Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ

 




(μερικές πληροφορίες στον κορμό του κειμένου μπορεί να είναι εξειδικευμένες για πιο εξοικειωμένους με ιατρική θεματολογία, απλά προσπεράστε τα κομμάτια αυτά, αν δεν είναι εύπεπτες...)
[ Το παρών άρθρο είναι μία συνεργασία των #CoolBeens του Dr
Mobeen Syed
και του
MUDr Vassaras Alexandros
και πολλών εξαιρετικών επιστημόνων με χιλιάδες ώρες εργασίας, εδώ και δεκαετίες, ώστε να είναι αυτή η γνώση διαχειρίσιμη και μεταλαμπαδεύσιμη. Εμείς διατηρούμε απλά τους τίτλους του Δασκάλου και του Αναμεταδότη, αντίστοιχα. ]
Επειδή ως Λειτουργοί της Υγείας, ακολουθούμε την μόνη οδό που θα μας βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχουμε ή μας έχουν οδηγήσει (αν και η ευθύνη είναι τελικά με τον ψηφοφόρο!) παγκόσμια. Για να βγούμε δεν αρκεί να βρεθεί μια θεραπεία από κάποιες εταιρίες της Εφαρμοσμένης Φαρμακευτικής (τουτ' έστιν υποκατηγορία του δόγματος της Γαληνικης Ιατρικής) και τα περί ΠΡΟΛΗΨΗΣ μέσω "εμβολίων - γενετικά τροποποιημένων διεγερτών" είναι τραγικότητες... ΟΤΑΝ ΔΕΝ έχει μιλήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ εδώ και 10 ΜΗΝΕΣ για ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ του οργανισμού -ΔΗΛΑΔΗ εισαγωγή βιταμινών B1, B3, ορμόνης D3, ιχνοστοιχείων Zn, διόρθωση φραγμών με C και προβιοτικά και Ω3- και ΠΡΟΛΗΨΗ δηλαδή τα παραπάνω και αποτοξινώσεις εντέρου και οργάνων και από βαρέα μέταλλα και ύπνο και ασκήσεις κυκλοφορικού και μυϊκές διατάσεις και ιδρώτα και λεμφική κίνηση !!!
Επειδή, αυτοί που ανέλαβαν μέχρι σήμερα τη "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ της ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ", επαγγελματίες της Ασθένειας που ανήκουν σε δυο σουπερ-υπο-κατηγορίες (και δη περιχαρακωμένες Ειδικότητες, δηλαδή την Επιδημιολογία και τη Λοιμωξιολογία) της υποκατηγορίας Εφαρμοσμένη Φαρμακευτική του δόγματος της Γαληνικής Ιατρικής της Ιπποκρατικής επιστήμης της Ιατρικής, ΚΑΙ "ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΥΣΚΕΜΑ", όπως είπε ο κος Γκίκας στην εκπομπή του κου Σαχίνη στο
ΚΡΗΤΗ TV
.
Επειδή το ΚΡΑΤΟΣ αδυνατεί να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια και δη ανθρώπινο δυναμικό, σε αριθμούς που να εξυπηρετούν τους ασθενείς στα νοσοκομεία. Πόσο μάλλον να υπάρξει ανθρώπινο δυναμικό για να κάνουν έρευνες και παρατηρήσεις στις θεραπείες που ακολουθούμε και δεδομένων των θανάτων και των λεπτών χειρισμών που χρειάζονται οι ασθενείς COVID, οπότε τελικά καταφεύγουμε στην αμυντική ιατρική χωρίς να υπάρχει περιθώριο εφαρμογής των ιατρικών γνώσεων μέσω παρατήρησης και βελτίωσης, οπότε κάνουμε μόνο στεγνή εφαρμογή των ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ με ότι αυτό συνεπάγεται για την εξέλιξη των θεραπειών !!
Επειδή η Ιατρική του Ιπποκράτη έχει πολλά δόγματα με κλάδους, και όταν τα κάνει μούσκεμα ο ενας κλαδος και αντι για Ιατρικη ασκει την εμπορευματικη πολιτικη των κρατουντων (οι οποιοι πρεπει πλεον να αμφισβητουνται για το πως εφτασαν να ειναι κρατουντες -με αφετηρια τα εκτροπα στην Αμερικη- και τελικα να αναρωτιομαστε ΟΛΟΙ ποιου πραγματος ειναι κρατουντες...
των ποστων ηγεσιας κρατους ή των θεσεων μανατζμεντ πολυεθνικων). Οποτε πρεπει να απευθυνομαστε σε πιο κεντρικους μηχανισμους και δη σε κεντρικους κλαδους του κυριαρχου δογματος της Ιατρικης ή και να αλλαζουμε δογματα ή να δανειζομαστε και απο αλλα δογματα θεραπευτικες ιδεες, θεωριες και πρακτικες...
Επειδη, ποτε η ΠΡΟΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ υπαιτιοτητη και του κρατους (ΚΥΡΙΩΣ !) βλεπε σχολεια και Παιδεια Προληψης -κουλτουρα- αλλα και των πολιτων οταν ολη η γνωση ειναι στην ακρη των δακτυλων τους και δεν πρεπει να εξαντλειται στο FB και στο Instagram !!! Αλλα, τελικα, επειδη η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (και ΟΧΙ της ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ !!) και η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ και ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ δεν ειναι αρμοδιοτητα της 2ο-βαθμιας και 3ο-βαθμιας ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ αλλα της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, η οποια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!
Για ολους τους παραπανω λογους:
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!
ΚΑΛΕΣ οι Θεραπειες με Αντισωματα κατα του SARS COV 2, αν και ακουμε για τεχνητα μονοκλονικα αντισωματα (REGENERON, LILLY) και ΟΧΙ (??) ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΑ απο το ΠΛΑΣΜΑ προσφατως νοσησαντων και ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ (περι το 1/5 ++ των Θεσσαλονικεων) !!!
ΚΑΛΕΣ και οι προσπαθειες για αντιμετωπιση συγκεκριμενων μηχανισμων της συνολικης ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ της Ιωσης (βλεπε Remdesivir, Αντιπηκτικη θεραπεια, αποχρεμπτικα και αποσυμφορητικα οπως η N -acetyl cysteine -Trebon- και η Bromhexine, αντιστοιχα) αν και όχι ικανοποιητικές σε βαθμό να ησυχάσουμε !!
ΚΑΛΕΣ και οι θεραπείες των επιπλοκών του Ανοσοποιητικού (με κυρίαρχη την Κορτιζόνη, αλλά και κάποιες μικροπροσπάθειες με ρυθμιστές των κυτταροκινών, ANAKINRA/ Il-1a & Il-1b, Tocilizumab/ Il-6, αναχαιτιστές Complement C1) !
ΚΑΛΕΣ και οι συζητήσεις για κλασσικά εμβόλια (Οξφορδης, Sputnik 5) και άλλους γενετικούς διεγέρτες παραγωγής αντισωμάτων (Pfeizer, Moderna) ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΣΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΤΗΤΗ ΑΝΟΣΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΥΣ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ, αλλά βέβαια το τεχνητό προβάδισμα δεν είναι κακή πρακτική, οπότε όταν σε δύο-τρία χρόνια έχουμε εξασφαλίσει και την ασφάλεια τους, το ξανασυζητάμε !
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΑΜΕΤΟΧΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ και δεν του παρέχουμε πρώτες ύλες που πιθανόν του λείπουν ( σε όλους είναι προβληματικά τα επιπεδα D3 και ψευδαργύρου, από τον οποίο όμως τελικά περιμένουμε, αφού αυτός είναι ο γιατρός, εμεις τον συντηρούμε ζωντανό μέχρι να μπορεί να αναλάβει τη μάχη :
1) να είναι ισχυρός όσο γίνεται,
2) να αντιδράσει με τους φρουρούς της φυσικής ανοσίας επιτυχώς, στην επίθεση που δέχεται με συμμάχους τις δικές μας παρεμβάσεις όπου χρειάζεται,
3) να παράξει αντισώματα σε όσο το δυνατόν σύντομο χρονικό διάστημα,
4) να αναπλάσει τους προσβληθέντες ιστούς για να επιστρέψει το σώμα του στην ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ !
5) να φροντίσει να μην μεταδοθεί ο ιός σε άλλους ανθρώπους γύρω του, όσο θα είναι κάτι τέτοιο εφικτό, αν έχει τις αντοχές της αυτοσυντήρησης, μέχρι να χρειαστεί υποστήριξη από τους γύρω του !!
Ακολουθεί τμήμα του κειμένου "Εν δυνάμει ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ..." από τον ΙΟΥΝΙΟ 2020 ! :
"Ιβερμεκτίνη - Ivermectin - Βραβείο ΝΟΜΠΕΛ 2015
Η Ivermectin και ο συνδυασμός της με Doxycycline. Έρευνα από το Μπαγκλαντές. Η χρήση της Ivermectin απεδείχθει οτι μείωσε σε 24 ώρες το ιικό φορτίο κατά 5.000x φορές με μία δόση ! Είναι μια λιπόφιλη ουσία η οποία χρησιμοποιείται καταρχην ως αντι-πρωτοζωικό και όχι μόνο μέσω της ικανότητας του να επιδρά πάνω σε αντλίες Χλωρίου ελεγχόμενους από γλουταμίνη στους νευρώνες ή πάνω σε αντλίες Χλωρίου ελεγχόμενους από GABA στα νεύρα και στους μύες αλλά και σε άλλα κύτταρα όπως σε αδένες κ.α.
ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΣ ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ !
Είναι κρίσιμος ο ρόλος του χλωρίου στη λειτουργία των κυττάρων, αφού το αρνητικό φορτίο που φέρει συνήθως απενεργοποιεί τα κύτταρα. Στους ανθρώπους δεν περνάει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, αλλά όταν αυτός είναι ευάλωτος (παιδιά, βρέφη, έγκυες, ασθενείς με εγκεφαλίτιδα ή άλλες λοιμώξεις των μηνίγγων) δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η Ivermectin για θεραπείες.
Άλλη δράση της Ivermectin είναι εντός των κυττάρων πχ τα οποία έχουν μολυνθεί από Κορονοϊό. Από το RNA του Κορονοϊού παράγονται εντολές (πρωτεΐνες), οι οποίες θα σταλούν στον πυρήνα χρησιμοποιώντας διάφορα μόρια μεταφορείς/εισαγωγείς μέσω των πυρηνικών καναλιών, για να απενεργοποιηθούν οι φυσικές αμυντικές δραστηριότητες του κυττάρου απέναντι στην τρέχουσα λοίμωξη από τον ιό. Η Ivermectin κλειδώνει αυτούς τους πυρηνικούς μεταφορείς/εισαγωγείς απέναντι στις ιϊκές πρωτεΐνες και έτσι δε μπορεί να απενεργοποιηθεί ο πυρήνας από τις αντιιϊικές του δραστηριότητες. Για αυτή τη δράση η Ivermectin έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες λοιμώξεις (πχ από ψείρες) και ιώσεις, όπως τον Ιό του Δυτικού Νείλου, του HIV, τον VEEN (Venezuelan Equine Encephalitis virus) και τον Dengue virus.
Ο χρόνος ημίσειας ζωής του φαρμάκου: 57 ώρες.
Σε in-vitro εργασίες σε 48 ώρες ο ιός δε μπόρεσε να αναπτυχθεί.
Σε 60 ασθενείς COVID-19 θετικούς στους οποίους χορηγήθηκε, η ίωση υποχώρησε σε 3-4 ημέρες και πήραν εξιτήριο. Τώρα διενεργείται έρευνα σε νοσοκομείο στη Barcelona, Ισπανίας... και πλεον (11/12 - εχουν ολοκληρωθει διπλες τυφλες τυχαιοποιημενες ερευνες σε πολυ μεγαλες ομαδες πληθυσμου πάνω απο 10.000 και τα αποτελεσματα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οτι δηλαδη ειναι νικηφορα η δραση της εναντι του ΙΟΥ ΑΛΛΑ και εναντι της ΦΛΕΓΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ που προκυπτει... !!!
Βέβαια, όπως όλα τα φάρμακα έχει και παρενέργειες τις οποίες γνωρίζει ο γιατρός που χορηγεί και χειρίζεται το συγκεκριμένο φάρμακο !
Καταβολίζεται στο ήπαρ απο το κυτόχρωμα CYP 3A4.
Δεν κοστίζει ακριβά (για 6x χάπια) από τα οποία χρησιμοποιεί ο ασθενής μόνο το ένα, υπό την καθοδήγηση του θεράποντος πρωτοβάθμιου ιατρού, εκτός νοσοκομείου !
Η Doxycycline που αναφέρεται ως συνοδό φάρμακο κατά τη χρήση της Ivermectin θα μπορούσε να έχει αποτελεσματικότητα ως προφύλαξη από δευτερογενείς βακτηριακές λοιμώξεις ή και ως ενισχυτής της δράσης της Ιvermectin ή άλλου μορίου στην όλη διαδικασία. Ότι δηλαδή έχει παρατηρηθεί και για την Αζιθρομικίνη ως συνδυασμός με την Υδροξυχλωροκίνη και τον Ψευδάργυρο, αλλα και αυτή θέλει τον θεράποντα από κοντά για να ελέγξει πιθανές καρδιακές αντιδράσεις τύπου HerxHeimer ή και σπανίως άλλων μορφών αρνητικής συμπεριφοράς του φαρμάκου σε καρδιολογικούς ασθενείς !"
REFERENCES:
ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ κου Καθηγητή Paul Maric και της ομάδος του !!! οι οποίοι έχουν παράξει το ΜΑΤΗ+ και το I-MASK πρωτόκολλο που πλέον θεωρείται ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ για την νικηφόρα αντιμετώπιση του SARS-COV2 και των επιπλοκών της και στη φάση προφύλαξης και στη φάση θεραπείας !!
Προχθεσινη Συνεντευξη εκπροσωπου (γιατρος ΜΕΘ και πνευμονολογος) της ομαδος "Dr Paul Marik/ΜΑΤΗ+" παραδιδει τα αποτελεσματα του στην Αμερικανικη Γερουσια !!
(ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ!... και εσεις κε ΓΚΙΚΑ,αν θυμαμαι ζητησατε προτασεις για την επιτροπη των "στρατηγων" !!... οριστε μια τι θα κανετε για αυτο?? )
Ας βαλουμε τα κεφαλια κατω και ας ολοκληρωσουμε την καταπληκτικη προσπαθεια που εχει γινει απο την ΙΑΤΡΙΚΗ Κοινοτητα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ και ας μην γινουμε ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ καποιων ορνεων της εμπορευματοποιησης των βασικοτερων αγαθων οπως η Υγεια, τα οποια κυριαρχουνται απο τον εθισμο τους για το χρημα και την εξουσια !!!
Το αρθρο "“Εν δυνάμει Θεραπείες του SARS-CoV-v2.0 και των νόσων που προκαλεί!” θα το διαβασετε εδω:
References:
1. EVMS critical care covid-19 management protocol, Prof Paul Marik MD, Eastern Virginia Medical School, Norfolk, VA
2. Dr Mobeen Syed, Founder of "Cool Beens" World's Best Team of Doctors, Nurses, and Educators https://www.drbeen.com/team/
3. MUDr Vassaras Alexandros, 24/06/20 “Εν δυνάμει Θεραπείες του SARS-CoV-v2.0 και των νόσων που προκαλεί!” https://www.facebook.com/notes/2677845939144514/