Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ...;



Γιατί οι φυσικές θεραπείες δεν είναι αποδεκτές (σε θεσμικό επίπεδο τουλάχιστον) για την αντιμετώπιση των χρόνιων παθήσεων (καρκίνος, καρδιαγγειακά, μεταβολικό σύνδρομο, παχυσαρκία, κατάθλιψη, αυτοάνοσα κλπ);

Το γενικό πλανητικό μοντέλο, όπως αναπτύσσεται, έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό. Συγκεντρωτισμός, έλεγχος λαών μέσω επιλεκτικής διάχυσης πληροφορίας και έλεγχος επίσης σε βασικές ανάγκες (τροφή, νερό, ενέργεια).
Αφού την τελευταία 50ετία σακάτεψαν το σώμα και το μυαλό των ανθρώπων (υποβάθμιση ποιότητας σπέρματος στους άντρες, ωαρίων στις γυναίκες, θρεπτική αξία τροφών κλπ), τώρα το πλάνο "Planetic Slavery" περνάει στην επόμενη φάση. Νέοι πειραματικοί βιολογικοί παράγοντες "το σκάνε καταλάθος" από... εργαστήρια βιολογικών πειραμάτων, κηρύσονται πανδημίες και "εξ-ανάγκης" και για την "προστασία της δημόσιας υγείας" λαμβάνονται μέτρα στρατιωτικού τύπου με εγκλεισμούς "Μένουμε Σπίτι" (sic), σε βαθμό ανάλογο με τον κυβερνητικό προσανατολισμό κάθε κράτους (ουσιαστικά υπήκοο των "παγκόσμιων θεσμών".
Κατά τη τριετία 2019-2022 μπαίνουν τα θεμέλια για τις χρόνιες παθήσεις του 2030-2060. Η τεχνολογία των συστημάτων επιτήρησης, ελέγχου και επιβολής είναι εξαιρετικά ανεπτυγμένη και ανησυχητικά "ανθρώπινη" και "εκλεπτυσμένη".
Ο κλοιός ελέγχου σφίγγει και οι πάσχοντες από χρόνιες παθήσεις είναι οι νέου τύπου σκλάβοι (όλοι είμαστε σε ένα βαθμό από τη στιγμή που δεν έχουμε αυτάρκεια, ωστόσο χωρίς ινσουλίνη ο διαβητικός θα πεθάνει διότι δεν βγήκαν στην επιφάνεια μέθοδοι αναστροφής και επαναφοράς των Β-κυττάρων σε λειτουργία με φυσικά μέσα).
Οι κυβερνητικοί σχηματισμοί δεν επιθυμούν την υγεία των λαών τους, αλλά την επιβίωση - υπό τον όρο ότι αποδέχονται την παράδοση στοιχειωδών ελευθεριών στο Κράτος.
Η διαστρεβλωμένη "επιστήμη" με τα rad, τα ml, τα mg και τα ng/dl δεν αποδέχεται το φυσικό τρόπο γιατί:
1. ο ήλιος δεν πατεντάρεται,
2. το νερό της θάλασσας δεν έχει κέρδος
3. Η οικο-παραγωγή λαχανικών, φρούτων και κηπευτικών με άγριους σπόρους και φυσική λίπανση θα ενδυναμώσουν τόσο πολύ το ημερήσιο διατροφολόγιο που σε συνδυασμό με τη σωματική εργασία (που ούτε αυτή πατεντάρεται) θα διώξει την εξάρτηση από το σκεύασμα.
4. Το γέλιο, η χαρά, η ευγνωμοσύνη για το δώρο της ζωής και η φροντίδα του σώματος ισόρροπα με την ψυχή και το πνεύμα... ούτε αυτά πατεντάρονται.
5. Το μασαζ, η ρεφλεξολογία και γενικά οι δια-χειρών θεραπείες πάλι δεν πατεντάρονται. Είναι γνώση και αγάπη και μεταδίδονται.
6. Η γείωση δεν έχει καθορισμένες δοσολογίες, υπερ-δοσολογίες και διατίμηση ΕΟΦ. Την κάνεις όσο θες, όποτε θες. Όπως και όλα τα παραπάνω.
7. Οι θετικοί άνθρωποι επίσης δεν πατεντάρονται. Τα λοκντάουν όμως "Μένουμε Σπίτι" (sic) τους απόμάκρυναν από τη ζωή μας και αυτοί που "ενδιαφέρονται για την υγεία μας" μας δώσανε το Zoloft, το Xanax, το Prosac, το Stedon κλπ. Πάλι εξάρτηση.
Προφανώς ο κατάλογος είναι ατελείωτος. Το νόημα είναι ότι οι φυσικές θεραπείες έχουν ηλικία και ιστορικό, όση είναι και η Ιστορία του Ανθρώπου. Αντίθετα η εστίαση στην χρόνια παθολογία και η αγνόηση του Τρις-Υπόστατου, ναι μεν μετράται σε ml φαρμάκου, ή rad ακτινοθεραπείας ή mm, cm χειρουργικής τομής (και άρα υπόκειται σε "επιστημονική έρευνα") ωστόσο αποκλίνει από την Φύση του Ανθρώπου. Η απόκλιση αλλιώς λέγεται "παρενέργεια".
Ο Κρισσαίος