Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ..



Δυστυχώς… στο 97% τών ασθενών η Chemotherapy δεν κάνει τίποτε… απλώς μαζί με τα καρκινικά κύτταρα «καίει» και τον υπόλοιπο οργανισμό…. Μακάρι να ήξεραν όλοι αγγλικά → να καταλάβαιναν πόσο απλά και ξεκάθαρα μιλάει αυτός ο συγγραφέας και ND (Nutritional Doctor από τον κλάδο τής Naturopathy). Πολύ απλά επιχειρήματα ~ πολύ απλό σκεπτικό… (Αναφέρει σε ένα σημείο στην συνέντευξη : ότι στην Αμερική οι γιατροί MD → όταν γράφουν μια αντιβίωση σε ασθενή δεν παίρνουν μάλλον κανένα ποσοστό από τις φαρμακευτικές εταιρίες, αλλά όταν έρθει η ώρα να συνταγογράψουν μία Χημειοθεραπεία = λέει = ότι παίρνουν επίσημα ένα μεγάλο ποσοστό σε χρήματα. Και έτσι εξηγεί ο ίδιος : Γιατί η Χημειοθεραπεία συνεχίζει να δίδεται στις ΗΠΑ… …παρόλο που είναι έντονα αποτυχημένη λύση (…και αφού εκλείπει άλλωστε και κάποια άλλη δυτική φαρμακευτική λύση…) → Συνεχίζει λοιπόν να «προτιμάται» και να δίνεται στους ασθενείς = διότι υπάρχει σοβαρό οικονομικό κίνητρο…).


Εγώ επειδή δεν ζω στην Αμερική και δεν ξέρω σίγουρα τι γίνεται στις ΗΠΑ με την Chemotherapy, γι’ αυτό σάς βάζω να δείτε αυτή την μικρή συνέντευξη που μού έστειλε σε γράμμα η Αμρίτ (και την Ευχαριστώ) και να μάς γράψετε κι εσείς την εμπειρία σας ~ και τι ξέρετε από τις Ενωμένες Πολιτείες και τα εκεί φαρμακευτικά Lobby ~ που καθορίζουν όμως …και τις παρόμοιες «συνήθειες» και «τακτικές» και «πρωτόκολλα» σε πολλά άλλα κράτη τής Γής….

Ότι βλέπουμε στο Ίντερνετ (αν είμαστε σκεπτόμενα άτομα) καλό είναι να το εξετάζουμε, να το ελέγχουμε, να το συζητάμε, να το κρίνουμε και να το ξαναεξετάζουμε… και να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί πριν το υιοθετήσουμε σαν άποψη…

Μάς έρχεται στο μυαλό κι ένας άλλος γιατρός ο Γκιρτ Χάμερ MD που κυνηγήθηκε και φυλακίστηκε επανειλημμένως από την δυτική ιατρική, επειδή ήταν κάθετα ενάντιος κατά τής Chemotherapy και έλεγε χαρακτηριστικά : ότι στο Ισραήλ ποτέ δεν κάνουν πουθενά Χημειοθεραπεία σε κανέναν καρκινοπαθή ασθενή (πράγμα που δεν μπορώ εύκολα να το επιβεβαιώσω ἤ να το ανατρέψω, διότι δεν έχω πάει ακόμη εκεί και δεν έχω ιδέα τι πραγματικά γίνεται εκεί σε τέτοιες περιπτώσεις…) (γράψτε μας εσείς αν έχετε καμία σωστή και έγκυρη πληροφόρηση !!)

Αλλά τελικά εμείς που ακολουθούμε την Πρόληψη και είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε τέτοιες ισχυρές χημικές συνθετικές Λύσεις {….που τις αποκαλούν μάλιστα και «Θεραπείες»… (…πόση επιστημονική αναίδεια υπήρξε για να «καταφέρουν» κάποιοι να την αποκαλέσουν και να την κατοχυρώσουν μάλιστα σαν ονομασία «ΧημειοΘεραπεία») → μία αμφιλεγόμενη τεχνική που στο 97% αποτυγχάνει… ενώ η ίδια η δυτική ιατρική έχει καθορίσει Νόρμες και Ντιρεκτίβες που λένε ότι : μία «θεραπεία» για να θεωρείται ικανοποιητική και να εγκριθεί από το σύστημα υγείας → πρέπει τουλάχιστον να κάνει εμφανές καλό στο 25% τών ασθενών στους οποίους χορηγείται… αλλιώς απαγορεύεται να κυκλοφορεί και να φέρει «ισχυρισμούς θεραπείας»…..}

Εμείς λοιπόν, που έχουμε την Φιλοσοφία τής Πρόληψης και τής Φυσικής Οικολογικής Αγωγής → επειδή ακριβώς είμαστε πολύ επιφυλακτικοί σε τέτοιες «επιστημονικές φούσκες» και «κολοτούμπες» τής δυτικής ιατρικής → έχουμε αναγκαστεί να πάρουμε στα χέρια μας την Τύχη τής Υγείας μας και κάνουμε ότι μπορούμε → ώστε να διατηρούμε την Υγεία μας σωστή = με απλά, φυσικά και ήπια οικολογικά μέσα !!!! Τόσα Χρόνια έχει εξελιχθεί τόσο πολύ καλά και η δική μας Παρατήρηση και Ενημέρωση στα θέματα Πρόληψης και φυσικής Υγείας , που υπάρχουν εμφανή ενθαρρυντικά αποτελέσματα → σε όσα άτομα ακολουθούν τις πεποιθήσεις και τις οδηγίες μας. Έτσι έχουμε στρέψει πολύ καλά την προσοχή μας και την συνειδητότητά μας = ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να φτάσουμε στον Καρκίνο –→ άρα = και να μην χρειαστούμε ποτέ τις ΧημειοΘεραπείες …οπότε ανταυτού → κάνουμε ΣταφυλοΘεραπείες , κάνουμε ΚερασοΘεραπείες, κάνουμε διάφορες άλλες Φρουτοθεραπείες και τόσα άλλα Φυσικά Κόλπα και Ισοδύναμα Μέτρα που δεν μπορούν όμως να συγκριθούν…!!! …με την Chemotherapy….

{→ όλα αυτά τα αναφέρουμε εκτενώς στα μαθήματα και προβολές διαφανειών που γίνονται στα πλαίσια τών 5ήμερων Διακοπών Αποτοξινώσεων και Αναζωογόνησης → στην Σταφυλοθεραπεία στην Κερασοθεραπεία κλπ }

Και δεν μπορούν να συγκριθούν εύκολα αυτά τα δύο ανόμοια πράγματα (η Σταφυλοθεραπεία με την Χημειοθεραπεία) : Διότι τα εφαρμόζουμε όταν είμαστε υγιείς (ἤ σχεδόν υγιείς) και απλώς ενισχύουμε περαιτέρω την ήδη υπάρχουσα ανθηρή Υγεία μας !!!

Ενώ όσοι αφεθούν απρόσεκτοι και περάσουν Χρόνια κάνοντας όλες τις διατροφικές βλακείες και ηλιθιότητες που κάνει ο κάθε «φυσιολογικός» σημερινός άνθρωπος και συσσωρεύουν και άλλα λάθη ζωής και καθημερινότητας → και φτάσουν στο χείλος τής καταστροφής που λέγεται : Καρκίνος …τότε μάλλον δεν υπάρχει άλλη «επιστημονική» λύση → από την Μεγαλοπρεπή Χημειοθεραπεία !!!

Η ΧημειοΘεραπεία υπό άλλη έννοια θα μπορούσε να είναι : η αναπόφευκτη Επιβράβευση τού Βλάκα και τού απρόσεκτου ανθρώπου → για Όλα τα Λάθη που συσσώρευσε στον οργανισμό του τα τελευταία 10-15 Χρόνια !!!

Η μεγάλη Διαφορά μας λοιπόν είναι ο Χρόνος !!! – η Προνοητικότητα που έχουμε εμείς να κάνουμε ευχαρίστα προληπτικά πράγματα την Χρονική στιγμή που είμαστε Υγιείς (ἤ σχεδόν υγιείς), η οποία δίνει μεγάλη Ισχύ σε παρόμοιες φυσικές Τεχνικές που εφαρμόζουμε. [Ιατρόν, σοφόν είναι : Πρόνοιαν επιτηδεύειν → Ιπποκράτης ]

Και ο αθώος - απρόσεκτος - ανυποψίαστος άνθρωπος θα ρωτήσει αφελώς → όταν την πάθει …μα εγώ δεν ήξερα !!! ---Μπά Πώς δεν ήξερες ??? Τόσος λόγος γίνεται τα τελευταία 30 – 40 Χρόνια για τις Εναλλακτικές Ιατρικές και για τις Φυσικές Οικολογικές Θεραπείες !!! Τόσα άρθρα έχουν γραφτεί τόσες αναλύσεις έχουν γίνει ~ και τόσες αναρτήσεις έχουν ανεβεί ακόμη και εδώ στο FaceBook !!!!! Εσύ απρόσεκτε ανόητε δεν διάβασες ούτε ένα ??? Δεν προβληματίστηκες ποτέ ?? δεν υποψιάστηκες ποτέ τι τρέχει στον χώρο τής Υγείας και Αρρώστιας ???

Αν είσαι τόσο : εκτός τόπου και χρόνου… μάλλον είναι φυσικό επόμενο → να περάσεις ανενόχλητος, ανυποψίαστος και χαζοχαρούμενος …στις εύκολες λύσεις που σού δίνει πάντα → η Χημεία τής δυτικής ιατρικής….

Να φοβάσαι λοιπόν, τις Εύκολες Λύσεις που σού δίνουν τα χημικά συνθετικά φτηνοφαρμακάκια που διώχνουν διάφορα επώδυνα και ενοχλητικά Συμπτώματα …φτηνά φαρμακάκια που σού παρέχει εύκολα και χωρίς συνταγή γιατρού : η δυτική ιατρική….

Να θυμάσαι όμως : Όταν επί μια 5ετία ἤ επί μία 10ετία παίρνεις σαν χαζός και ανυποψίαστος φτηνά χημικά φαρμακάκια που διώχνουν διάφορα επώδυνα και ενοχλητικά Συμπτώματα, έχεις απωθήσει όλα τα μικρά προβληματάκια κάτω από το χαλάκι… και έχεις προετοιμάσει το έδαφος στον οργανισμό σου → ώστε να εγκατασταθεί έπειτα κάτι δύσκολο , κάτι περίεργο και κάτι ανίατο… που θα χρειάζεται τότε πολύ ακριβά και πολύ ισχυρά χημικά συνθετικά φάρμακα… έως και μία Μεγαλοπρεπή Χημειοθεραπεία…. Δυστυχώς…

Επειδή συνομιλώ με πολλούς καρκινοπαθείς που δεν με ήξεραν καθόλου προηγουμένως → μού διηγούνται τώρα τι τραβάνε και πώς κάποιες ενέσεις χημικά κοκτέϊλς που πρέπει να κάνουν τώρα στοιχίζουν γύρω στα 5000 €…… και πώς πρέπει να τα πληρώσουν από την τσέπη τους (διότι αν περίμεναν από τα ταμεία τους ~ να τους βάλουν σε μια σειρά προτεραιότητας και να τους εγκρίνουν έπειτα αυτές τις ενέσεις… …θα είχαν μάλλον πεθάνει… )

Και τους λέω το εξής → για να το μεταφέρουν τουλάχιστον στα παιδιά τους ἤ στους αγαπημένους τους για να αποφύγουν τους καρκίνους – όσον το δυνατόν περισσότερο. (διότι στους ήδη πάσχοντες από καρκίνο δεν μπορώ να κάνω απολύτως τίποτε !!! αλλά ούτε μπορώ να εκφέρω ουδεμία γνώμη για τα «χημικά πρωτόκολλα» που τους δίνουν οι δυτικοί γιατροί τής συμβατικής ιατρικής).

---Φαντάσου πόσα πράγματα θα μπορούσες να είχες κάνει → με αυτά τα πέντε χιλιάδες Ευρώ → πριν από 5 Χρόνια για να έχεις αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες , ώστε να αποφεύγεις τους κάθε λογής Καρκίνους…!!! ἤ άλλες δύσκολες ασθένειες → και να απολαμβάνεις ἤ να διατηρείς μια πολύ καλή κατάσταση Υγείας !!!

→ Ένα retreat μαζί μας – 5 ημέρες Εναλλακτικές Διακοπές Πρόληψης και Αναζωογόνησης ~ πες ότι σού στοιχίζει 500 € την κάθε φορά. Και πες ότι κάνεις δώρο στον Εαυτό σου = τρία τέτοια retreats το Έτος → δηλαδή = 1500 € σε έναν Χρόνο. Άρα αντί να περιμένεις να πάθεις Καρκίνο και να δώσεις 5000 € μέσα σε μια βδομάδα… και με αμφίβολα αποτελέσματα… → με 4500 € μπορείς να κάνεις για τρία ολόκληρα Χρόνια Προληπτικές δραστηριότητες και Τεχνικές που ενισχύουν εξαιρετικά το Αμυντικό Σύστημα τού Οργανισμού σου ~ σε Ανανεώνουν και σε Ξεκουράζουν βαθειά !!! Άρα : ελάχιστες πιθανότητες για Καρκίνους και για άλλες ασθένειες !!!

Υποθετικό, αόριστο και φανταστικό μπορεί να σάς φαίνεται αυτό το ενδεχόμενο - αυτή η θέση – αυτή η άποψη – αυτή η εκδοχή, αλλά για φανταστείτε να αποδειχθεί μια μέρα ότι κάτι τέτοιο αληθεύει ἤ ότι μπορεί να πετύχει σε ένα ποσοστό 80%...

Ένας μέσος άνθρωπος, που κατέχει ένα μέσο αυτοκίνητο → δαπανά για το αμάξι του τουλάχιστον 800 με 1000 € το Έτος …για το σηματάκι κυκλοφορίας , μικροεπισκευές και service. Για τον Εαυτό του δεν θα ήταν λογικό να δαπανά το διπλάσιο ποσόν για μικροεπισκευές, service και Πρόληψη χωρίς φάρμακα ??? !!!!

Όσοι δεν μάς χωνεύουν, επειδή ίσως πάμε αντίθετα με τα συμφέροντά τους, και δεν βγάζουν κέρδος από τις δικές μας φυσικές και ήπιες δραστηριότητες → προσπαθούν να μειώσουν την δουλειά που κάνουμε στον χώρο τής Υγείας και τής Πρόληψης …και μάς αποκαλούν με τον «υποτιμητικό» τίτλο : «Κομπογιαννίτες»…. Εμείς βέβαια δεν μασάμε, διότι άλλωστε ο όρος «Κομπογιαννίτες» σήμαινε τους Βικογιατρούς και όσους ασχολούνταν με τα Βότανα και την Ελληνική Αυθεντική Παραδοσιακή Ιατρική…!!! …Οι Κομπογιαννίτες που είχαν κρατήσει σε Υγεία όλη την Κλεφτουριά και όλους τους Έλληνες κατά τα τελευταία χρόνια τής τουρκοκρατίας – και τότε ήταν πολύ τιμητικός τίτλος !!!

----Αλλά τα τελευταία 20 χρόνια συμβαίνει και το εξής παράδοξο : ένας μεγάλος αριθμός γιατρών που έχουν τελειώσει την δυτική συμβατική ιατρική → με το που παίρνουν το πτυχίο ἤ με το που παίρνουν μια ειδικότητα → τρέχουν να σπουδάσουν σε μικρές ιδιωτικές σχολές …και να γίνουν πάλι : Κομπογιαννίτες…!!!

...........................................

 Βασίλειος Ε. Τριτάκης ~ Ολιστικός Ιατρός.

Πηγή