Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ!


https://www.quotidiano.net/cronaca/virologi-contagi-coronavirus-1.5244995


Τα «κρούσματα» με τα οποία μας βομβαρδίζουν καθημερινά είναι άτομα θετικά στον κορονοϊό, που αναπτύσσουν αντισώματα ασυμπτωματικά και όχι άρρωστοι!

Αυτό είναι και το ζητούμενο!


Τώρα που το καλοκαίρι έχει αποδεδειγμένα μειωθεί η ισχύ του ιού η μετάδοσή του σε όσο το δυνατόν περισσότερους είναι ο καλύτερος τρόπος για την εξασφάλιση της μαζικής ανοσίας. Αν θέλουμε όμως να πουλήσουμε τα εμβόλια κάτι τέτοιο είναι μη επιθυμητό! Τα άτομα πρέπει να κρατηθούν μακριά από την πιθανή μετάδοση και έτσι το Φθινόπωρο να υπάρξει το περίφημο Δεύτερο Κύμα, που έχει προαναγγελθεί και είναι πιθανότατο να συμβεί ακριβώς εξ αιτίας των μέτρων προφύλαξης!!!


Τα δελτία ειδήσεων διασπείρουν εμμονικά παράλογους φόβους για τον Covid, που δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική τάση της επιδημίας. Ο ΕΟΔΥ επικαλείται στατιστικά στοιχεία που μη συστημικοί επιστήμονες θεωρούν καθυστερημένα, ελλιπή, και τα χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για την επιβολή αυστηρών και αδιανόητων μέτρων! Στα έκτακτα περιστατικά των νοσοκομείων, στην καθημερινή πρακτική, σοβαρές περιπτώσεις ίωσης από κορονοϊό φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί. Όπως λέει ο καθηγητής Giuseppe Remuzzi, "τα νέα θετικά κρούσματα του Coronavirus δεν είναι πλέον μεταδοτικά, σε σύγκριση με την πρώτη φάση πανδημίας, γιατί το ιικό φορτίο έχει μειωθεί σημαντικά".
Τα συμπεράσματα δικά σας!


Ιωάννης Αυγουστάτος