«Σε σχέση με την ιλαρά και με όλα τα παιδικά και λοιμώδη νοσήματα και συγκεκριμένα με την ιλαρά, είναι μια πανάρχαια μέθοδος με την οποία ο οργανισμός οργανώνει την άμυνά του.
Από την ηλικία των 9 μέχρι 15 ετών με τα άλλα παιδικά νοσήματα (ερυθρά – παρωτίτιδα), αποτελούν μια πράξη από τη μεριά του ανοσοποιητικού συστήματος, το οποίο χτίζεται στην παιδική ηλικία, για την οργάνωση του ανοσοποιητικού.
Η ιλαρά, αυτό που την διαχωρίζει από την ερυθρά, είναι ότι υπάρχει μια έντονη αντίδραση αρχικά με τους βλεννογόνους του στόματος και του υπόλοιπου γαστρεντερικού συστήματος, δημιουργεί μια κατάσταση έντονης φλεγμονής των ματιών, οιδήματος και μετά υπάρχει μια έξαρση στο θέμα της εμφάνισης κηλίδων στο σώμα, κυρίως στον κορμό και μετά στα άκρα. Όπως εμφανίζεται, έτσι και εξαφανίζεται. Με τη σειρά εμφάνισης γίνεται και η απορρόφηση των στοιχείων που έχουν παραχθεί. Εγώ θα τα ενέτασσα αυτά όχι σε κάποιον ιό που μολύνει το σύστημα, αλλά σε μια προσπάθεια του οργανισμού να οργανώσει άμυνες στο σώμα του. Να οργανώσει αντισώματα τα οποία όταν εκτεθούν σε κάποιους λοιμογόνους ή μη διατροφικούς παράγοντες, κάνει ένα είδος καθαρίσματος που θα οδηγήσουν τον εχθρό από μέσα προς τα έξω», τόνισε η ίδια.
Με την παρέμβαση της εξαφάνισης αυτών των 5 λοιμωδών νοσημάτων, έχουμε αντί για νοσήματα που έχουν μια μικρή και οξεία εμφάνιση, έχουμε εμφάνιση συστηματικών εσωτερικών παθήσεων όπως ο παιδικός διαβήτης, ο εσωτερικός διαβήτης, παθήσεις του αίματος (λευχαιμία), ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.α. Αυτή η νίκη που λένε, ότι με την εξαφάνιση των 5 παιδικών λοιμωδών νοσημάτων, επετεύχθη μια νίκη για το ανθρώπινο είδος, βλέπουμε ότι διαψεύδεται με την εμφάνιση σταθερών τραγικών χρόνιων νοσημάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τμήματα που νοσηλεύονται χρόνια παιδάκια, με απειλητικές καταστάσεις.
Για τα εμβόλια και την παιδική ηλικία ανέφερε: «Τα εμβόλια καταστέλλουν θεραπευτικές πράξεις. Οι επιδημίες που περάσαμε όλοι όσοι έχουμε κάποια ηλικία. Εγώ δεν ξέρω κανένα θύμα από την παιδική ηλικία μου. Παρόλα αυτά έχουμε τα μη μεταδιδόμενα νοσήματα που προανέφερα. Αυτό που λένε για την έξαρση , για μένα δεν ισχύει. Αυτές είναι ατομικές αντιδράσεις του οργανισμού. Αυτά τα νοσήματα χαρακτηρίζουν την ωρίμανση του ανοσοποιητικού συστήματος από καταβολής ανθρώπινης κοινωνίας, είναι σαν να έχεις ένα εμβολιασμένο δέντρο και αυτό αναζητάει τις παλιές του ρίζες. Μέσα σε όλη αυτή την κατακρεούργηση, πιστεύω ότι στα παιδιά στα οποία θα αναδειχθούν τέτοιες αντιδράσεις, είναι σαν τα κλαδιά που έχουν εμβολιαστεί αλλά παρόλα αυτά η ρίζα επιμένει».
Για τις ανεπιθύμητες ενέργειες των εμβολίων είπε: «Ένα παιδί από την ηλικία των 2 μηνών μέχρι την ηλικία των 6 χρόνων για να κάνει τα απολύτως απαραίτητα εμβόλια έχει κάνει 59 εμβολιασμούς και επειδή παράλληλα τα παιδάκια δεν έχουν οργανώσει το δικό τους αμυντικό σύστημα για να απαντήσουν στον ιό που μπαίνει, οι τελευταίες μελέτες λένε ότι πρέπει να γίνουν γενετικά μεταλλαγμένα εμβόλια».
Επίσης, τόνισε πως η διατροφή παίζει τον πρώτιστο ρόλο, λέγοντας πως η κύρια αιτία είναι ότι το σύστημά μας δεν αφήνεται μέσω της διατροφής και των εμβολιασμών, να οργανώσει την άμυνά του. «Παλαιότερα δεν νοσούσαν τα παιδιά. Πρέπει να δούμε την αναντιστοιχία του τότε με του τώρα» ανέφερε επίσης, κάνοντας λόγω για «μοντέλα και τρομοκρατίες που μας επιβλήθηκαν και από κάτω έχουν μια πρόθεση από μεγάλα και κυρίαρχα κέντρα, δημιουργίας βαριών και πολυδάπανων ασθενειών».
Η συμβολή των βιολογικών φρούτων και λαχανικών
Για τις κατάλληλες τροφές που ενδείκνυνται, απάντησε πως «το σώμα μας είναι φτιαγμένο για να τρώει καρπούς, βλαστούς, φρούτα και λαχανικά και όταν αυτό καταστρατηγείται με βιομηχανοποιημένες τροφές, όπως τα γαλακτοκομικά προϊόντα και τυποποιημένες τροφές, δεν έχουν δομή και ταυτότητα που μπορεί ο οργανισμός να την αναγνωρίζει και να τη διασπά… Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παρέμβαση στην τροφή και όλα αυτά καταλήγουν στην εμφάνιση χρόνιων γεροντικών νοσημάτων στα παιδιά. Εμείς έχουμε σε αφθονία φρούτα και λαχανικά. Επειδή τα παιδιά δεν μπορούν πλέον να τρώνε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, εμφανίζουν κακοήθειες. Είναι μια επαναδιαπραγμάτευση του πως θέλουμε να ζήσουμε. Μέσω των μεθοδεύσεων εξαπλώνονται θεωρίες. Θα μας εξωθήσουν στα κοινωνικά φαινόμενα μεγάλων τραγωδιών, να καταγγέλλει ο γείτονας τον γείτονα, επειδή έχει διαφορετική άποψη. Στην Ευρώπη και στην Αυστρία τουλάχιστον, ο εμβολιασμός είναι προτεινόμενος και όχι επιβαλλόμενος».
Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου Γρίβα, παθολόγος
(@Στο ράδιοΛόγος, η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου Γρίβα, παθολόγος από τη Θεσσαλονίκη -29/09/2017)
Πηγή