Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

COVID-19... ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ;;;....LOCKDOWN AGAIN;;;

 


Συνωμοσιολογώντας μετ αληθείας, κι απαντώντας μετα βδελυγμίας στους «ειδικούς νεκροθάφτες» της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της γενικότερης υγείας, της οικονομίας κι ευημερίας, λέω σκεπτόμενος και περιμένοντας ρομαντικά την ανάπτυξη:
Επί μήνες, και συγκεκριμένα από τον Ιανουάριο που προέκυψε το θέμα της «δαιμονοποίησης» του πυρετού, του φταρνίσματος, και γενικά του κοινού κρυολογήματος, προσπάθησα να καταλάβω την «λογική του παραλόγου».
Προσπάθησα δηλαδή να ερμηνεύσω, το εάν το θέμα αυτό της «ψευτο-πανδημίας» ήταν ο πειραματισμός «κάποιων νοσηρών εγκεφάλων» ή η ανικανότητα κάποιων μεγαλοσχήμονων «ειδικών» της ιατρικής επιστήμης.
Συμπερασματικά αυθαιρέτως νομίζω πως:
Η πολιτική και οικονομική σκοπιμότητα «κάποιων νοσηρών εγκεφάλων» εκμεταλλεύτηκε την ανικανότητα κάποιων μεγαλο-σχήμονων «ειδικών» της ιατρικής επιστήμης, και σε συνδυασμό με την ημιμάθεια του αγελαίου πλήθους αφενός, κι αφετέρου με το άφθονο χρήμα των πολυεθνικών συμφερόντων, κατάφεραν το «παγκόσμιο διαβολο-θαύμα» επιβολής ενός πρωτοφανούς ολοκληρωτισμού εν καιρώ ειρήνης, που θα ζήλευαν καθεστώτα του παρελθόντος, αλλά και χολιγουντιανά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
Η χαρακτηριστική εξέλιξη του φαινομένου είναι πως, πολύ σύντομα από την προβολή εικόνων στα ΜΜΕ με φέρετρα και υπέρυθρους ανιχνευτές πυρετού, μεταπήδησε στο rapid τεστ ανίχνευσης χιλιάδων «ασυμπτωματικών και τάχα μολυσμένων φορέων».
Μπράβο «επιστημονική πρόοδος»;
Σταθερή όμως αξία παρέμεινε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας η εικόνα της εντατικής, κάπου στον κόσμο, με τον «ειδικό» με τις μαύρες σακούλες σκουπιδιών στα πόδια του, για την προστασία του από του «έρποντος ιού».
Βέβαια όλα αυτά τα ιστορικά γεγονότα που ζούμε, γνωρίζουμε από την ίδια την ιστορία πως έχουν ημερομηνία λήξεως, με παράπλευρες απώλειες όμως.
Το θέμα είναι εάν θα μας γίνει μάθημα προς μελλοντική αποφυγή μετά την λήξη του, ή θα γίνει η αφετηρία αυτού του «επιτυχημένου διαβολο-κοινωνικού πειράματος» για μελλοντική εφαρμογή με περισσότερη «επιμέλεια» λόγω της γνώσης που αποκτήθηκε, από τους επόμενους «νοσηρούς διαολο-επιστημονικούς ειδικούς εγκεφάλους» της ολοκληρωτικής διαχείρισης των μαζών;
Χμμμμμ, να ήμαστε καλά λοιπόν να δούμε το τι θα δούμε.