Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ: ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ!

 


https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/nurse-covid-was-a-lie-but-now-people-are-throwing-blood-clots-all-over-and-dying-suddenly?fbclid=IwAR15m00m12g-3r9O7S52M7ipC-QxvWiCFp_qze7rUs5Szlk7c_VbTzYZDx4

Ένα από τα χαρακτηριστικά της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που δεχόμαστε είναι και η πήξη του αίματος (blood clotting) χαρακτηριστικό σύμπτωμα και του COVID-19. Λέτε να υπάρχει κάποια σχέση ή σύγχυση??

Δεν είναι απαραίτητη η 5G. Kαι η 4G και η 3G και το Wi Fi έχουν ακτινοβολία και το κινητό και το Tablet και το Laptop και οτιδήποτε λειτουργεί ασύρματα. Πολλές φορές εκεί που βρίσκεστε μπορεί να υπάρχουν ακόμα και 20 σήματα Wi Fi πλέον της ακτινοβολίας από κεραίες, signal boosters, sensors κλπ. οπότε βρισκόμαστε και κολυμπάμε τον περισσότερο χρόνο μας μέσα σε μια πισίνα γεμάτη ακτινοβολία όπου το αίμα μας έχει την τάση να δημιουργεί "blood clots". Υπάρχουν δεκάδες συγγράμματα με κλινικές μελέτες και απεικονίσεις στο μικροσκόπιο, με την ροή του αίματος και πως αυτή αλλάζει με την ακτινοβολία και δημιουργείται η θρόμβωση. Αν αυτές οι θρομβώσεις βαφτίζονται Covid-19 προς εξυπηρέτηση του προγράμματος του μαζικού εμβολιασμού έχει μικρή σημασία. 

Σε αυτήν την περίπτωση ο απομαγνητισμός του αίματος με Γείωση και μηδενική ακτινοβολία μπορεί να έχει θετικό και άμεσο αποτέλεσμα.

(Theo Metsis)