Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ "ΧΤΥΠΑΕΙ" ΜΕ 5G



 Έρευνα-σοκ επικαλείται ο δρ Μέτσης: «όπου εφαρμόζεται τεχνολογία πέμπτης γενιάς ο covid-19 θερίζει»


Τη σχέση μεταξύ της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας νέας γενιάς, ή αλλιώς 5G, και του κορονοϊού που έχει οδηγήσει στον θάνατο περισσότερους από 200.000 ανθρώπους παγκοσμίως αναδεικνύει μέσα από τη «δημοκρατία» ο μηχανολόγος – ηλεκτρολόγος και μηχανικός Περιβάλλοντος δρ Θεόδωρος Μέτσης.

Μελετώντας με προσοχή την έρευνα του Ισπανού βιολόγου Bartomeu Payeras i Cifre, ο δρ Μέτσης εξηγεί ότι «στις χώρες όπου εφαρμόζεται ήδη η τεχνολογία πέμπτης γενιάς παρουσιάζονται αυξημένα κρούσματα κορονοϊού».

«Ο Ισπανός καθηγητής, θέλοντας να διαπιστώσει αν υπάρχει σχέση μεταξύ του Covid-19 και της τεχνολογίας 5G, έλαβε ένα μεγάλο στατιστικό δείγμα από την πληροφόρηση που δημοσιεύεται καθημερινά. Για να αποφύγει πλασματικά νούμερα, έκανε συσχέτιση των κρουσμάτων του Covid-19 σε σχέση πάντα με τον πληθυσμό αντί να λάβει απόλυτους αριθμούς και, βεβαίως, απέκλεισε αριθμούς από κράτη που ενδεχομένως αποκρύπτουν τα πραγματικά στοιχεία» σημειώνει ο Ελληνας επιστήμονας.

Στην πρώτη εικόνα που συμπεριλαμβάνεται στην έρευνα του Ισπανού καθηγητή Βιολογίας αναφέρονται κράτη με το μεγαλύτερο ποσοστό εμφάνισης Covid-19, τα οποία λαμβάνουν και σήμα 5G από δορυφόρους.

Στη δεύτερη γίνεται αναφορά στη στατιστική των τεσσάρων μεσογειακών χωρών με τις ίδιες κλιματολογικές συνθήκες (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα), όπου οι διαφορές των κρουσμάτων του Covid-19 παρουσιάζουν πολύ μεγάλες αποκλίσεις αναλογικά με τον πληθυσμό τους.

«Με δημοσιευμένα στοιχεία της 4ης Απριλίου 2020 ο καθηγητής παρατηρεί ότι στην Πορτογαλία έχει μολυνθεί μόλις το 1,02/1.000 κατοίκους, στην Ισπανία το 2,79, στην Ιταλία το 2,08 και στην Ελλάδα το 0,15, πάντα ανά 1.000 κατοίκους. Την παρατήρηση αυτή τη συνδέει με τη λειτουργία της 5G σε αυτές τις τέσσερις χώρες και βλέπουμε ότι η Ισπανία και η Ιταλία έχουν ήδη υιοθετήσει επικοινωνίες 5G, ενώ η Ελλάδα και η Πορτογαλία καθυστερούν να επιβιβαστούν στο συγκεκριμένο τρένο της υποτιθέμενης προόδου και της ανάπτυξης» εξηγεί.

Αυτό, σύμφωνα με τον δρα Μέτση, μπορεί βεβαίως να θεωρηθεί από τους υμνητές της 5G ως τυχαία συγκυρία, αλλά ο Ισπανός καθηγητής προσθέτει και έναν άλλον συγκριτικό πίνακα που περιλαμβάνει την Ιταλία, το Σαν Μαρίνο -ένα από τα πρώτα κρατίδια όπου εφαρμόστηκε σχεδόν καθολικά η 5G από το 2018- και την Κροατία.

Σαν Μαρίνο – Κροατία

«Στον πίνακα 4 της μελέτης του το κρατίδιο του Σαν Μαρίνο έχει δείκτη των ατόμων που έχουν προσβληθεί με Covid-19 10,56 ανά 1.000 κατοίκους. Ενας δείκτης που ξεπερνά και αυτόν ακόμα της Ιταλίας κατά τέσσερις φορές, με στοιχεία της 13ης Απριλίου του 2020.

Στον αντίποδα, ο ίδιος δείκτης της Κροατίας χωρίς 5G εμφανίζεται 19 φορές λιγότερος από αυτόν του Σαν Μαρίνο, με σχεδόν την ίδια γεωγραφική θέση. Στις 26 Απριλίου ο δείκτης του Σαν Μαρίνο ήταν στο 15,1, της Ιταλίας στο 3,3 και της Κροατίας στο 0,49. Δηλαδή βλέπουμε να επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο και να είναι 6,7 φορές μεγαλύτερος από αυτόν της Ιταλίας και 30 φορές μεγαλύτερος από της Κροατίας».

Μεξικό και ΗΠΑ

Σύμφωνα με τον δρα Μέτση, τα συγκεκριμένα στοιχεία που πολύ προσεκτικά παραθέτει ο Ισπανός καθηγητής δεν αποδεικνύουν την εξάπλωση του Covid-19 λόγω 5G ούτε γίνεται η παραμικρή προσπάθεια για μια τέτοια αναφορά.

«Γεγονός, όμως, παραμένει ότι εκεί που λειτουργεί η 5G τα ενεργά περιστατικά είναι εξαιρετικά αυξημένα» επισημαίνει ο Ελληνας επιστήμονας και προσθέτει: «Για όσους θελήσουν να αμφισβητήσουν αυτήν την πραγματικότητα, ο καθηγητής φέρνει ως ενίσχυση αυτής της σχέσης τα ποσοστά προσβολής από Covid-19 του Μεξικού με τις τέσσερις γειτονικές πολιτείες των ΗΠΑ, ώστε να κρατήσει κάποιες γεωγραφικές σταθερές».

Στον πίνακα 10 της μελέτης οι πολιτείες του Τέξας, της Καλιφόρνιας, της Αριζόνας και του Νέου Μεξικού έχουν πολλαπλάσια κρούσματα ανά 1.000 κατοίκους από αυτές του Μεξικού.
«Συγκριτικά, ο μέσος όρος αυτών των πολιτειών που συνορεύουν με το Μεξικό βλέπουμε να έχει μια αύξηση κρουσμάτων της τάξης του 2.000%, ενώ συγκρινόμενα με τα περιστατικά του συνόλου των ΗΠΑ αυτή η σχέση έχει ξεπηδήσει στο 7.000%» παρατηρεί ο δρ Μέτσης.

Σημειώνεται ότι και οι τέσσερις αυτές πολιτείες έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της τεχνολογίας 5G, εν αντιθέσει με το Μεξικό που έχει κρατήσει σαφείς αποστάσεις από την πέμπτη γενιά κινητής τηλεφωνίας και τις αυξημένες συχνότητες που συνεπάγεται. Αν, μάλιστα, επεκτείνουμε τη σύγκριση μεταξύ ΗΠΑ, Μεξικού και Καναδά, οι έντονες ανισότητες των κρουσμάτων 5G είναι περισσότερο από εμφανείς.















Πηγή