Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΚΑΙ ΛΥΣΙΝΗ .. ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ COVID-19




Πέντε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C & οι θερμίδες τους (pics ...Λυσίνη: Η λυσίνη είναι αμινοξύ και βασικό συστατικό των ...


Η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων με πολλούς τρόπους:

* Αναστέλλει ή παρεμποδίζει την είσοδο του ιού και την εξάπλωσή του στο σώμα.

* Βελτιώνει την λειτουργία και την ανθεκτικότητας του ανοσοποιητικού συστήματος εναντίον των ιογενών λοιμώξεων

* Αναστέλλει τον πολλαπλασιασμό του ιού σε μολυσμένα κύτταρα

* Επάγει (κινητοποιεί) την αυτοκτονία (απόπτωσις) κυττάρων που έχουν μολυνθεί από τον ιό

Αυτοί οι αντι-ιικοί μηχανισμοί της βιταμίνης C έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά σε ένα πλήθος ιών που επηρεάζουν τον άνθρωπο, όπως:

Ιός της Γρίπης
Ιός του Έρπη
Ιός της Πολιομυελίτιδας
Ιός που προκαλεί λευχαιμία (HTLV)
Ιός Κοξάκι
Κυτταρομεγαλοϊός και Ιός της Παραγρίπης
Ιός Ανοσοανεπάρκειας (HIV)

Η βιταμίνη C, όπως έχει αποδειχθεί σε σχετικές έρευνες, όταν χρησιμοποιείται κατά του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (HIV), μιας από τις πιο πρόσφατες επιδημίες που στοιχειώνει την ανθρωπότητα, αναστέλει τον πολλαπλασιασμό του ιού κατά περισσότερο από 99%. 
Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι υψηλές δόσεις βιταμίνης C είναι αποτελεσματικές για τον αποκλεισμό ουσιαστικά όλων των ιών που προσβάλλουν τον άνθρωπο και μελετώνται μέχρι τώρα, συμπεριλαμβανομένης και της γρίπης.

Η βιταμίνη C έχει επίσης αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική ενάντια στον ιό που προκαλεί την τρέχουσα παγκόσμια πανδημία. 

Τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, οι πρώτες κλινικές αναφορές έγιναν διαθέσιμες από τις κινέζικες κλινικές όπου ασθενείς που είχαν μολυνθεί σοβαρά από τον ιό σχεδόν θεραπεύτηκαν πλήρως μετά τη λήψη υψηλής δόσης βιταμίνης C.

Ταυτόχρονα, η κινεζική κυβέρνηση μετέφερε τόνους βιταμίνης C στις πληγείσες περιοχές για να καταπολεμήσει την εξάπλωση της επιδημίας στον πληθυσμό. Το γεγονός αυτό εξηγεί τη μαζική μείωση των νέων λοιμώξεων στις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Ο ρόλος του φυσικού αμινοξέος λυσίνη στην καταπολέμηση της πανδημίας

Οι ιοί εισβάλλουν στα κύτταρα του σώματός μας, για παράδειγμα τα εσωτερικά (επιθηλιακά) κύτταρα που καλύπτουν τον πνεύμονα. Για να εξαπλωθούν, επαναπρογραμματίζουν την γενετική πληροφορία των κυττάρων για να παράγουν τα βιολογικά εργαλεία που χρειάζεται ο ιός για να πολλαπλασιαστεί και να εξαπλωθεί σε όλο τον ανθρώπινο ιστό και τελικά να γίνει μια εμφανής λοίμωξη.

Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, τα μολυσμένα με ιό κύτταρα ενεργοποιούν ένζυμα (καταλύτες) που είναι σε θέση να κόψουν τον περιβάλλοντα συνδετικό ιστό (π.χ. κολλαγόνο) σαν ένα βιολογικό ψαλίδι. Ουσιαστικά όλοι οι ιοί ενεργοποιούν αυτά τα ένζυμα ως προϋπόθεση για την εξάπλωσή τους και την εξέλιξή τους σε μια σοβαρή ασθένεια.

Το φυσικό αμινοξύ λυσίνη είναι ικανό να μπλοκάρει αυτά τα ένζυμα και να αναστείλει την εξάπλωση του ιού μέσα στο σώμα.

Στον αγώνα κατά των ιών, η βιταμίνη C και η λυσίνη – εάν λαμβάνονται μόνα τους – πρέπει να καταναλώνονται σε υψηλότερες ποσότητες, συνήθως εντός της κλίμακας μερικών γραμμαρίων, για να είναι αποτελεσματικές.

Κατά προτίμηση, αυτές οι δύο ουσίες θα πρέπει να συνδυάζονται με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, προλίνη, Ν-ακετυλο κυστεΐνη, σελήνιο και ορισμένα ιχνοστοιχεία προκειμένου να επωφεληθούμε από το αποτέλεσμα της συνέργειας που παράγουν.
Αυτές οι συστάσεις βοηθούν τους ανθρώπους να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα προκειμένου να αποτρέψουν τις ιογενείς λοιμώξεις.

Εάν ένα άτομο έχει ήδη μολυνθεί, η βιταμίνη C, και (εάν είναι διαθέσιμη) η λυσίνη πρέπει να λαμβάνεται με τη μορφή ενδοφλέβιου παρασκευάσματος προκειμένου να επιτευχθεί μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Η αποτελεσματικότητα της υψηλής δόσης ενδοφλέβιας βιταμίνης C στη θεραπεία ασθενών που επλήγησαν από την τρέχουσα επιδημία έχει αποδειχθεί με επιτυχία σε μια κλινική που βρίσκεται στο Wuhan της Κίνας. Οι ασθενείς που έλαβαν αυτή τη θεραπεία ανέκαμψαν από τη λοίμωξη και στη συνέχεια μπόρεσαν να πάρουν εξιτήριο από την κλινική.

Απόσπασμα από την Επιστολή Dr. Rath....
http://ygeia-sos.blogspot.com/2020/04/dr-rath.html