Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΣΤΙΣ ΚΟΡΟΝΟΜΑΧΙΕΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ : ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ ..."ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟ!"

 



Περί Ιπποκρατικών Κορονομαχιών κατά Θουκιδίδη

"Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ", Θουκυδίδης προ 2500 χρόνων

Τοποθέτηση ειδικού επί της έξαρσης:
«Τουλάχιστον οι 200 από τους 480 διασωληνωμένους, ποσοστό περίπου 40% θα χάσουν τη ζωή τους και σε αυτούς θα προστεθούν και όσοι καταλήξουν ενώ νοσηλεύονται σε απλές μονάδες», ανάφερε ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, καθηγητής πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ τονίζοντας ότι υπάρχει τεράστια διασπορά του ιού και πρέπει να ελεγχθεί.

«Προφανώς θα αυξηθούν οι νεκροί, όμως αυτό είναι το τίμημα που πληρώνουμε σε αυτή τη φάση. Ας μας γίνει το μάθημα πάθημα, ώστε να μην ξαναφτάσουμε εδώ», τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.
Εξήγησε ότι η καραντίνα είναι αποτελεσματική όσο και ο κάθε ένας από εμάς τηρεί τα ΜΕΤΡΑ, καθώς δεν μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός δίπλα σε κάθε πολίτη."

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:
Στεναχωριέμαι με τέτοιες τοποθετήσεις ... προσφέρουν στο ΑΓΧΟΣ και στο ΦΟΒΟ ! ... χωρίς να προσφέρουν στην ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και στις ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ της !

"Αν δεν έχει ενισχύσει κάποιος την πολεμική του μηχανή, θα μπορούσε να χάσει τη μάχη..." ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΤΛΟΣ !!

Ενίσχυση πολεμικής μηχανής συνεπάγεται D3, ψευδάργυρος και βιταμίνη C ... Αμελησαμε τις ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ?... τότε μπορεί να καταλήξουμε στο νοσοκομείο, θα πάρουμε κάποια στιγμή Κορτιζόνη και χωρίς όπλα στις αποθήκες μας θα εξαρτήσουμε την θεραπεία μας από μια αντιβίωση, ένα φάρμακο που δεν έχουμε σε ικανοποιητικές ποσότητες και δεν έχει την αποτελεσματικότητα που πιστεύαμε στην αρχή, δηλαδή ένα 40% θα βοηθηθεί ο λαμβανων, σχετικά και όχι καταλυτικά !!
Εννοώ την Remdesivir !!
Όποτε μπορεί να οδηγηθούμε στη ΜΕΘ, όπου τουλάχιστον στην Αθήνα χρησιμοποιούν το MATH+ πρωτόκολλο ...
Σε αυτό περιέχεται η D3 και η C και ο Ψευδάργυρος και η Κουερσετίνη μαζί με την Κορτιζόνη και την Ηπαρίνη και έτσι ο ασθενής που υπήρξε ανεύθυνος μια ολόκληρη ζωή και περίμενε από κάποιον ειδικό, να του πει τί να κάνει για να είναι υγιής σε μια εποχή που παρεπιμπτόντως για διατροφή, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες βρύθει το ίντερνετ, Θα ελπιζει οτι ο οργανισμος του εστω και την τελευταια στιγμη θα ανταποκριθει !

* ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ (?):
Η έλλειψη Π.Φ.Υ. - Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας εν έτει 2020.

* (Ελλείψη Π.Φ.Υ.) ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ "ΕΞΥΠΝΩΝ" ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (?):

Θέλαμε να περηφανευόμαστε για όλες τις απίθανες καταχρήσεις, που μπορεί κάποιος να φανταστεί, αλλά δεν ενδιαφερθήκαμε ποτέ να υπερηφανευθούμε για τις αθλητικές μας επιδόσεις και την καταπληκτική ευεξία μας λόγω άσκησης, αποτοξίνωσης, διατροφής, περιοδικής νηστείας, αναπλαστικής ικανότητας του σώματος μας.

ΠΟΤΕ δεν περηφανευθήκαμε για το:
* Πόσο γρήγορα αντιμετωπίσαμε μια ίωση με ψηλό πυρετό, γιατί η "μηχανή" μας δουλεύει ΚΑΛΑ ! και πως σε 12 ώρες είχαμε ήδη συνέλθει από μια λοίμωξη!
* Πόσο γρήγορα κλείνουν οι πληγές στο σώμα μας!
* Πόσο γρήγορα επανέρχεται η φυσική μας κατάσταση και
* Πόσο γρήγορα αποδίδει η γυμναστική μας τα θεμιτά αποτελέσματα, επειδή έχουμε έναν οργανισμό που είναι γεμάτος με ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ για να μπορεί να κάνει όλες τις κρίσιμες δουλειές του, όποτε αυτές χρειαστούν !
* Πόσο καλό ύπνο κάνουμε και
* Πόση ελεύθερη ενέργεια έχουμε το πρωί όταν ξυπνάμε,
* Πώς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το έντερο μας, ή
* Πόσο επιτυχώς αντιμετωπίζουμε κάποιο αυτοάνοσο που εξελίχθηκε από μια δυσανεξία, αφού πρώτα περάσαμε δέκα χρόνια με διάφορες εντερικές διαταραχές, που δεν δίναμε σημασία να τις διορθώσουμε !!
* Ποσο καλα κρατησαμε τις νηστειες μας, ειτε υπο το θρησκευτικο πρισμα, ειτε υπο το πρισμα της Διαλλειματικης νηστειας,
** Πόσες καμπάνες δηλαδή θέλει κάποιος για να ευαισθητοποιηθεί για την υγεία του, αλλά και για να χαίρεται που την έχει ;;
** Πόσο αυτονόητη θεωρούμε την ΥΓΕΙΑ μας, αφού δεν καταλαβαίνουμε α) τί την ΣΥΝΤΗΡΕΙ και β) πως το σώμα μας μάχεται καθημερινά για να την εξασφαλίσει...

"Η ΠΡΟΛΗΨΗ είναι η Ιατρική, είναι η "Διαχείριση της Υγείας", και ασκείται με πολλαπλούς τρόπους!" MUDr Vassaras Alexandros

Η αντιμετώπιση της βλάβης, δηλαδη η "Διαχείριση της Ασθένειας", μέσω εφαρμογής φαρμακευτικών πρωτοκόλλων, υποδεικνύει ότι η Ιατρική απέτυχε στον Πρωτοβάθμιο Ιπποκρατικό ρόλο της και εμείς, φυσικά, συμβάλλαμε στο να προκαλέσουμε ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ, από την ανεύθυνη συμπεριφορά μας, ...
...αφού ποτέ δεν ενδιαφέρθήκαμε αν η διατροφή μας παρέχει όλες τις απαραίτητες ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ,
...αφού ποτέ δεν ενδιαφερθήκαμε να διορθώσουμε ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΙΤΙΟ, το οποίο προφανώς δεν λειτουργούσε σωστά με αυξητική φθορά, αλλά με τη λογική «ΑΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ δεν το ψάχνω» οποτε και δεν ακούσαμε ποτέ το «καμπανάκι»,
...αφού ακόμη και όταν επισκεφθήκαμε έναν γιατρό ποτέ δεν λάβαμε σοβαρά υπόψιν μας αυτά που μας είπε, ...ως όφειλε... και αρκεστήκαμε στο να πάρουμε ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ και να συνεχίσουμε να ζούμε με τον ίδιο τρόπο ζωής, όπως ζούσαμε πριν φτάσουμε στο γιατρό !

Συνέπεια των παραπάνω (?):
Τώρα καταλήγουμε από έναν ιό, στο νοσοκομείο ! και φταίει ο γιατρός, η ΜΕΘ, το σύστημα, το Υπουργείο, οι καθηγητές Ιατρικής για την ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ μας, εφόσον καταλήξουμε στην Πύλη του Άγιου Πέτρου !!

Δε δώσαμε ποτέ στον ευατό μας ΥΓΕΙΑ και θέλουμε την ύστατη στιγμή να την εξασφαλίσουμε, τη στιγμή που ήδη μπήκε ο εχθρός στο σώμα μας και έχει το εμφανές πλεονέκτημα ;;

Μέχρι πριν μια εβδομάδα, ήμασταν ξενύχτιδες που τρώγαμε πιτόγυρα και πίναμε αλκοόλ γιατί είναι «αντιμικροβιακό» (ειμαστε και αστειολόγοι) ή και...
από την άλλη δεν σταματήσαμε ποτέ να δουλεύουμε, να τρώμε πρόχειρα και φυσικά δεν είχε θέση στη ζωή μας η γυμναστική, ίσως να ήμασταν και καπνιστές ή όχι...
και υπάρχουν και άλλες πλευρές ... δε φροντίσαμε ποτέ να γνωρίσουμε ποιοτικά αυτά που επιλέγουμε να τρώμε (όσοι δεν τρώνε πιτόγυρα και fastfood)... Ειμασταν στον αυτόματο πιλότο ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, απο συνήθεια και ρουτίνα, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ, ...αλλα δεν ενδιαφερθηκαμε για το αν είναι ικανά να μας παρέχουν τις ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΣΩΜΑ, και μπορεί πράγματι να τρώγαμε τις συνταγές της μητέρας μας ή της συζύγου μας, αλλά έχουμε αφαιρέσει από μέσα τα μπαχαρικά, έχουμε αφαιρέσει τα φρέσκα προϊόντα από τον κήπο και το αγνό ζωϊκό προϊόν... και δεν έχουμε αντιληφθεί ότι δε μπορούμε να μην φάμε το ψωμί πηγμένο στη γλουτένη, το λάδι τηγανισμένο και να πιούμε μια κανάτα νερό ΕΝΟΣΩ ΤΡΩΜΕ !! (αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα... τα οποία έπρεπε να τα μαθαίνουμε ως γράμματα στο Σχολείο, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) !

ΟΠΟΤΕ τι θα γίνει τώρα που θα πάμε στην κλινική COVID ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ για αυτό που μας περιμένει ??
Στην καλυτερη θα το περασουμε σπιτι μας, αλλα με αδειες τις "αποθηκες πυρομαχικων", μπορει να χρειαστει να παμε και μια επισκεψη στο νοσοκομειο, και ενδεχεται να πρεπει και να μεινουμε μερικα βραδια για νοσηλεια !!

Πως θα αναπληρώσουμε τη ζημιά και τις ελλείψεις που έχουμε δημιουργήσει σε δεκαετίες, ενώ έχουμε ήδη πέσει μέσα στη μάχη και έχουμε ΗΔΗ έναν ιό μέσα μας, ο οποίος πολλαπλασιάζεται μέσα στα κύτταρα μας !!;; ... στο μεταξύ περάσαμε και 5-6 ημέρες καραντίνα στο σπίτι κοιτώντας το ταβάνι... περιμένοντας τί ακριβώς ? με το παραπάνω ιστορικό που έχει το 30-40% του πληθυσμού αν όχι το 60-80% ? να αντιμετωπίσει το σώμα μας τυχαία την λοίμωξη ?? Γιατί θεωρούμε ότι είμαστε έτοιμοι, να τα βάλουμε με τον ιό? Τι είδους ΜΑΓΚΙΑ είναι αυτό παλι ?

ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ή ΖΑΡΙΑ,ή ΘΕΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ για το ποιος θα νοσήσει βαριά και ποιος θα τη γλιτώσει ;; Οχι ! οι αποθηκες D3 και Ψευδαργυρου ειναι που παιζουν ρολο...
Θα μας πει ο ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ για το αν κινδυνεύουμε από μια απλή ίωση ;; με τι ? με τα μοντελα πιθανοτήτων του, τι ειναι ΠΡΟΠΟ ή ΡΟΥΛΕΤΑ το σώμα μας ??!!

ΝΑΙ απλή είναι η ίωση, αφού κάποιοι κάνουν απλά ένα πυρετούλη και ξεμπερδεύουν, όπως συνέβει μέχρι τώρα τουλάχιστον με 200-300.000 Θεσσαλονικείς και 1,200.000 Έλληνες πανελλαδικά !!
Αν ήταν σοβαρή ίωση, θα είχαμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πανδημία, κανένας δεν θα είχε εύλογες αμφιβολίες και τα σχολεία δεν θα λειτουργούσαν όχι για να προστατέψουν τα παιδιά (που είναι πιο υγιή από τη φύση τους και όχι από κάτι μαγικό που κάνει η κοινωνία για αυτά !) ... ΑΛΛΑ θα έκλειναν τα σχολεία για να μετατραπούν σε Νοσοκομεία !!!
ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ (σε επιδημική έξαρση), αφού ΔΕΝ κινδυνεύουν όλοι όσοι νοσούν !!

Τότε που είναι το πρόβλημα;;
Σε όλα τα προηγούμενα που είπαμε !!

Δεν είναι η ζαριά που σε πάει στο νοσοκομείο και στις ΜΕΘ αγαπημένε και αγαπημένη ασθενή, είναι όπως όλοι ξέρουμε η ΗΛΙΚΙΑ, η μη κατανόηση της ανθρώπινης μηχανής για τους ανοσοκατεσταλμένους, και τελικά η ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ που έχουμε για το τι εστί ΥΓΕΙΑ, όλοι εμείς οι υπόλοιποι που ως ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ (ή αδιαγνωστα υποκείμενα υπαρκτά νοσήματα, ελλείψεις και χρόνια τοξικότητα) θα πάμε στο νοσοκομείο και ΜΕΣΩ ΜΕΘ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ του ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ !

ΟΠΟΤΕ έχουμε μια ΠΑΝΔΗΜΙΑ αλλά όχι του ιού !! ... παρά ΠΑΝΔΗΜΙΑ του αδύναμου ανόσοποιητικού, του εξουθενωμένου οργανισμού, των μηδενικών ιχνοστοιχείων, βιταμινών και εξ αυτού και ανίκανου ενδοκρινικού συστήματος να παράξει και να ρυθμίσει τις ορμόνες του !!
Και μπορεί να μην το παρατηρούμε ή να το παρατηρούμε αλλά να μην το λαμβάνουμε υπόψιν μας, όταν ζούμε την καθημερινότητα μας ως ρομπότ ΑΛΛΑ... τώρα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου!

Ήρθε για όλους, απλά κάποιοι υπήρξαν...
Ή πιο προσεκτικοί στα προαναφερθέντα ΑΤΟΠΗΜΑΤΑ ΡΟΥΤΙΝΑΣ,
Ή πιο ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΥΧΕΡΟΙ ως προς τις διατροφικές τους ρουτίνες,
Ή όντως κατάλαβαν ΗΔΗ από το καλοκαίρι αυτά που ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ απ' όλα τα παραπάνω περί του τί εστί Υγεία, και προέβλεψαν ως "φρονίμων παιδιά" τα δέοντα !!

ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ (σε αυθαίρετη πτήση με γωνία 10% ):
* Στο 1.500.000 συμπολίτες μας, οι 300-400.000 έχουν ήδη κερδίσει τη μάχη... καμιά 100.000 τη δίνουν αυτή τη στιγμή (στο σπιτι με ηπια συμπτωματα ή και πιο δυναμικες καταστασεις), από αυτούς καμιά 10.000 θα είναι σε σταθερή επικοινωνία στα τηλέφωνα με τους γιατρούς τους (ωσάν να ήταν οικογενειακοί ιατροί) λόγω ψιλοέντονων συμπτωμάτων και φοβου /αγνοιας και κάποιοι 1.000 έως 1.500 την εβδομάδα επισκέφτονται τα νοσοκομεία λόγω υπερβάλουσας ανησυχίας προσωπικής ή στην καλύτερη προβλεπόμενης του γιατρού τους !... περί τα 100-150 άτομα την εβδομάδα θα νοσηλευτούν σε κλινικές και από αυτούς ένα ποσοστό θα καταλήξει στη ΜΕΘ.
* Η μάχη για ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ (300 χιλιαδες ατομα +), για καποιους αδυναμους και απροετοιμαστους χαθηκε (200 ατομα) , για κάποιους είναι εν εξελίξει και για 1.000.000 είναι ακομη στη στροφη μπροστα.
* Κάποιοι ΦΟΡΕΙΣ (όχι κρούσματα) δε θα νοσήσουν ποτέ ή θα νοσήσουν ελαφρά (ναι κρουσματα) ή και με 40 πυρετό για 2-3 ημέρες αλλά όχι πιο βαριά (δηλαδή χωρίς πνευμονία και χωρίς επιπλοκές επιμόλυνσης και χωρίς αναπνευστικές επιπλοκές και χωρίς μικροθρομβώσεις),... ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ από το πόσο ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ είναι με επίπεδα D3 >40-60ng/ml και Ψευδάργυρο >65-80μgr, ως τα ελάχιστα "όπλα" που μπορούν να εξασφαλισουν στον εαυτό τους.

Αυτη η ενημερωση εχει νοημα...,
ΑΛΛΑ το οτι το 40% των εισαχθεντων σε ΜΕΘ μπορει να πεθανουν (αλλα κι αυτο εξαρταται...) ή και καποιοι θα πεθάνουν στις κλινικές (δηλαδη βαρια περιστατικα με υποκειμενα νοσηματα που ειχαν ηδη σχεδον προδιαγεγραμμενη διαδρομη απο τα τελευταια 30 χρονια της ζωης τους) ... με το 40% να ΦΕΓΓΕΙ... δεν ειναι ενημερωση, ειναι ΚΑΚΗ ΧΕΙΡΙΣΤΗ δημοσιογραφια !!
Το ότι 200 άτομα θα πεθανουν (και ενας ειναι πολλοι, αλλα ετσι ειναι η ζωη) και ξεχναμε τους 400.000 που απεκτησαν ΗΔΗ αντισωματα και θα προστεθουν στην ανοσια κοινοτητας, και το 200+ αποκτα ΑΞΙΑ 40% ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!

"Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 97.4% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω." - Πηγή: ΕΟΔΥ 19/11/2020

Το οτι απο τα 200+ ατομα οι 195+ ειναι 70 ετων και πανω και εχουν καποιο υποκειμενο νοσημα ΧΩΡΙΣ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ (θα προσθεσω...), ΔΕΝ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ποσο μαλλον ειλικρινης πληροφορια χωρις σκοπιμοτητες και τελικα ουτε καν ενημερωση δεν ειναι !!

Εν τω μεταξυ, ΟΥΔΕΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ και ΠΡΟΛΗΨΗ, ΟΥΔΕΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ και μηδαμινος λογος για τις ελλειψεις σε προσωπικο και σε κλινες ΜΕΘ, παρα μονο απο το στομα των εκπροσωπων των νοσοκομειων !!

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΜΑΧΗ ?
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΕΡΟΠΛΙΑ (D3, Ψευδαργυρο, Κουερσετινη, C, Ω3 κα)!, Θουκιδιδης
Νομιζετε οτι στην περιπτωση μας ισχυει κατι αλλο ?
Η μηπως νομιζετε οτι η ΜΑΧΗ αφορα τα νοσοκομεια ??
Η ΜΑΧΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ και τις ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ !! ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΧΗΣ (D3, Ψευδαργυρο, Κουερσετινη, C, Ω3 κα) !!

Ενθυμουμενοι το Θουκυδιδη, ελατε στις σημερινες κορονομαχιες να ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΥΓΙΕΙΣ
"ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΤΟ!"

Προτεινόμενο άρθρο από #Dr_V
MUDr Vassaras Alexandros #ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ_και_ΘΟΥΚΙΔΙΔΗΣ
#ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ_ΔΥΝΑΤΟ #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΥΓΙΕΙΣ

Το παρακάτω άρθρο θα το βρείτε εδώ:
https://www.voria.gr/…/entatikologos-i-200-apo-tous-480-dia…