Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ.



Αποκωδικοποιώντας τον Μύθο του Σπηλαίου
Οδηγίες προς όσους πρωτοβγαίνουν έξω από το Σπήλαιο.
• Οι άνθρωποι σου, οι δικοί σου άνθρωποι δεν θα σε καταλαβαίνουν. Μην τους απορρίψεις, μην προσπαθήσεις να τους πείσεις ούτε και να τους εξηγήσεις, προκειμένου να σε καταλάβουν. Να έχεις αποδοχή.

• Κοιτώντας πίσω βλέπεις ένα κόσμο συγκρούσεων και αντιπαλότητας, όπου οι δυνάμεις του «καλού» παλεύουν τις δυνάμεις του «κακού». Μην μπεις στον πειρασμό να επέμβεις για να προστατέψεις κάποιους ούτε και να διορθώσεις μια κατάσταση. Οι εντός του Σπηλαίου «δεσμώτες» πάντα θα συγκρούονται υπερασπιζόμενοι το δικό τους δίκαιο ουσιαστικά το δικό τους σκοτάδι… Να κοιτάς αποστασιοποιημένος πέραν από σωστό και λάθος.

• Να θυμάσαι…. εσύ θα έχεις πρόβλημα και δυσκολία να κοιτάζεις προς το Φως δηλαδή την Αλήθεια και χρειάζεσαι χρόνο προσαρμογής. Να έχεις υπομονή. Θα χρειαστείς προσπάθεια και χρόνο να θεραπεύσεις τον δικό σου νου από τις παλιές του συνήθειες και προτιμήσεις.

• Τώρα γνωρίζεις ότι οι ποιότητα των σκέψεων σου έλκει γεγονότα ανθρώπους και καταστάσεις. Πρόσεχε λοιπόν τι σκέψεις φιλοξενούνται στο δικό σου μυαλό. Πρόσεχε με τι σκέψεις ζεις.

• Μόνο στο ΤΩΡΑ είσαι Συνδεδεμένος, είσαι Εκεί που δεν υπάρχει χώρος για φόβο, ανησυχία και θυμό. Να είσαι συνδεδεμένος είναι το δικό σου χρέος, το δικό σου έργο.

Πηγή