Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ...;




Θέλετε αλήθεια ν ανοίξουμε το θέμα "Δημόσια Υγεία" και "Ατομική Ευθύνη, υποκριτές κυβερνώντες...???

...που φορέσατε τη μάσκα του Δον Κιχώτη και παραδίδεται μαθήματα ηθικής και ευθύνης για το καλό των πολιτών σας?

Θέλετε να μιλήσουμε για τα βάρβαρα και ανεύθυνα βιολογικά πειράματα που κάνετε στα εργαστήριά σας, τα χημικά πειράματα της πολεμικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας στα αθώα ζώα και στο ανυπεράσπιστο φυσικό περιβάλλον?

Θέλετε να μιλήσουμε για την ποιότητα και την τοξικότητα της τροφής των λαών στην εποχή των πολυεθνικών, του ανταγωνισμού και του εμπορίου?

Θέλετε να μιλήσουμε για την οπτική της σύγχρονης κλασικής ιατρικής απέναντι στους πάσχοντες, μια ιατρική που βλέπει ασθένειες και όχι ασθενείς, φάρμακα και όχι τη ρίζα των προβλημάτων?

Θέλετε να μιλήσουμε για το επίπεδο του ανοσοποιητικού συστήματος των ανθρώπων στις σύγχρονες κοινωνίες, για την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, για τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα και τις άλλες συσκευές και εφαρμογές ατομικής εσωστρέφειας που η "ανάπτυξή" σας επέβαλλε στην καθημερινότητά μας?

Θέλετε να μιλήσουμε για την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε και του νερού που πίνουμε στις μεγαλουπόλεις, για τις κολοσσιαίες βιομηχανίες που μολύνουν τους βασικούς φυσικούς πόρους της ζωής μας?

Αλήθεια ενδιαφέρεστε για τη δημόσια υγεία των πολιτών σας?

Θέλετε να μιλήσουμε για την εμμονή σας στην καύση των ορυκτών καυσίμων, τα οικονομικά και επεκτατικά σας σχέδια από το πετρέλαιο και τους υδρογονάνθρακες, όταν υπάρχουν ένα σωρό εφικτές ενεργειακές λύσεις από ανεξάρτητους επιστήμονες και ερευνητές που θάβετε ή εξαφανίζετε?

Θέλετε μήπως να μιλήσουμε για την πράσινη ανάπτυξή σας και τις επιπτώσεις της στην υγεία των πολιτών και το φυσικό περιβάλλον?

Θέλετε να μιλήσουμε για την εκπαίδευση, τα πρότυπα και τις αξίες που προσφέρετε στις νέες γενιές, για τον αγώνα σας κατά της ελεύθερης γνώσης, για την αμορφωσιά και την ύπνωση που επιβάλλει το σύστημά σας?

Θέλετε να μιλήσουμε για τις οικονομικές πολιτικές σας, τη λιτότητα, τα μνημόνια, τις μεθόδους του σοκ, την ανεργία και τη φτώχια?

Ξέρετε τι ποιότητα τροφής και ζωής έχει ένας άνεργος ή ένας φτωχός που αγωνίζεται να επιβιώσει αυτός και η οικογένειά του? Ξέρετε από που ψωνίζει, τι τρώει, που μένει, τι ψυχολογία έχει?

Θέλετε να μιλήσουμε για το τι πόρους αναλογείτε στους προϋπολογισμούς σας για εξοπλισμούς και "ανάπτυξη" και τι για τη δημόσια υγεία?

Όλα αυτά δεν σχετίζονται με τη δημόσια υγεία σύγχρονοι "Δον Κιχώτες"?

Μονάχα η μάσκα και το εμβόλιο σχετίζονται?

Ένα εμβόλιο για το οποίο ούτε εσείς ούτε οι κατασκευάστριες φαρμακοβιομηχανίες παίρνουν καμία ευθύνη για τα πιθανά άμεσα ή μελλοντικά προβλήματα στην υγεία των πολιτών.

Νομίζετε ότι οι άνθρωποι που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο είναι ανεύθυνοι και δεν νοιάζονται για την υγεία τη δική τους και τον συμπολιτών τους?

Γελιέστε!!! Είναι πολύ πιο υπεύθυνοι.

Η διαφορά είναι ότι αυτοί γνωρίζουν λίγο καλύτερα από τους άλλους σε τι κοινωνία ζούνε και δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη ούτε σε σας ούτε στις κερδοσκοπικές βιομηχανίες.

Θέλετε να μιλήσουμε για τις ψυχολογικές και βιολογικές επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών από την ιδρυματοποίηση και τους εγκλεισμούς που επιβάλλετε με πειθαρχικά και τιμωρητικά μέτρα? 

Αλλά δεν φταίτε εσείς ανόητοι υποκριτές, εσείς έχετε τα σχέδια και τα πλάνα σας, είναι γνωστές οι προθέσεις σας...δυστυχώς στους λίγους...

Εσείς ξέρετε τι κάνετε, μπορείτε να λέτε ότι θέλετε, να παρουσιάζετε το κακό καλό και τη νύχτα για μέρα.

Το θέμα είναι Εμείς, Εμείς οι πολλοί, Εμείς το 95% αυτού του κόσμου τι κάνει...

...τι κάνει όταν το διαχωρίζουν τεχνητά οι κυβερνούσες εξουσίες σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, όταν προσφέρουν σαν αντάλλαγμα συμμόρφωσης αυτονόητα προνόμια και επιβάλλουν απαράδεκτες απαγορεύσεις, τι κάνει όταν το χρώμα της κάθε νέας ημέρας έχει το χρώμα του φασισμού σας...

Τι κάνει...?

Συνεχίζει να κοιμάται...?

Tasos Petridis