Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

ΝΕΡΟ . ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ (2ο ΜΕΡΟΣ)


Αποτέλεσμα εικόνας για νερο

Το νερό τρυπά την πέτρα!

Έχει τη δύναμη να μεταφέρει πληροφορίες (ομοιοπαθητική, ανθοθεραπεία).
Επηρεάζει το κλίμα της γης με τα θερμά και ψυχρά ρεύματά του.

Ο νόμος της βαρύτητας είναι σχετικός όσον αφορά το νερό.
Εχετε σκεφτεί ότι το νερό αγνοεί τη βαρύτητα, όταν από βάθος πολλές φορές 3000 μέτρων έρχεται στην επιφάνεια της γής;
Η στερεά μορφή του νερού δεν βυθίζεται, όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα υλικά στη φύση.
Το νερό έχει ένα γεωμετρικό σχήμα γνωστό σαν Gluster δηλ. κρυσταλλίνη.  Σχηματίζει ένα τετράεδρο. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το νερό είναι ένα τρεχούμενο κρύσταλλο.

Είναι γνωστό από τη φυσική ότι τα γεωμετρικά σχήματα δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Έτσι και το νερό, επειδή έχει ένα συγκεκριμένο γεωμετρικό σχήμα, μεταδίδει ηλεκτρομαγνητικά κύματα, δηλ. ενέργεια, το νερό λοιπόν μεταδίδει ενέργεια.
Εάν κοιτάξουμε στο μικροσκόπιο τις νιφάδες του χιονιού, μπορούμε να παρατηρήσουμε το θαυμάσιο σχήμα κρυστάλλων που σχηματίζουν, καμιά νιφάδα χιονιού δεν έχει το ίδιο σχήμα κρυστάλλου.Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πώς αυτό είναι δυνατό αφού πρόκειται για ένα στοιχείο που έχει χαρακτηριστεί σαν υδρογόνο δύο οξυγόνο(H2O)To ίδιο στοιχείο με τα άπειρα πρόσωπα.Αυτό έχει αναμφισβήτητα σχέση με την ενέργεια.
Αυτή την μεγάλη τάξη και το σύστημα που βρίσκονται πίσω από το φαινόμενο του νερού το απέδειξε τα τελευταία 10 χρόνια ένας Ιάπωνας επιστήμονας ο ∆ρ.Μασάρου Εμότο (Masaru Emoto),  ο οποίος εμπνεύσθηκε από τις νιφάδες του χιονιού και τα διαφορετικά τους σχήματα. Σκέφτηκε ότι, αφού το χιόνι σχηματίζει κρυστάλλους, το ίδιο θα συμβεί εάν το νερό παγώσει. Έτσι λοιπόν αναπτύχθηκε η τεχνολογία φωτογράφησης του νερού.
Αυτές οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο της γης και έδειξαν την ομορφιά και τη μοναδικότητά του. Ο Εμότο απέδειξε ότι το νερό έχει μνήμη, ακούει, διαβάζει και αντικατοπτρίζει το περιβάλλον.Σε αυτή τη μνήμη του νερού βασίζεται και η θεραπεία με τα ανθοϊάματα του Dr Bach, καθώς επίσης και η ομοιοπαθητική. Στο μόριο του νερού γνωστό με την λέξη (Cluster) αποθηκεύονται οι πληροφορίες, τις οποίες μπορεί άμεσα να μεταδώσει.

Η μνήμη του νερού είναι πολύ ισχυρή,δύσκολα μπορεί κανείς να την σβύση. Εαν π.χ. λιώσουμε την νιφάδα του χιονιού και την ξαναπαγώσουμε,με έκπηξή μας θα παρατηρήσουμε ότι έχει το ίδιο γεωμετρικό σχήμα!Η νιφάδα μπορούσε να θυμηθεί !
Αυτό σημαίνει ότι κάποια ενέργεια επιρρεάζει την ύλη και όχι η ύλη την ενέργεια!

Ετσι λοπόν όταν κρατούμε ένα ποτήρι νερό στο χέρι μας θα πρέπει να κάνουμε κάποιες σκέψεις για το τί πίνουμε!!!

H δύναμη της πληροφορίας που μεταδίδει το νερό.

Το νερό μπορεί να μας μεταδίδει πληροφορίες μέσω κυμάτων. Εαν πετάξουμε μια πέτρα στο νερό δημιουργείται ένας κυκλικός κυματισμός, ο οποίος μεγαλώνει στην διάμετρό του.
Αυτός ο κυματισμός επεκτείνεται επίσης και εις βάθος.
Το νερό μεταδίδει τις πληροφορίες με αυτόν τον τρόπο.


Συντονισμός

Εαν δυο κύματα που έχουν τον ίδιο ρυθμό δόνησης, παρ ότι μπορούν να προέρχονται από διαφορετικές κατευθύνσεις, όταν συναντηθούν δημιουργούν συντονισμό.
Τα κύματα αυτά του συντονισμού δημιουργούν τάξη ή αρμονία,όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς στους κρυστάλλους της φύσης, οι οποίοι βρίσκονται σε συντονισμό με το σύμπαν από το οποίο αντιγράφουν την τάξη και την αρμονία ενός τέλειου γεωμετρικού σχήματος
Το φαινόμενο του συντονισμού βρίσκεται επίσης και μέσα στον άνθρωπο.
Όταν αγαπούμε κάποιον συνηθίζουμε να λέμε - είμαστε στο ίδιο κύμα -


Η δύναμη των λέξεων

O Μασάρου Εμότο που αναφέραμε εκτός του ότι φωτογράφισε τους κρυστάλλους και την μορφή του νερού, έκανε και κάποια άλλα πειράματα τα οποία αποδεικνύουν την μνήμη του νερού.
Μίλησε στο νερό εκφράσεις όπως π.χ. – Με αηδιάζεις - το σχήμα του νερού που δημιουργήθηκε ήταν όμοιο με το σχήμα που δημιουργείται όταν κάποιος έχει καρκίνο.
Αντίθετα όταν μίλησε στο νερό την λέξη - σαγαπώ - δημιουργήθηκε ένα πανέμορφο κρύσταλλο.
Τα πειράματα αυτά ήταν μερικές εκατοντάδες.
Αν πράγματι συμβαίνει αυτό,τότε έχουμε μεγάλη δύναμη υγείας ή καταστροφής στα λόγια μας.
Τα λόγια και οι λέξεις που ξεστομίζουμε μπορούν να βοηθήσουν να αναπτερωθεί το ηθικό κάποιου ή να τον κάνουν να φοβηθεί και να τρομοκρατηθεί.

Όταν οι συνάνθρωποι μας, μας αρρωσταίνουν

Εάν έχουμε όλη την διάθεση να είμεθα υγιείς και κάνουμε προσπάθειες γιαυτό και στο οικογενειακό περιβάλλον έχουμε κάποιον που μας υποτιμά λέει εκφράσεις σαν και αυτές που αναφέραμε - με αηδιάζεις - με αρρωσταίνεις - αυτές οι εκφράσεις και επίσης οι κρυφές κακές σκέψεις που δημιουργούνται , μπορούν να μας οδηγήσουν σε σοβαρές ασθένειες.
Το ποσοσοστό των 70% νερού που βρίσκεται στο σώμα μας παίρνει αυτή την πληροφορία. Αυτές είναι πολύ σημαντικές σκέψεις για το πώς ζούμε και με ποιές πληροφορίες είναι ατιμέτωπο το νερό του σώματός μας !

Πρέπει να προσέχουμε τις πληροφορίες που μεταδίδονται στο νερό του σώματός μας και στο νερό που πίνουμε!!!

Η τεχνολογία σήμερα έχει στοχεύσει στον καθαρισμό του νερού από ουσίες όπως το χλώριο,βαρέα μέταλλα κλπ,
αλλά για το σβήσιμο των κακών πληροφοριών που μεταφέρει το νερό δεν έχουν κάνει κάποια σκέψη.


Η κίνηση του νερού

Το νερό έχει μια συγκεκριμένη κίνηση ή ροή.  Αν παρατηρήσουμε τα ποτάμια και τα ρυάκια, βλέπουμε ότι η ροή του νερού ποτέ δεν είναι ευθεία αλλά σπειροειδής, έτσι δημιουργούνται οι μαίανδροι των ποταμών.
Όλα τα συστήματα στο σύμπαν κινούνται με μια κεντρική σπειροειδή μορφή.
Την ίδια σπειροειδή κίνηση του νερού έχει και το ανθρώπινο σώμα.
Η σπονδυλική στήλη είναι ένα παράδειγμα της σπειροειδούς κίνησης του οργανισμού.
Αυτή η σπειροειδής κίνηση είναι ένας κανόνας τάξης για ολόκληρο το σύμπαν και δημιουργεί ενέργεια.
Η συγκεκριμένη κίνηση του νερού λέγεται επίσης μαιανδρική κίνηση. Το νερό, εάν δεν εμποδισθεί με τεχνικές ανθρώπινες επεμβάσεις, είναι πάντα σε κίνηση.
Το νερό στο ανθρώπινο σώμα είναι επίσης σε συνεχή ροή, με τη μορφή του αίματος και των λεμφικών υγρών. Εάν σταματήσει αυτή η ροή, ο άνθρωπος δεν έχει ενέργεια και έτσι πεθαίνει.
Με τον ρυθμό της ροής που έχει το αίμα, ο άνθρωπος βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με το σύμπαν.
Το σύμπαν είναι σε διαρκή κίνηση, και εδώ είναι το μυστικό της υγείας.