Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ;

 

Η απάντηση είναι ναι υπάρχει!!! Πως λέγεται ?

Τον έχουμε ονομάσει ανοσοποιητικό σύστημα !!!

Το ασυνείδητο μας δίνει την όποια εντολή για καλό, η για κακό. Το ανοσοποιητικό σύστημα απλά εκτελεί.

Ο αριστερός καθημερινός εγκέφαλος σου, αποδεδειγμένα με πειράματα, αγνοεί την ύπαρξη του άλλου του εαυτού [δεξιός εγκεφαλικός λοβός] και των ικανοτήτων του. Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξη του υπέρτερού τους εαυτού.
Παρά τις σαφείς ενδείξεις-αποδείξεις πως κάτι συμβαίνει μέσα στο σώμα τους και το κρανίο τους, που οι ίδιοι δεν έχουν κανένα λόγο, καμία συμμετοχή.
Έτσι, ενώ καταλαβαίνουν πως πολύπλοκες διεργασίες λαμβάνουν χώρα στο σώμα τους , εγκέφαλο τους, 24 ώρες το 24ωρο, αρνούνται να κάνουν την παραμικρή νοητική προσπάθεια να ψάξουν σε βάθος ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά.

Απλά το διογκωμένο ΕΓΩ μας απαγορεύει να δούμε με καθαρό μυαλό την αδιαπραγμάτευτη και θλιβερή αλήθεια πως σε αυτή την κατάσταση δεν είμαστε τίποτα άλλο παρά αναλώσιμο βιολογικό υλικό.

Διαχρονικά έχει αποδειχτεί, στον καθένα από εμάς, η ύπαρξη ενός παράγοντα στον ανθρώπινο οργανισμό ικανού για το χειρότερο και το καλλίτερο. Του δώσαμε διάφορα ονόματα όπως ασυνείδητο-υποσυνείδητο-πίστη-θέληση-θεό κ.α. π

Οι γιατροί μας το ονόμασαν ανοσοποιητικό σύστημα και αρνούνται πεισματικά να ανοίξουν την επόμενη πόρτα που οδηγεί στην αλήθεια και την σωτηρία μας.

Ο παράγοντας αυτός, ασχέτου ονόματος, είναι υπεύθυνος και για το φαινόμενο της αυτό-θεραπείας, αυτό-ίασης, αυθυποβολής, όπως και για το φαινόμενο με το όνομα placebo effect.

Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν θα αρρωστήσουμε ποτέ...
Τι καλύτερο αγχολυτικό από το γέλιο?? 

Ειδικά όταν είσαι αγχωμένος?? 

Ο Όμηρος μας εξηγεί πως δεν υπάρχει τίποτα τόσο σοβαρό στην απλή ζωή μας, ώστε να στενοχωριόμαστε. 

Αυτή είναι η αλήθεια. Δες την μεγάλη εικόνα της ύπαρξης σου και θα καταλάβεις. Η άλλη εικόνα των καθημερινών αναγκών σου, που δημιουργούνται από τις αισθήσεις σου και τις απαιτήσεις του ΕΓΩ, μέσα σε μια άκρως καταναλωτική, βάρβαρη και υποκριτική κοινωνία, είναι λανθασμένη.

Ζήσε απλά, τίμια και σοφά και θα έχεις μια ζωή ευτυχισμένη χωρίς αρρώστιες και βάσανα κάθε είδους και μην ξεχνάς να περιγελάς τα Γήινα.

πηγή :https://www.diadrastika.com/…/o-omiros-mas-exigi-pos-den-th