Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΜΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ...

 





Ακούγοντας για Κεραυνούς και Αστραπές ο νους μας πάει στο κακό! 

Αν ψάξετε στο διαδίκτυο για πληροφορίες θα μαυρίσει η ψυχή σας....

Κι όμως οι Αστραπές και οι Κεραυνοί είναι Ευλογία για την Αναζωογόνηση της Φύσης ,της Ζωής και της Υγείας μας για πολλούς λόγους...

1. Οι αστραπές είναι ο κύριος τρόπος να παράγεται το όζον στην ατμόσφαιρα το οποίο, συσσωρευόμενο κυρίως σε στρώμα στο κατώτερο τμήμα της στρατόσφαιρας, φιλτράρει την υπεριώδη ακτινοβολία, και μας προστατεύει....

2. Με τους Κεραυνούς επιτυγχάνεται Αζωτοδέσμευση ...ως οξείδια του αζώτου από ηλεκτρικές εκκενώσεις στην ατμόσφαιρα, και έτσι επιτυγχάνεται Φυσική Αζωτολίπανση των εδαφών....

Κεραυνός + N2 + O2  = 2 NO- (οξείδια του αζώτου)


3. Με τους Κεραυνούς και τις Αστραπές δημιουργούνται πολλά Αρνητικά Ιόντα απαραίτητα για την Υγεία μας ....Μικρός , μετά από καταιγίδα έπαιρνα το ποδήλατο και επιστρέφοντας στο σπίτι ,ένοιωθα να "πετώ".  Αυτή την Ευεξία δεν μπορούσα να την εξηγήσω τότε, απλά την απολάμβανα ...    

Τα αρνητικά ιόντα είναι ωφέλιμα, γιατί εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες.
Οι ελεύθερες ρίζες, είναι φορτισμένα μόρια οξυγόνου, ιδιαίτερα βλαβερά για τον οργανισμό. Δημιουργούνται πολύ εύκολα με την κακή διατροφή, το κάπνισμα ή ακόμα και το στρες.

Ο κάθε ζωντανός οργανισμός χρειάζεται ανιόντα για να επιζήσει. 
Για να έχει ισορροπία και κατά συνέπεια καλή υγεία, θα πρέπει να συνυπάρχουν σ΄ αυτόν και να ανανεώνονται διαρκώς ανιόντα και κατιόντα, σε μια ποσοστιαία περιεκτικότητα: 80% ανιόντα και 20% κατιόντα.

Μελέτες έχουν δείξει ότι το 56% της ενέργειας που χρειαζόμαστε για ζήσουμε το παίρνουμε από τον αέρα με την αναπνοή, ποσοστό το οποίο είναι περισσότερο από ότι παίρνουμε από το νερό και την τροφή μαζί.

Η υγεία μας λοιπόν, εξαρτάται άμεσα από την περιεκτικότητα των ανιόντων στον αέρα. 

Τα αρνητικά ιόντα ή ανιόντα εξουδετερώνουν τη σκόνη, τους ιούς οι οποίοι αποτελούνται και από θετικά ιόντα, τα μικρόβια, αποτρέποντας έτσι τις αρνητικές τους συνέπειες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Όσο πιο πολλά ανιόντα υπάρχουν στον αέρα, τόσο λιγότερα είναι τα μικρόβια και οι ιοί... 

Όταν η συγκέντρωση των ανιόντων φτάνει σε συγκεκριμένο επίπεδο, η περιεκτικότητα των μικροβίων και ιών φτάνει στο μηδέν.

Αν η περιεκτικότητα των ανιόντων μέσα σε έναν χώρο αυξηθεί έως 1500 ανιόντα ανά 1 κυβικό cm του αέρος, αισθανόμαστε αμέσως καλύτερα, λειτουργούμε και εργαζόμαστε με διπλάσια ενέργεια αυξάνοντας την παραγωγικότητα μας.

Μελέτες έχουν δείξει πως, υπό ορισμένες συνθήκες του περιβάλλοντος πχ. σε ορεινές περιοχές, οι άνθρωποι μπορούν να μην πάσχουν ποτέ στη ζωή τους από παθήσεις των εσωτερικών οργάνων. 

Συνήθως αυτοί οι άνθρωποι ζουν πολλά χρόνια και παραμένουν υγιείς καθ’ όλη τους τη ζωή και αυτό είναι αποτέλεσμα της περιεκτικότητας του μεγάλου αριθμού των ανιόντων στον αέρα που αναπνέουν.


Αναγνωρίζοντας την αξία των αρνητικών ιόντων στα ακριβά κλιματιστικά συμπεριλαμβάνεται και ηλεκτρονικός ιονιστής  για την παραγωγή αρνητικών ιόντων.

Πολικός 2020