Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΜΑΣ...

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Τόσο απλά... κάνοντας μια εργασία μου, άκουσα περισσότερο παρά είδα μια ομιλία του Dr. Jerry Tennant ο οποίος μιλάει σχετικά με την ηλεκτρική φύση των κυττάρων μας και το πως αυτή συνδέεται όχι μόνο με την υγεία μας αλλά και με την ίδια μας την ύπαρξη!


Τι λέει μεταξύ των άλλων:

- Τα συναισθήματά μας αποθηκεύονται στα κύτταρά μας ως ηλεκτρομαγνητικά πεδία (επηρεάζοντας την ηλεκτρομαγνητική φύση των βιοχημικών αντιδράσεων) (Ποιός ήρθε;)

- Χαρακτηριστικό όλων των χρόνιων παθήσεων είναι το χαμηλό voltage σε κύτταρα (άρα σε ιστούς και όργανα)

- Η κατασκευή νέων κυττάρων (που να κάνουν σωστά τη δουλειά τους) απαιτεί voltage τουλάχιστον -50mV. Όσο αυτό πλησιάζει προς το μηδέν (-40, -30, -20) και αλλάζει πρόσημο (που σημαίνει ότι έχουμε μόνιμη αναστροφή δυναμικού στην κυτταρική μεμβράνη) η κατάσταση δυσκολεύει.

- Το σώμα μας έχει 4 ειδών ηλεκτρικούς συσσωρευτές. 
Ο μεγαλύτερος από αυτούς είναι το μυικό σύστημα (και το ερειστικό θα προσέθετα εγώ). Μέσω του πιεζοηλεκτρικού φαινομένου, κατά την μυική κίνηση παράγονται ηλεκτρόνια. Και η άσκηση είναι το μέσο φόρτισης αυτής της μπαταρίας. Στα οστά το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο είναι πρακτικά αυτό που συντηρεί την δομική ακεραιότητα των οστών. 
Ο δεύτερος συσσωρευτής είναι η μεμβράνη των κυττάρων μας (συμπεριφορά πυκνωτή) επειδή φέρουν εξωτερικά πολικές υδρόφιλες ομάδες ενώ εσωτερικά υδρόφοβες. Η διαφορά δυναμικού (voltage) δημιουργείται κατά τη μετακίνηση ηλεκτρικών φορτίων μέσα και έξω από τη μεμβράνη (νάτριο, κάλιο, χλώριο, ασβέστιο κλπ). Γεμάτος συσσωρευτής σε κυτταρικό επίπεδο σημαίνει επαρκές ATP.

- Ενδοκυτταρικά ο φορτιστής λέγεται κύκλος του Krebs. Σε κάθε "κύκλο" παράγονται ηλεκτρόνια. Παρουσία οξυγόνου, τα ηλεκτρόνια μπορούν να φορτίσουν 36 "μπαταρίες" ΑΤΡ. Απουσία οξυγόνου μόνο 2!!! (αυτό το ξέραμε!)

- Το πολύ ενδιαφέρον έχει το DNA. 
Κάθε πλήρης σπείρα του έχει μήκος 1.618 φορές τη διάμετρό της (μήκος 34 Angstrom και διάμετρο 21). Επομένως μιλάμε για ένα πηνίο που εφαρμόζει Μαθηματικά Χρυσής Τομής. Αυτό εκτός του ότι το βλέπουμε παντού στη φύση, το βλέπουμε και σε κατασκευές όπως οι κεραίες Lakhovsky (φτιαγμένες με βάση την ακολουθία Fibonacci ή των Πυθαγορείων Αριθμών). Επομένως το DNA φορτίζεται με βαθμωτά πεδία γνωστά και ως scalar. Για αυτό το λόγο εμφανίζει μερικές "περίεργες" ιδιότητες όπως η δημιουργία wormholes (τι συμβαίνει εδώ;;;;;).

- Η περιτονία (συνδετικός ιστός) λειτουργεί ως ημιαγωγός (επιτρέπει την κίνηση των ηλεκτρονίων μόνο προς μια κατεύθυνση). Πρακτικά μπορούμε να πούμε ότι αποτελεί το ηλεκτρικό δίκτυο του σώματος. Περιοχές χαμηλής ωμικής αντίστασης αποτελούν ενισχυτές ηλεκτρικών σημάτων (μπαταρίες) που στην Κινεζική Ιατρική αναφέρονται ως βελονιστικά σημεία και η σειρά αυτών χαρτογραφημένη σχηματίζει το μεσημβρινό (ας είναι καλά ο Oschman).

- Η ηλεκτρική διάταξη στο σώμα μας, μοιάζει με διάταξη πηνίου Tesla. Αυτό επιτρέπει την ασύρματη μεταφορά ηλεκτρικών σημάτων σε άλλα πηνία Tesla (ηλεκτρικά συστήματα των άλλων ανθρώπων) (τι συμβαίνει εδώ;;;;)

- Οι πνεύμονες είναι "καλωδιωμένοι" με το παχύ έντερο (κατά τους Κινέζους στοιχεία μέταλλο), η καρδιά με το λεπτό (στοιχείο φωτιά), η σπλήνα και το πάγκρεας με το στομάχι (στοιχείο γη), τα νεφρά με την ουροδόχο κύστη (στοιχείο νερό) και το ήπαρ με τη χοληδόχο κύστη (στοιχείο ξύλο). Πρόκειται για συντονιζόμενα κυκλώματα Tesla!!! (τι συμβαίνει εδώ;;;;)

- Τα δόντια είναι διακόπτες κυκλωμάτων! Διότι σε αυτά περνάνε όλοι οι μεσημβρινοί.

Όλη η ομιλία του Dr. Tennant:
https://www.youtube.com/watch?v=4NtPDzP-9RU

Σχόλιο δικό μου: είναι απίστευτο πραγματικά το πως συνδυάζεται η αρχαία σοφία με τη σύγχρονη μικροηλεκτρονική (αν έχεις τα μάτια να το δεις). Και τα ερωτήματα που γεννιώνται ξεκινούν με το "Λες;". Ενώ λες και το "σαν πολλές συμπτώσεις μαζεύονται"!

Nikolas Daradimos