Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ : ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗ 5G ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ





"Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 5G ΠΑΡΕΧΕΙ TAXYTEΡΗ ΛΗΨΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ...

ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΧΙΛΙΟΣΤΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ" ... ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ 5G.

Frank Clegg (Πρώην Πρόεδρος της Microsoft Canada): 

"Δεν έχει γίνει σαφές στο κοινό ότι η 5G δεν θα είναι απλώς ένας άλλος αριθμός και ένα ακόμα γράμμα στο κινητό σας τηλέφωνο. Απαιτεί μια εντελώς νέα υποδομή χιλιάδων μικρών κυψελοειδών κεραιών που θα ανεγερθούν σε όλες τις πόλεις όπου πρόκειται να εγκατασταθούν. "

Τι θα μοιάζει με υποδομή 5G; Οι μικροκυτταρικές κεραίες θα μπορούσαν να τοποθετηθούν πολύ κοντά, μία ανά τρεις κολώνες της ΔΕΗ.

Επιστήμονες από 42 χώρες προειδοποιούν τώρα τις κυβερνήσεις τους για τα αναδυόμενα προβλήματα υγείας που συνδέονται με την ασύρματη ακτινοβολία και οι Καναδοί γιατροί και επιστήμονες πρόσθεσαν τις φωνές τους.

Δρ. Riina Bray: 

"Τα πιο διαδεδομένα συμπτώματα περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, κόπωση, μειωμένη ικανότητα συγκέντρωσης, εμβοές, ευερεθιστότητα και αϋπνία. Οι επιπτώσεις στην καρδιά και το νευρικό σύστημα είναι επίσης ανησυχητικές. "

Η Δρ. Riina Bray 

εργάζεται εδώ και 15 χρόνια στην κλινική περιβαλλοντικής υγείας της επαρχίας και έχει δει τον αριθμό των ατόμων που υποφέρουν από αρνητικές επιπτώσεις από την αύξηση της έκθεσης σε ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Η Dr. Riina Bray: 

"Προβλέπουμε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που αναπτύσσουν τα συμπτώματα που μόλις ανέφερα θα αυξηθεί στα σημεία όπου η 5G θα εγκατασταθεί για πρώτη φορά".

Η Δρ. Magda Havas 

αναγνωρίζεται διεθνώς για την έρευνά της σχετικά με τις βιολογικές επιπτώσεις της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης. Είπε ότι σε υψηλές εντάσεις αυτά τα κύματα προκαλούν έντονη ζέστη και πόνο, επειδή οι ιδρωτοποιοί αδένες στην επιφάνεια του δέρματός μας λειτουργούν σαν μίνι κεραίες.

Δρ. Magda Havas, 

καθηγήτρια και ερευνήτρια: "σε χαμηλότερες εντάσεις οι επιστήμονες προβλέπουν βλάβες στα μάτια, απώλεια πληθυσμών εντόμων που ήδη μειώνονται, αντοχή των βακτηρίων στα αντιβιοτικά και επιδράσεις στην φυσιολογία του νευρικού συστήματος και του ανοσοποιητικού συστήματος."

Η ακτινοβολία από ραδιοσυχνότητες ταξινομείται στην ίδια κατηγορία καρκινογόνων ουσιών με τον μόλυβδο.

Ένας σύμβουλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας δήλωσε ότι υπάρχουν αρκετές αποδείξεις ότι αν έπρεπε να επανεκτιμηθεί η ακτινοβολία ραδιοσυχνοτήτων ...

Ο Δρ Anthony Miller: 

"Θα τοποθετηθεί στην πρώτη κατηγορία κινδύνου, ως ανθρώπινο καρκινογόνο, και η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να αγνοήσει αυτό."

Κάποιοι λένε ότι η επιστημονική συζήτηση για τις επιπτώσεις της ακτινοβολίας μικροκυμάτων στην υγεία έχει τελειώσει. Αλλά το ερώτημα παραμένει: Μπορούμε να αγνοήσουμε αυτόν τον κίνδυνο;

Οι ιατροί ζητούν να καθυστερήσει η εφαρμογή της τεχνολογίας 5G έως ότου μπορέσουν να διεξαχθούν δοκιμές σχετικά με τις μακροπρόθεσμες βιολογικές επιδράσεις της τεχνολογίας αυτής."