Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ...... ΑΛΛΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ



Παρακολούθησα στην τηλεόραση μια συγκινητική ομιλία, και εν συνεχεία την βράβευση δύο διακεκριμένων επιστημόνων ιατρών της επικρατούσης ιατρικής στην μάχη ενάντια στην “επάρατη νόσο”.

Η ομιλία τελείωσε με την φράση πως “ο Παράδεισος είναι γεμάτος από καρκινοπαθείς”.

Και ποιό είναι το πρόβλημά σου θα μου πει κάποιος; Τι δεν σου άρεσε;
Όλα “καλά” λέω εγώ, απλώς δεν μπορώ να μην μπω στον πειρασμό να συμπληρώσω πως
“εκεί επάνω ο Παράδεισος είναι γεμάτος καρκινοπαθείς επειδή εδώ κάτω η επικρατούσα ιατρική τους προσφέρει την κόλαση”.

Ώ, τι είναι αυτά που λες; πιπέρι.

Πως τολμάς κι αγγίζεις αυτό το θέμα-ταμπού, που το έχουν αναλάβει “εργολαβικά” τόσοι διακεκριμένοι επιστήμονες με τους βαρύγδουπους τίτλους. Δεν βλέπεις πόσες ΜΚΟ υπάρχουν επί του θέματος, και πόσα δισεκατομμύρια δαπανώνται για έρευνες;
Συγνώμη δεν θα ξαναμιλήσω, αλλά το μόνο που θέλω να σας υπενθυμίσω είναι πως η Επιστήμη που σπούδασα επί έτη πολλά λέει πως:

Τα περισσότερα προβλήματα υγείας των ανθρώπων στην σημερινή εποχή που ζούμε είναι “ιατρογενή” συνεπικουρούμενα από τον τρόπο ζωής και διατροφής.


Κι όταν λέω “ιατρογενή” εννοώ, την “πλύση εγκεφάλου” πως η επικρατούσα ιατρική είναι το απόλυτο “θέσφατο”, τις παρενέργειες των φαρμάκων, τις λάθος διαγνώσεις, τις λάθος θεραπείες, κλπ, κλπ, κλπ.

Έτσι δεν μπορώ να κατανοήσω το πώς μπορεί να με θεραπεύσει, αυτός που είναι η αιτία του προβλήματος της υγείας μου. Αυτός που μου το προκάλεσε ηθελημένα ή άθελά του, απλά και μόνο επειδή είναι ο θύτης αλλά και το θύμα της “κατευθυνόμενης από συμφέροντα” επιστήμης που σπούδασε.

Καλοπροαίρετα πάντα, και βοήθειά μας.

Dr. Νικόλαος Βρούσγος, ND.
(Ειδικός Γεροντολόγος για Μακροζωία με Υγεία)