Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΤΟΞΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !

Αποτέλεσμα εικόνας για τοξικοί άνθρωποι

Μερικοί άνθρωποι ενώ λέγαν ότι σε αγαπάνε όταν καταλάβουν ότι πλέον δεν είσαι κάτω απ την διαχείριση τους θα φερθούν πολύ σκατοψυχα να το ξέρεις.

Ο σαδισμος είναι μέθοδος να γονατίσει κάποιος κάποιον π ειχε υπό την κατοχή του και πλέον βλέπει ότι δεν μπορεί να ασκήσει κανένα mind trick και παίζει το τελευταίο χαρτί του σαδισμου.

Αυτό π πρέπει να προσέξεις είναι να τους βγάλεις στην άκρη και μην πιστέψεις ούτε μια λέξη τους ξανά διότι ήσουν ένα κτήμα για αυτούς όχι όντως ένας αγαπημένος.

Επίσης αυτού του τύπου τοξικό άνθρωποι με σκοπό να μην νιώθουν ενοχές για την σκληρότητα τους προσπαθούν μέσα τους να πιστέψουν ότι εσύ ήσουν λάθος και προσπαθούν με φθηνά τρικ να αντιστρέψουν την αλήθεια.

Η αλήθεια όμως είναι πάντα εκεί και θα δώσει στον καθένα αυτό π αξίζει δεν υπάρχει λόγος να σκοτιζεσε πας παρακάτω και άσε τους να λουστουν απ το ίδιο το σύμπαν όσα κάνανε διότι εσένα σε κοροϊδεύουν άνετα την σοφία του σύμπαντος και τον νόμο της έλξης όχι.
Οπότε συγχώρεσε τους και παρέδωσε τους στο κάρμα τους.
Αυτό ξέρει καλύτερα.

Είναι σαν να προσπαθουν να κοροϊδέψουν τον νόμο της βαρύτητας και να πιστεύουν ότι όλα θα είναι οκ αν πηδηξουν απ την ταράτσα.

Εμ έλα π δεν θα είναι.....

Φοξ Μίστερ