Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ......

aris poulianos-spileo-ton-petralonon


Τα τελευταία χρόνια τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου και οι ειδικοί επιστήμονες και ερευνητές ανθρωπολόγοι, ερίζουν περί της καταγωγής της ζωής του ανθρώπινου είδους επί της Γης. Η επικρατέστερη μέχρι πρότινος θεωρία ήταν η θεωρία της Αφρικανοκεντρικής (!!!) προέλευσης του ανθρώπινου είδους. 
Τα τελευταία χρόνια όμως, η σκαπάνη της παλαιοανθρωπολογίας και η επισταμένη έρευνα των ειδικών επιστημόνων, φέρνει στο φως ολοένα και περισσότερα αλλά και σημαντικότατα ευρήματα που ανατρέπουν τις μέχρι σήμερα κρατούσες θεωρίες.


Για μια ακόμη φορά, ο διάσημος Έλληνας ανθρωπολόγος δρ. Άρης Πουλιανός, που πριν από χρόνια είχε ταρακουνήσει την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα με τις συγκλονιστικές ανακοινώσεις του σχετικά με το θρυλικό «Αρχάνθρωπο των Πετραλώνων», έρχεται να ανατρέψει συθέμελα και πάλι τις κρατούσες επιστημονικές απόψεις και να ταράξει τα νερά του παγκόσμιου εφησυχασμού, φέρνοντας στο φως όλο και πιο συγκλονιστικά στοιχεία για το χώρο και το χρόνο της εμφάνισης του πρώτου ανθρώπου στη Γη.

Παρουσιάζει αδιάσειστα ευρήματα τόσο από ανασκαφές ανοιχτού χώρου, όπως στην Τρίγλια, στον Τορωναίο Κόλπο και στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, αλλά και από άλλα σημεία του Ελλαδικού χώρου, όπως και από ανασκαφές κλειστού χώρου (closed-site), όπως στο σπήλαιο του Αρχανθρώπου στα Πετράλωνα της Χαλκιδικής και σε άλλα σπήλαια της Ελλάδος και του κόσμου.
Ο δρ. Άρης Πουλιανός ανακάλυψε τον Homo Erectus Trilliensis, ο οποίος χρησιμοποιούσε δεξιόχειρα εργαλεία (πολλά βρέθηκαν στην ίδια ανασκαφή) ηλικίας δώδεκα (+-1) εκατομμυρίων ετών! 

Βρέθηκε δηλαδή, στη Χαλκιδική, άνθρωπος ηλικίας δώδεκα εκατομμυρίων ετών; Αυτή είναι η ανακάλυψη που κλόνισε και συνεχίζει να κλονίζει τα θεμέλια ολόκληρου του επιστημονικού κατεστημένου και εγείρει θύελλα αντιδράσεων και αδυσώπητου μέχρις εσχάτων πολέμου μεταξύ των ελληνικών και διεθνών επιστημονικών κύκλων. Αμφισβητούνται όλα αυτά που πίστευαν ως τώρα οι επιστήμονες για την καταγωγή του ανθρώπου. Άραγε, χρειάζονται τα πάντα πλήρη αναθεώρηση;

Σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά στοιχεία, έρευνες και φοβερές ανακαλύψεις, κοιτίδα του Ανθρώπινου Γένους δεν πρέπει να θεωρείται η Αφρική, αλλά η χερσόνησος της Χαλκιδικής και γενικότερα η ευρύτερη περιοχή του βόρειου Αιγαίου!