Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΤΟ PLANET OF THE HUMANS "ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ " ΑΠΟ ΤO YOUTUBE, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ....



Οι φόβοι επαληθεύθηκαν...


Ο Michael Moore και ο Jeff Gibbs έδωσαν το ντοκιμαντέρ στο Υoutube για να το παρακολουθήσει δωρεάν όλος ο κόσμος κατά την διάρκεια τής καραντίνας.
Αμέσως όμως ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους ΑΠΕτζήδες παγκοσμίως και από κάποιες "περιβαλλοντικές οργανώσεις" που κατήγγειλαν τους δημιουργούς του για ψέμματα και ανακρίβειες..
 
Δήλωση του σκηνοθέτη Jeff Gibbs σχετικά με την εκστρατεία λογοκρισίας κατά του "Planet of the Humans"

Αυτή η απόπειρα να κατεβάσoυν την ταινία μου και να αποτρέψουν το κοινό να τό δει , είναι μια κατάφωρη πράξη λογοκρισίας από πολιτικούς κριτικούς της ταινίας μου. Είναι μια απόπειρα κατάχρησης του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας για το κλείσιμο μιας ταινίας που έχει ανοίξει μια σοβαρή συζήτηση για το πώς μέλη του περιβαλλοντικού κινήματος έχουν πάει στό κρεβάτι με τη Wall Street και τους λεγόμενους «πράσινους καπιταλιστές». Δεν υπάρχει απολύτως καμία παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στην ταινία μου Αυτή είναι μια ακόμη προσπάθεια των αντιπάλων της ταινίας να ανατρέψουν το δικαίωμά μου στην ελευθερία του λόγου.

Οι αντίπαλοι της ταινίας μου, που δεν τους αρέσει η κριτική των αποτυχιών του περιβαλλοντικού κινήματος, εργάστηκαν για εβδομάδες για να εξαφανίσουν την ταινία μου και να με εμποδίσουν να εμφανίζομαι στην τηλεόραση και στη ζωντανή ροή. Οι προσπάθειές τους να ανατρέψουν τον ελεύθερο λόγο έχει αποτύχει, με σχεδόν οκτώ μιση εκατομμύριο ανθρώπους να παρακολουθούν ήδη την ταινία στο YouTube. Αυτές οι τακτικές τών Τραμπιστών είναι ντροπιαστικές και ο στόχος τους να καταπνίξουν την ελευθερία του λόγου και να αποτρέψουν τους ανθρώπους να παλέψουν με τις δυσάρεστες αλήθειες που εκτίθενται σε αυτήν την ταινία είναι βαθιά ανησυχητικό.

Η PEN America, που ιδρύθηκε το 1922 και παλεύει για την ελεύθερη ομιλία καλλιτεχνών στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, βγήκε έντονα και καταδίκασε την αρχική προσπάθεια λογοκρισίας αυτής της ταινίας και ελπίζουμε ότι όλοι οι πρωταθλητές της ελεύθερης έκφρασης καταδικάζουν αυτήν την πράξη λογοκρισίας. .
Συνεργαζόμαστε με το YouTube για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα και να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας της ταινίας το συντομότερο δυνατό.
 
Μπορείτε μόνο να το δείτε εδώ αν δεν το εξαφανίσουν πάλι.. www.altcensored.com/watch

Διονύσης Παπαδόπουλος