Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

ΤΑΝΤΡΑ, ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΘΙΑΣ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ




Αν ο άντρας και η γυναίκα δεν γνωρίσουν τι είναι σιωπή, αν δεν καθίσουν μαζί, μέσα σε βαθιά σιωπή, δεν μπορούν να λιώσουν ο ένας μέσα στο Είναι του άλλου.
Τα σώματά τους μπορεί να διεισδύουν το ένα μέσα στο άλλο, μα οι ψυχές τους θα παραμένουν πολύ μακριά. Κι όταν συναντιούνται οι ψυχές, υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει κατανόηση.
Γιατί η γλώσσα δεν είναι για τους εραστές, είναι για εκείνους που δεν αγαπούν. Για τους εραστές, η σιωπή είναι αρκετή.
Ακόμη κι αν δεν λένε τίποτα, μιλούν.
Για να βιώσεις λοιπόν μια υπερβατική ερωτική εμπειρία δεν χρειάζεται να μάθεις νέες ερωτικές στάσεις, να χρησιμοποιείς περίεργα props ή να έχεις στόχο να πετύχεις καλύτερους οργασμούς.
Περισσότερο έχει να κάνει με την οικειότητα, με το να είσαι και να νιώθεις ορατός/η, να έχεις πλήρη παρουσία σε όλη την διάρκεια της διαδικασίας ώστε η σύνδεση μεταξύ των εραστών να γίνεται σε βαθύτερο επίπεδο.
Η βαθιά οικειότητα μπορεί να ξυπνήσει όλες τις αισθαντικές αποχρώσεις των κυττάρων σου και να σε οδηγήσει σε μια υπερβατική εμπειρία.
Σε ένα ιδιαίτερο πεδίο σύνδεσης όπου ο διαλογισμός φέρνει την αγάπη και η αγάπη τον διαλογισμό.
Εκεί όπου το άγγιγμα γίνεται διαλογισμός.
Το χάδι γίνεται διαλογισμός, το φιλί γίνεται διαλογισμός.
Εκεί όπου οι ψυχές ξετυλίγονται εκστατικά για να αγγιχτούν, να ενωθούν, να γίνουν ένα μέσα στον κοινό παλμικό τους ρυθμό, επιτρέποντας στις εσωτερικές αισθήσεις να κάνουν το σώμα να ριγεί και όλη την ύπαρξή σου να λιποθυμά οργασμικά…
Despoina Palamari