Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

"ΖΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΛΑ."



Είναι αδύνατο να ζήσεις μια ευχάριστη ζωή χωρίς να ζεις με σύνεση και έντιμο και δίκαιο τρόπο, και είναι αδύνατο να ζεις με σύνεση και τιμιότητα και δίκαια χωρίς να ζεις ευχάριστα.Σωστά;!
Αλλά...Οι ανόητοι επιθυμούν τη μακροζωία χωρίς να απολαμβάνουν τη μακροζωία! Η πραγματική ζωή αρχίζει εκεί που σταματά η βολεμένη καθημερινότητα.Δημιουργία: ο καλύτερος τρόπος να απολαμβάνεις τη ζωή εκτός βολεμένης ρουτίνας.Η ζωή μπορεί να είναι υπέροχη και συνταρακτική, αυτή είναι όλη η τραγωδία της. Χωρίς ομορφιά, αγάπη ή κίνδυνο, θα ήταν σχεδόν εύκολο να ζεις.
Πρέπει λοιπόν να ζεις στο παρόν, να καβαλικεύεις κάθε κύμα, να βρίσκεις την αιωνιότητά σου σε κάθε στιγμή.Το να ζεις έντονα δεν σημαίνει να ζεις κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία, αλλά σαν να είναι η πρώτη.Η ζωή είναι ύπνος και η αγάπη είναι το όνειρο. Κι αν θα έχεις αγαπήσει, θα έχεις ζήσει.
Εκείνος που ζει περισσότερες από μια ζωές
πρέπει να πεθάνει περισσότερους από έναν θανάτους.Εγώ...Θέλω να ζήσω τη ζωή μου έτσι ώστε οι νύχτες μου να μην είναι γεμάτες από τύψεις.
«Είναι ανήθικο!» είπε η Συνείδηση. «Είναι βλαβερό!» δήλωσε η Υγεία. «Αποδοκιμάζεται!» φώναξε η Κοινωνία.«Δοκίμασε!», ψιθύρισε η Καρδιά.
Η ζωή σε περιγελά όταν είσαι δυστυχισμένος. Η ζωή σου χαμογελά όταν είσαι ευτυχισμένος. Αλλά η ζωή σου υποκλίνεται όταν κάνεις άλλους ευτυχισμένους.
Κ.Μ.