Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Η ΜΟΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ;

 


Κάλιο αργά παρά πότε!... Αν και την γνώριζαν καλά ,... αλλά την ενοχοποιούν και την απαγορεύουν μέχρι σήμερα!!!..γιαυτό άλλωστε, σε πολλές Μουσουλμανικές χώρες από 9 χρόνων ακρωτηριάζουν ακόμα εκατομμύρια κοριτσάκια στερώντας τους με άθλιο τρόπο , την πηγή της Χαράς τους! Όπως άλλωστε και κάποιοι άλλοι ευνουχίζουν την χαρά των αγοριών αναισθητοποιώντας την Βάλανο, κόβοντας την μεμβράνη με την οποία η φύση προστατεύει την ευαισθησία της στερώντας και σ αυτά την πηγή της ηδονής τους και τους οδηγούν να ψάχνουν την ηδονή και την ικανοποίηση στο χρήμα ....

"Η πρώτη ανατομική έρευνα για την κλειτορίδα γίνεται μόλις το 1998 από τη γυναίκα χειρουργό ουρολόγο Helen O' Conell σε πανεπιστήμιο στην Αυστραλία. Το 2005 θα δημοσιεύσει δεύτερη πιο ενδελεχή μελέτη με τη βοήθεια του μαγνητικού τομογράφου.

Στη συνέντευξη που παραχωρεί στο Guardian τραβά το σεντόνι για να φανεί ο μισογυνισμός της δυτικής επιστήμης και ιατρικής, η οποία αρνείται ακόμη και σήμερα να ερευνήσει την κλειτορίδα καθώς δεν το θεωρεί επιστημονικό πεδίο -εκτός βέβαια και αν ο στόχος είναι η κλειτοριδεκτομή. Είναι, όπως μας λέει και η O'Conell, τόσο σεξουαλικοποιημένο το γυναικείο σώμα που η έρευνα πάνω στην κλειτορίδα (το όργανο του οργασμού) βασικά θεωρείται τσόντα.
Έξτρα διαμαντάκι η διαπίστωση, στη βάση των αποτελεσμάτων της έρευνας της το 2016, ότι μοναδικό αποδεδειγμένο όργανο οργασμού για το γυναικείο σώμα είναι η κλειτορίδα. Δεν αποδεικνύεται πουθενά η ύπαρξη οργάνων στον κόλπο που να προκαλούν διέγερση. Είναι η κλειτορίδα και οι απολήξεις της που προκαλούν τον οργασμό, ακόμη και στη διείσδυση.
(κι ας μιλήσουμε κάποτε γι'αυτό που περιγράφεται ως οργασμικό κενό και την ενοχή που φέρει στις γυναίκες, γιατί δεν μπορώ εγώ να φτάσω όπως στις ταινίες;; γιατί δε λειτουργεί έτσι το σώμα μας, αδερφή μου. lets talk about it some day. lets talk about sex)

Στην φωτογραφία το έργο της Αυστραλής καλλιτέχνιδας Alli Sebastian Wolf, μια τεράστια χρυσή κλειτορίδα, αναπαράσταση των σχεδίων που έδωσε η O'Conell."