Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΡΟΝΑ..."ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ " ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...



Σεμινάριο για την «Ιπποκράτειο Διατροφή» - Magnesia News

Εμείς οι άνθρωποι αποτελούμαστε από 70 % νερό · το υπόλοιπο 30 % στερεά ύλη αποτελείται από 10 % ανθρώπινα κύτταρα και κατά 90 % αποτελείται από μικροοργανισμούς μέσω συμβίωσης.


Αυτό σημαίνει ότι εκατοντάδες τρισεκατομμύρια μικροοργανισμοί ζουν μέσα μας, στο σώμα του ανθρώπου σε ισορροπία.

Από την εποχή του Ναπολέοντα Βοναπάρτη, που σημαίνει από το 1830, ο χημικός Παστέρ ανακοίνωσε ψευδώς-πλήρως ότι η αιτία τυχόν ασθένειας είναι τα μικρόβια.

Οι γιατροί εκείνης της περιόδου του επιτέθηκαν επιστημονικά εκφράζοντας ότι δεν είναι τα μικρόβια που είναι το θέμα αλλά το αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα είναι το πρόβλημα. Που σημαίνει το.. "έδαφος".

Κάθε δυσαρμονία που προκαλείται από το άγχος, το πρόχειρο φαγητό, την έλλειψη θρεπτικών συστατικών, χημικών ουσιών ή θερμοστατική ανισορροπία προκαλεί τον οργανισμό μας να αντιδρ

Κοινό κρυολόγημα εναντίον ιού της Κορόνα ή κοινή γρίπη.

Τη χειμερινή ώρα εμείς οι άνθρωποι προσπαθούμε να ισορροπήσουμε το εξωτερικό περιβάλλον στο σώμα μας με ζεστά ρούχα, θέρμανση και ζεστά ροφήματα.

Το καλοκαίρι εμείς οι άνθρωποι προσπαθούμε να ισορροπήσουμε το εξωτερικό περιβάλλον στο σώμα μας με ψύξη, καλοκαιρινά dressings, δροσερά ποτά.

Και ο πυρετός;

Ο πυρετός είναι η πρώτη γραμμή της άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Εάν ο πυρετός συνδυάζεται με λευκή γλώσσα επικάλυψη χρώματος σημαίνει ότι · τα εσωτερικά μας όργανα είναι κρύα και το δέρμα μας ζεστό.

Επομένως και για να εισάγουμε εκ νέου ισορροπία, εντός και εκτός του σώματος μας για να αποκαταστήσουμε την "ομοιόσταση", θα πρέπει να πίνετε ζεστά ποτά, να μείνετε στο κρεβάτι, και η υγεία θα επιστρέψει σε κάνα δυο μέρες.

Σε αυτή την περίπτωση εάν κάνουμε το λάθος να πάρουμε φάρμακα κατά του πυρετού που θα μας κάνουν να αισθανθούμε καλύτερα βραχυπρόθεσμα, η δοκιμασία μας πιθανότατα θα διαρκέσει για μια εβδομάδα.

Εάν ο πυρετός είναι με κόκκινη γλώσσα που σημαίνει ότι, τα εσωτερικά μας όργανα είναι ζεστά και το δέρμα μας κρύο.

Επομένως, και για να εγκαταστήσουμε την ισορροπία, μέσα και έξω από το σώμα μας, την "ομοιόσταση", θα πρέπει να πίνουμε δροσερά, φρέσκους χυμούς φρούτων / λαχανικών και να πάρουμε επιπλέον βιταμίνη C, και η υγεία θα επιστρέψει σύντομα ξανά.

Σε αυτή την περίπτωση με τον πυρετό και την κόκκινη γλώσσα, αν κάνουμε το τρομερό λάθος να πάρουμε φάρμακα κατά του πυρετού πιθανότατα θα πάμε αμέσως μετά στο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας όπως η πνευμονία λόγω επιπλοκών μείωσης της πρώτης γραμμής άμυνας, " πυρετός ".

Προκαλώντας περιστατικά όπως τα ονομαστικά κρούσματα του ιού της κορόνα και σας εύχομαι " καλή επιτυχία " αν πρόκειται να σας δώσουν " ως πειραματικά " άκρως τοξικά φάρμακα για τον ιό της κορόνα, όπως η χλωροκίνη κλπ.

Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε ενώ έχουμε πυρετό για να αφήσουμε το σώμα να επικεντρωθεί στην επούλωση και όχι στην πέψη, να πάρουμε κλύσματα για να απαλλαγούμε από τα απόβλητα, να καλύψουμε με κουβέρ

Γενικά πρέπει να φροντίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, το επίπεδο βιταμίνης D κλπ, και το υγιεινό στυλ ζωής, την υγιεινή διατροφή μας, την άσκηση και τη μείωση του στρες μεταξύ άλλων

Κατά τη γνώμη μου, οι θάνατοι από τον ιό της κορόνα είτε "ονομάζονται" με αιτία θανάτου από τον ιό της κορόνα, παρόλο που έχουν προϋπάρχουσες υγειονομικές

Ή σε άλλες περιπτώσεις, " βοηθώντας " τους να πεθάνουν λόγω πειραματικής φαρμακευτικής αγωγής ή ψευδών προϋπάρχουσας ιατρικών πρακτικών, " ιατρογενών " αιτίες.

Nikolaos Vrousgos

Πηγή