμούς μέσω των λόμπις- κι αν πρόκειται να γίνει κάποια αλλαγή θα πρέπει να γίνει μόνο από μας και για μας!

Πηγή