Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

ΥΓΕΙΑ...



Αν είχαμε εκπαιδευτεί να αγαπάμε το σώμα μας και να το φροντίζουμε από νωρίς δεν θα αρρωσταίναμε το ίδιο συχνά ούτε τόσο βαριά. Αν από παιδιά δεν γεμίζαμε ενοχές και ντροπή για το σώμα μας κι αν μεγαλώναμε με σωστή σεξουαλική αγωγή δεν θα αρρωσταίναμε ως ενήλικες με την παραμικρή πτώση θερμοκρασίας. Ούτε δερματικά προβλήματα, ούτε κύστες οι γυναίκες, ούτε εμμονικές φοβίες που σε τόσο κόσμο έφεραν στο Αιθερικό τους πεδίο το Aids και τα αφροδίσια νοσήματα. Αν από νωρίς είχαμε μυηθεί στην Ιερότητα του σώματος δεν θα το καταστρέφαμε με αλκοόλ, ναρκωτικά και υπερφαγία.
Αν είχαμε κατανοήσει ότι το σώμα είναι το όχημα της ψυχής μας δεν θα το καταδικάζαμε στις λαγνείες και σεξουαλικές αυτοτιμωρίες, δεν θα το μισούσαμε έτσι. Αν είχαμε διαμορφώσει μια συνειδητή σχέση με το σώμα μας τα κύτταρά μας θα άστραφταν από υγεία και δεν θα γίνονταν καρκινικά. Αν νιώθαμε πραγματική αγάπη για το σώμα μας δεν θα υπακούαμε τυφλά και φοβισμένα τους γιατρούς με το παραμικρό. Δεν θα αγοράζαμε το μισό φαρμακείο για ένα φτάρνισμα.
Αν αναπνέαμε συνειδητά δεν θα αρρωσταίναμε τόσο εύκολα και επώδυνα.
Αν τρεφόμασταν διαφορετικά από το αμερικάνικο μοντέλο διατροφής θα αξιοποιούσαμε την ευλογία της εγχώριας υγιούς διατροφής μας.
Η μητέρα Φύση για αιώνες θεράπευε τους ανθρώπους και ήταν η βάση της Ιατρικής, αλλά η μάστιγα των φαρμακοβιομηχανιών εξαπλώθηκε και επιβλήθηκε απ´άκρη σ´ άκρη του Κόσμου. Επέβαλαν την ταυτότητα του Αρρώστου στον άνθρωπο όπως με σατανική επιτυχία συνέβη τα δύο τελευταία χρόνια παγκόσμια.
Σήμερα πέρασα από ένα φαρμακείο και παρατηρούσα έναν τριαντάρη ο οποίος αγόρασε τρία διαφορετικά είδη φαρμάκων για συνάχι και κρυολόγημα. «Δώστε μου να το δοκιμάσω κι αυτό» έλεγε στην φαρμακοποιό και έφυγε χαρούμενος με μια τσάντα φάρμακα…
Mikael Delta

(Από Κανένας Κανένας)